inzercia, predaj, predám, bazár

Tuzexová klasika

Kategória: Sklo, keramika

Predám zdobený pohár a misku, sklo populárne ešte za Československa. V nepoškodenom stave. Len obe spolu.
Tuzexová klasika
Podobné inzeráty
Keramicke dozy Kera Vitral
Klasika keramicke nadoby na muku, hrach, krupicu a sosovicu. CZSK vyroba. Vacsie na vysku 24cm a mensie 21cm 10€ za kus Vsetky spolu so zlavou
výbava do kuchyne na chatu
bez rých.konvice a zmrzlinovača a veciach škrtnutých na obrázku #predám kuchynskú výbavu,požívanú, veci sú v peknom stave (niektoré užívané viac niektoré menej niektoré vôbec) #odber LEN všetko SPOLU #toastovač (waflovač a grilovač v jednom) používaný,vo výbave je kopu rôznych hrnčekov, 0,5/0,4/0,3l pivných pohárov, taniere,misky,tácky,rôzne (málo používané) vykrajovačky a pečiatky na koláčiky, raz použitá zdobička na perníky, drevené ručne robené koreničky, formičky na muffiny a zmrzlinu,mlynček.na korenie plne funkčný (potrebné dať baterky),maselnička, valčeky klasika aj ozdobný a mnoho ďalších pomôcok #ideálna výbava na chatu #spolu 265ks (pekárnička neaktuálna) za cenu 50€ #Len os.odber #poštou neposielam nakoľko je to zabalené vo viacerých ťažkých krabiciach,osobný odber Topoľčany (priamo mesto)
misky pudingace
Pudingace zo skla , klasika retro kúsok výborný stav 6ks 11cm priemer , 7cm výška 10€+p pozri všetky inzeraty info len sms alebo mail nevolat !!
Stará fľaša s uchom na pivo
Retro hnedá fľaša na pivo s pákovým uzáverom a kovovým patentom. Stará dobrá klasika.Cena 6€+pošt.
RETRO SOSKA SEDIACA ZENA FOREJTOVA NUBIJCANKA
Pekna pomerne velka socha sediacej zeny, autorstvo sa pripisuje Jitka Forejtova. Soska je vo velmi peknom stave, jedina chybycka krasy, mozno uz z vyroby, je otuk na spicke vid foto. Prakticky to ale nie je vidno. Otuknute spicky su klasika pri tejto soske, vacsinou ale v horsom stave.