inzercia, predaj, predám, bazár

Twistshake

Kategória: Ostatné

Predám úplne nové detske flasky značky Twistshake
Twistshake
Podobné inzeráty
Twistshake mixer s prislusenstvom
Parkrat pouzity mixer 6v1. Plne funkcny. Plus 3 naplnacie kapsicky v krabici. Plus 2 Twistshake podbradniky, jeden minimalne pouzivany, nase dieta neznasa akykolvek podbradnik :-) FUNKCE 6 IN 1 Varenie v pare – varte ovocie, zeleninu, mäso a ďalšie. Mixovanie – ľahko si namixujte svoje obľúbené jedlo do vrecka alebo pripravte jemné smoothie podľa vášho výberu. Ohrievanie – použite ako ohrievač fľaštičky pre mlieko. Môže sa tiež použiť na ohrev jedla. Sterilizácia – udržujte čistotu. Sterilizujte fľaše a cumlíky. Udržanie teploty – udržujte detské jedlo a detskú fľašu teplú na určitú dobu. Odvápňovanie – automatický odvápňovací systém. Najlepsie osobny odber Skalité, Čadca
Detská vanička Twistshake s vankúšikom na kúpanie
Predám úplne novú vaničku značky Twistshake s vankúšikom na kúpanie. Vanička má nožičky. Bola použitá iba raz na skúšku, moje dieťa už bolo do nej veľké. Pôvodná cena je 70€, predám ju za 55€. V prípade záujmu píšte prosím na mail.
Twistshake Multifunkčný mixér 6 v 1 Čierna
Na predaj úplne nový nepoužitý Kuchynský robot Twistshake je inteligentný multifunkčný prístroj FUNKCE 6 IN 1 Varenie v pare – varte ovocie, zeleninu, mäso a ďalšie. Mixovanie – ľahko si namixujte svoje obľúbené jedlo do vrecka alebo pripravte jemné smoothie podľa vášho výberu. Ohrievanie – použite ako ohrievač fľaštičky pre mlieko. Môže sa tiež použiť na ohrev jedla. Sterilizácia – udržujte čistotu. Sterilizujte fľaše a cumlíky. Udržanie teploty – udržujte detské jedlo a detskú fľašu teplú na určitú dobu. Odvápňovanie – automatický odvápňovací systém.
Kuchynský robot TWISTSHAKE 6v1
TWISTSHAKE 6v1, čierny Multifunkčný prístoj: Varenie v pare – ovocie, zeleninu, mäso a ďalšie. Mixovanie – ľahko si namixujte svoje obľúbené jedlo alebo pripravte jemné smoothie podľa vášho výberu. Ohrievanie – použite ako ohrievač fľaštičky pre mlieko. Môže sa tiež použiť na ohrev jedla. Sterilizácia – udržujte čistotu. Sterilizujte fľaše a cumlíky. Udržanie teploty – udržujte detské jedlo a detskú fľašu teplú na určitú dobu. Odvápňovanie – automatický odvápňovací systém.
Twistshake Multifunkčný mixér
Predám mnohoúčelový kuchynský robot TWISTSHAKE Multifunkčný mixér 6 v 1 čierny má vo výbave veľké množstvo užitočných funkcií, takže vám v kuchyni ušetrí veľa zdĺhavej práce, času aj energie. Funkcie: Sterilizácia, Varenie v pare, Mixovanie, Ohrev Používaný pri 1 dieťati, je používaný, ale v 100% stave. Nádobky sú trochu zažltnuté (prípravy mrkvy a inej zeleniny). Cena 55€ Osobný odber Bratislava - Ružinov, prípadne pošlem Packetou (+doprava)
Prebaľovacia taška Twistshake
Taška bola používaná výnimočne po dobu 6 mesiacov. Ďalšie foto pošlem. Popis: Štýlová prebaľovacia taška - objem 15 l. K zaveseniu na kočík. Udržuje v chlade nápoje aj potraviny. Zapínanie na zips. Obsahuje prebaľovaciu podložku. Dve izolované vrecká na dojčenské fľaše. Tri vrecká na plienky. Predné, zadné vrecká a vnútorné vrecká na zips. Jednoduché a pohodlné uloženie vecí. Farba – zvonku čierna, zvnútra sivá.