inzercia, predaj, predám, bazár

U na roxore nastavitelne 8 - 16cm s platnickou pre altanok

Kategória: Ostatné

Predam U na roxore plynulo NASTAVITENE 8 - 16cm na ukotvenie altankov, pergol.
Kotvenie noha slpa, patka kotviaca, UCKO - U na roxore na ukotvenie do zeme priskrutkovanim na beton, alebo dlazbu. Netreba betonovat.
Kovanie je pozinkovane.

Vyska Ucka je spolu s roxorom a kovovou platnou asi 17cm, hrubka roxoru 2cm.

U na roxore s kovou platnou je plynulo nastavitelna sirka 8-16 cm = 7 eur/ks, od 6 ks cena 6,70 eur/ks.

Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
U na roxore nastavitelne 8 - 16cm s platnickou pre altanok
Podobné inzeráty
U na roxore nastavitelne 8 - 16cm s platnickou pre altanok
U na roxore nastavitelne 8 - 16cm s platnickou pre altanok Predam U na roxore plynulo NASTAVITENE 8 - 16cm na ukotvenie altankov, pergol. Kotvenie noha slpa, patka kotviaca, UCKO - U na roxore na ukotvenie do zeme priskrutkovanim na beton, alebo dlazbu. Netreba betonovat. Kovanie je pozinkovane. Vyska Ucka je spolu s roxorom a kovovou platnou asi 17cm, hrubka roxoru 2cm. U na roxore s kovou platnou je plynulo nastavitelna sirka 8-16 cm = 7 eur/ks, od 6 ks cena 6,70 eur/ks. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
U na roxore = kovanie pod ALTANOK, PERGOLU na zabetonovanie
Predam KOTVENIE noha slpa, patka kotviaca, UCKO - U na roxore na zabetonovanie do zeme. Kotvenia su pozinkovane. Kovova patka na ukotvenie pergoly, altanku a inych stavieb. Dlzka U spolu s roxorom je asi 30cm, hrubka roxoru 2cm. U na roxore zlaty Zn, plynulo nastavitelna sirka 8-16 cm = 7 eur U na roxore strieb.Zn, sirka 12 cm = 5 eur U na roxore strieb.Zn, sirka 14 cm = 6 eur Osobny odber, alebo moznost dovozu az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
U na roxore nastavitelne 8 - 16cm na kovanie pre altanok
Predam U na roxore plynulo NASTAVITENE 8 - 16cm na ukotvenie altankov, pergol. KOTVENIE noha slpa, patka kotviaca, UCKO - U na roxore na ukotvenie do zeme priskrutkovanim na beton, alebo dlazbu. Netreba betonovat. Kotvenie je pozinkovane. Vyska Ucka je spolu s roxorom a kovovou platnou asi 17cm, hrubka roxoru 2cm. U na roxore s kovou platnou je plynulo nastavitelna sirka 8-16 cm = 7,50 eur/ks, od 6 ks cena 7 eur/ks. Osobny odber, alebo moznost dovozu az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
U na roxore = kovanie pod ALTANOK, PERGOLU na zabetonovanie
Predam KOTVENIE noha slpa, patka kotviaca, UCKO - U na roxore na zabetonovanie do zeme. Kovanie je pozinkovane. Kovova patka na ukotvenie pergoly, altanku a inych stavieb. Dlzka U spolu s roxorom je asi 30cm, hrubka roxoru 2cm. U na roxore zlaty Zn, plynulo nastavitelna sirka 8-16cm cena 6,80 eur, od 6ks cena 6,50 eur/ks. U na roxore strieb.Zn, sirka 12 cm = 6 eur Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
L na roxore = skryte kovanie pod PERGOLU na zabetonovanie
Predam este nepouzite KOTVENIE noha slpa, patka kotviaca, L na roxore na zabetonovanie do zeme. Kotvenie L je povrchovo pozinkovane a ma vyhodu, ze je na pohlad ukryte, kedze kotvenie je zo zadnej strany. Kovova patka do zeme na ukotvenie pergoly, altanku, roznych oblukov a inych stavieb. Sirka zakladne 6 cm, vyska zakladne 10 cm, celkova dlzka L spolu s roxorom je asi 30 cm. Cena L na roxore je 3,30 eur, pri odbere od 8 ks cena 3 eur. Osobny odber, alebo moznost dovozu az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
L na roxore = skryte kovanie pod PERGOLU na zabetonovanie
Predam este nepouzite KOTVENIE noha slpa, patka kotviaca, L na roxore na zabetonovanie do zeme. Kotvenie L je povrchovo pozinkovane a ma vyhodu, ze je na pohlad ukryte, kedze kotvenie je zo zadnej strany. Kovova patka do zeme na ukotvenie pergoly, altanku, roznych oblukov a inych stavieb. Sirka zakladne 6 cm, vyska zakladne 10 cm, celkova dlzka L spolu s roxorom je asi 30 cm. Cena L na roxore je 3,20 eur, pri odbere od 8 ks cena 2,80 eur. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.