inzercia, predaj, predám, bazár

TV stolík Nevada, dub lefkas

Kategória: Stoly

Predávam TV stolík rok používaný bez škrabancov alebo poškodení. Ako nový. Rozmery a podrobnejší popis na tomto linku
TV stolík Nevada, dub lefkas
Podobné inzeráty
Jedálenský stôl, rozkladací, dub lefkas, MONTANA STW
predávam nerozbalený rozkladací stôl: Materiál: DTD laminovaná, Farba: Dub lefkas tmavý Rozmery (ŠxHxV): 160-203x90x82 cm Hrúbka materiálu: 36 mm link:
Jedálenský stôl, rozkladací, dub lefkas, MONTANA STW
predávam nerozbalený rozkladací stôl: Materiál: DTD laminovaná, Farba: Dub lefkas tmavý, zlomená podstolná lišta Rozmery (ŠxHxV): 160-203x90x82 cm Hrúbka materiálu: 36 mm link:
Rozkladací konferenčný stolík Dub lefkas
Predám úplne nový rozkladací konferenčný a masívny stolík v odtieni dreva dub Lefkas. Stolík vhodný pre rodiny s deťmi, nakoľko má oblé hrany. Nepoužívaný, bez škrabancov - je len zložený. Stolík bol kupovaný ako darček, ktorý bohužiaľ nie je vhodný k inému nábytku čo máme. Vrátiť sa už zložený nedá. Stolík sa dá roztiahnuť a nastaviť na ľubovoľnú výšku pomocou mechanizmu ktorý obsahuje. (Je možné ho zdvihnúť až na úroveň jedálenského stola ..) Rozmery : 116 cm x 62 cm (regulovateľné) Pôvodná cena 150 eur ( doklad o kúpe ), pri rýchlom jednaní určitá dohoda. Možnosť dovozu SN, LE, PO, PP... Písať email, sms alebo volať.
Konferenčný stolík borovica Andersen / dub lefkas
Predám veľmi pekný a veľmi zachovalý, takmer nepoužívaný konferenčný stolík Provense v dekore borovica Andersen a dub lefkas. Rozmery 70x70x53 cm (d-š-v). Hrúbka dosky 36 mm. Ide o tento stolík:
Predám konferenčný stolík
Ponúkam na predaj konferenčný stolík. Stolík je vo výbornom stave. Základ materiálu, z ktorého je stôl vyrobený, tvorí DTD laminovaná. Taktiež obsahuje ABS hrany, ktoré sa používajú na ukončenie nábytkového dielca. Ohúri vás vzor dreva a prelínanie niekoľkých odtieňov hnedej. Stôl je vo farebnom prevedení dub lefkas tmavý. Konferenčný stolík poskytuje dostatočne veľkú odkladaciu plochu. Hrúbka vrchnej dosky 15 mm. Rozmery: (ŠxHxV) 120x60x53 cm Môžem taktiež zabezpečiť dovoz v rámci Bratislavy zdarma. Dovoz v iných častiach Slovenska je možné dohodnúť, cena dohodou. Bližšie informácie Vám poskytnem na nižšie uvedenom telefónnom čísle.
Stolik do obyvacky
Predam ako novy stolik do obyvacky vo farbe dub lefkas, rozmery: 120 x 60,vyska 52 cm