inzercia, predaj, predám, bazár

Tylové svadobné šaty s čipkou + spodnička (NOVÉ)

Kategória: Svadobné šaty

Predám NOVÉ tylové svadobné šaty s čipkou + spodnička k tomu.

Neboli nikdy použité, iba odskúšané !!! Dôvodom predaja šiat je kúpa nevhodnej veľkosti cez internet.

Vhodné pre ženu výšky okolo cca 170 cm. Veľkosť S / M. Úzky pás. Samotné šaty sú dlhé približne 150 cm (zmerané od ramien po spodok - viď foto).

ODPORÚČAM osobné vyskúšanie.
Tylové svadobné šaty s čipkou + spodnička (NOVÉ)
Podobné inzeráty
Svadobne saty
Predam snehobiele tylove saty s cipkou na snurovanie. Velkosti 44-48. Saty boli pouzite raz a site na mieru. Je mozne mat saty aj s ramienkami aj bez. K satam prislucha kruh, spodnicka, bolerko tylove s cipkou, bolerko kozusinove a hladke vo velkosti 44, 2 x zavoj s hrebienkom ( hladke bez cipky a s cipkou 3 m ) . Saty boli profesionalne vycistene a uskladnene v orig.obale. Dlzka siat je na postavu cca 175 cm + podpatok. Dohoda mozna. V pripade zaujmu viem pribalit topanky.
Svadobné šaty s bohato vrstvenou sukňou
Krásne svadobné šaty v ivory farbe: - čipkovaný korzet s 3D efektom - široká viacvrstvová nariasená tylová sukňa (spodná vrstva zrejme satén) - vlečka, ktorá sa dá pekne vypnúť do úrovne sukne vďaka niekoľkým priehľadným gombíkom (pri chôdzi/tanci/sedení nezavadzia) - šaty majú zvodné padavé rukávy, podšité gumičkou proti zošmyknutiu (myslím že možné upraviť šikovnou krajčírkou aj na klasické ramienka) - veľkosť 40 (rozmery uvádzané predajcom: prsia 96, pás 76, boky 100). Šaty sú na šnurovačku, takže sa prispôsobia aj menšej, či väčšej veľkosti (napr. ja nosím tričká veľkosti M). Vďaka šnurovačke sa šaty pekne prispôsobia postave (netreba mať obavy, prvýkrát som mala na sebe takéto šaty bez ramienok a na šnurovanie a držali dobre) - dĺžku šiat závisí aj od toho, akú spodničku a aký široký kruh pod šaty použijete (moja výška 169cm + 6cm podpätok) - korzet je pevný, vystužený. Šaty je možné nosiť s podprsenkou, ale aj bez nej - vyčistené v čistiarni - súčasťou šiat je aj 3-kruhová spodnička a tylová spodnička bez kruhu. (Ja som mala vlastnú spodničku s nastaviteľnou šírkou kruhu. K dispozícii je aj tenké svadobné bolerko na prekrytie ramien v kostole. Táto spodnička a bolerko sú na predaj po dohode). Odporúčam osobne si prísť šaty vyskúšať, nakoľko tak najlepšie zistíte, ako vám sadnú a ako sa v nich cítite. Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať. Pekný deň prajem
Snehobiele tylové svadobné šaty XS-S (34-36) + závoj
Predám 1x použité princeznovské dlhé svadobné šaty. Sú jednoduché, v snehobielej farbe, celé tylové, bez ramienok, so srdiečkovým výstrihom. Vrchná časť je jednoduchá, prekladaná, oddelená od dlhej tylovej sukne jemnou čipkou v páse. Boli šité na mieru v súkromnom salóne na moju výšku 165 cm + cca 10 cm podpätky. Šaty sú vzadu na šnurovačku, takže veľkosť sa dá krásne prispôsobiť. K šatám je aj čipkované bolerko, ktoré som ja vôbec nepoužila, takže je úplne nové. Kruhová spodnička je tiež samozrejme súčasťou. Ako darček pribalím dva závoje. Oba sú jednoduché, viacvrstvové, bez akýchkoľvek výšiviek. Jeden krátky (po pás), ktorý som mala na hostine. Jeden dlhý cca 3 m, ktorý som mala na fotení. Všetko je úplne nepoškodené a vyčistené v čistiarni. Predám vo veľkom pevnom obale na zips.
Tylové svadobné šaty s čipkou
Predám tylové svadobné šaty s čipkou. Šaty sú vo farbe Ivory. Boli kupované zo značkového svadobného salónu a oblečené 1x na svadbe. Sedia na postavu veľkosti 34-36. Boli upravené na výšku 171 cm + 6 cm opätok, pričom sa jemne dotýkali zeme. Vzadu je tylová sukňa zľahka predĺžená do tylovej vlečky, ktorá sa dá pripnúť k sukni. K šatám pridám gratis aj biely vešiak na šaty s nápisom „Nevesta“. V prípade záujmu ma kontaktujte na mailovej adrese hajdukova.ivana@ alebo telefonicky na čísle .
Tylové svadobné šaty
Predám tylové svadobné šaty kupované v svadobnom salóne - dovoz z Talianska. Šaty boli skracované na výšku 159cm + 9cm opätok. Šaty sú vo veľkosti 38. K šatám je aj tenký opasok (opasok na fotkách bol kupovaný zvlášť a nie je súčasťou predaja). V cene je aj dlhý závoj (cca 3m), kruhová spodnička a obal na šaty. Na závoj bola prišitá ozdoba, ktorá sa dá dať dolu. Šaty aj závoj boli profesionálne vyčistené. V prípade záujmu rada premeriam a pošlem viac fotiek. Telefónne číslo je vymyslené, kontaktujte ma prosím prostredníctvom emailu, telefónne číslo je vymyslené. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nadčasové svadobné šaty
Nadčasové, minimalistické a elegantné svadobné šaty, v ktorých vynikne krása nevesty. Svadobné šaty boli zakúpené vo svadobnom salóne ako úplne nové, hneď po dodaní šiat do salónu. Teda šaty neboli skúšané inými nevestami. Šaty sú vhodné na veľkosť 36/38. Sú bielej farby, látka je pekne lesklá. Šaty majú vzadu dlhú vlečku, ktorá sa dá jednoducho vypnúť na priesvitný gombík. Svadobné šaty majú všité vypchávky a majú dlhú spodničku, do ktorej je všitý menší kruh (kruh je možné vybrať, prípadne je možné všiť väčší kruh a tým dosiahnuť objemnejšiu a honesnejšiu sukňu). Na šatách sú po bokoch ušité aj dve vrecká. Štrasový doplnok, ktorý je na šatách je možné prešiť iným doplnkom, prípadne stuhou. Svadobné šaty boli použité 1-krát. Boli profesionálne vyčistené hneď po svadbe. Šaty nie sú nijako poškodené. Sú ozaj krásne v TOP stave. Tieto svadobné šaty sú vďačné najmä svojou jednoduchosťou a tým, že si ich ďalšia nevesta vie malými úpravami prispôsobiť. Verím, že nevesta, ktorá sa pre tieto šaty rozhodne si ich rovnako zamiluje a spravia z nej krásnu a spokojnú nevestu. Cena je 300 eur plus náklady za poštovné (prípadne osobný odber). V prípade záujmu ma kontaktujte prosím sms správy. Ďakujem.