inzercia, predaj, predám, bazár

Ubytovacie zariadenie U Mudajov

Kategória: Ubytovanie

Ponúkame dlhodobé ubytovanie v novo zrekonštruovaného samostatne stojaceho ubytovacieho zariadenia.
Ubytovacie zariadenie u Mudajov sa nachádza v obci Kraľovany, ktoré sú križovatkou regiónov Liptova, Turca a Oravy.
Je vám pripravené poskytnúť príjemné ubytovanie v prekrásnej prírode v nadštandardne vybavených izbách, s mnohými doplnkovými službami: free wifi, bezplatné parkovanie, vonkajším kamerovým systémom a možnosť grilovania v záhradke.
Kapacita ubytovacieho zariadenia je 12 lôžok (2 x 1lôžková, 2 x 2 lôžková, 2 x 3lôžková)
Každá izba má samostatný vchod s možnosťou využitia vonkajšej terasy s výhľadom na Šíp.

Ubytovacie zariadenie U Mudajov
Podobné inzeráty
Ubytovacie zariadenie U Mudajov
Ponúkame dlhodobé ale aj krátkodobé ubytovanie v novo zrekonštruovaného samostatne stojaceho ubytovacieho zariadenia v Kraľovanoch. Ubytovacie zariadenie u Mudajov sa nachádza v obci Kraľovany, ktoré sú križovatkou regiónov Liptova, Turca a Oravy. Je vám pripravené poskytnúť príjemné ubytovanie v prekrásnej prírode v nadštandardne vybavených izbách, s mnohými doplnkovými službami: free wifi, bezplatné parkovanie, vonkajším kamerovým systémom a možnosť grilovania v záhradke. Kapacita ubytovacieho zariadenia je 12 lôžok (2 x 1lôžková, 2 x 2 lôžková, 2 x 3lôžková) Každá izba má samostatný vchod s možnosťou využitia vonkajšej terasy s výhľadom na Šíp.
KVALITNÉ UBYTOVANIE ZA DOSTUPNÉ CENY V ŠAMORÍNE PRI ZJAZDE R
Ponúkame Vám kvalitné ubytovanie za dostupné ceny v Šamoríne pri zjazde R7. Naše nové ubytovacie zariadenie má viacero možností, aby sme vedeli vyhovieť skoro každému. Samostatné 1 lôžkové izby, 2 až 3 lôžkové izby, samostatné apartmány pre 1 - 5 osôb, byty s kapacitou od 1 - 10 osôb. Celé ubytovacie zariadenie je monitorované a zabezpečené ako aj súkromné priľahlé parkovisko. Wifi v celom zariadení. Záujemcu osobitne prevedieme našim zariadením, aby si každý našiel čo hľadá pre svoje komfortné krátkodobé alebo dlhodobe ubytovanie. Uvedená nehnuteľnosť sa nachádza vo vzdialenosti 500 m od centra Mesta so všetkou občianskou vybavenosťou a 1000 m zjazdu R7. V Šamoríne sa nachádza komplex Xbionic Sphere resort, ktorého súčasťou je jedna z najväčších hipo arén v Európe. Bratislava je vo vzdialenosti 20 km. Viac fotiek nájdete TU: Ostatné informácie: , info@
Ubytovanie Rosina pri Žiline  TOP
Ubytovacie zariadenie sa nachádza v obci Rosina, len niekoľko minút od centra mesta Žilina. Svojou polohou, ako aj zariadením, je výborným miestom na ubytovanie, vhodná na komfortné prespanie a načerpanie nových síl do ďalšieho pracovného dňa. Ubytovňa ponúka na výber jednolôžkové, dvojlôžkové a troj lôžkové, štvôr lôžkové izby so štandardným vybavením (skriňa, TV, chladnička, Wifi), kúpeľňa spolu s toaletou je súčasťou každej izby. Na chodbe je k dispozícii aj spoločná priestranná kuchyňa. V celom objekte je Wi-Fi pripojenie na internet. Možnosť pohodlného parkovania v rámci areálu ubytovne ZDARMA.
Ubytovňa Emtes
Ubytovacie zariadenie Emtes, s.r.o. ponúka dlhodobé ubytovanie firmám pre svojich zamestnancov. V ponuke sú 2 a 4 - lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením (WC + Sprcha). V zariadení sa nachádza taktiež viacero kuchyniek, volný prístup na internet - WIFI, TV a taktiež sú k dispozící pre našich návštevníkov aj PC. V budove sa nachádza reštaurácia s denným menu a malé potraviny s čerstvým pečivom a hygienickými potrebami. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. čisle: , alebo email: recepcia@
UBYTOVACIE SLUŽBY v Bytci s kapacitou 56 lôžok
Ubytovanie pre pracovníkov agentúr,robot.aj tech.profesii dlhodobo v 2-lôž,3-lôž,4-lôžk,5-lôžk,izbách v Prízemí a I.posch.Admin.budovy. Samost.oddelené socialne zariadenie,tri samost.kuchynky s možnosťou pripr.jedla. Vybava:indukč.sporák s rúrou, chladnicka,mikrovlnka,rychlov.kanvica. 2x automat.pracka. Cena : od 6,50€/noc+dph + 0,60€/noc poplatok za ubytov. mestu Bytca. Možnosť parkovania pred ubytovňou pod kamerami .
Ubytovanie v súkromí dalica s.r.o
Ponúkame na prenájom celé ubytovacie zariadenie alebo prenájmu jednej izby s možnosťou využívania aj spoločenskej miestnosti, kuchyni. Rodinný dom má 5 spálni s TV, 3xWC, 2xkúpelňa, komplet vybavená kuchyňa, jedáleň, obývacia miestnosť s krbom, televíziou a wifi. Vlastné parkovisko. 20m potraviny pizzeria.