inzercia, predaj, predám, bazár

Ubytovanie Chata Oravska Lesna

Kategória: Ubytovanie

Ponúkame na prenájom útulnú chatu v turistami obľúbenej lokalite Oravská Lesná, vzdialenej len 500 m od vrchnej stanice lyžiarskeho strediska Orava Snow.
Chatu s kapacitou 9 lôžok si môžete prenajať celoročne a je vhodná hlavne pre rodiny s deťmi.
Hlavnú časť chaty tvorí spoločenská miestnosť, ktorej súčasťou je kuchyňa. Kuchyňa je vybavená elektrickou pecou s rúrou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou a rýchlo varnou kanvicou. Centrom spoločenskej miestnosti je krb, veľký jedálenský stôl, gauč a televízor so štandardnou ponukou televíznych programov. Na prízemí sa zároveň nachádza kúpeľňa s WC a samostatné WC. Zároveň sa tu nachádza 1 spálňa s manželskou posteľou a s prístupom do podkrovia s ďalším dvoj lôžkom pre deti.
Na poschodí chaty sa nachádza 1 dvojlôžková spálňa a 1 trojlôžková spálňa s manželskou posteľou a 1 samostatným lôžkom.
Chata je vybavená neobmedzenou WiFi a je vykurovaná elektrickým kúrením.
Súčasťou chaty je samostatný vonkajší altánok, ktorý ponúka príjemné posedenie pri vonkajších aktivitách, či varení guľášu alebo grilovačky. Kotlík a gril sú k dispozícii. Taktiež sa tu nachádza futbalové / volejbalové ihrisko.
Cena za ubytovanie 130 Eur/noc.
Pri chate je možnosť parkovania pre 4 autá.
Prístup k chate si počas zimného obdobia vyžaduje zimné reťaze alebo 4 x 4.
Dovolenka v Oravskej Lesnej Vám zaručí aktívny oddych zladený s dokonalým relaxom. Lyžovačka v stredisku Orava Snow Vám ponúka upravené zjazdovky, požičovňu lyží, lyžiarsku školu a reštauráciu. V blízkosti lyžiarskeho strediska sa nachádza Oravská lesná železnica, ktorá Vás odvezie k vyhliadkovej veži nad Oravskou Lesnou (vláčik premáva aj v zimnom období). V letných mesiacoch si môžete vychutnať turistiku a cykloturistiku po okolitých kopcoch, prípadne navštíviť ďalšie známe oravské atrakcie (Oravský hrad, Oravská priehrada, Zuberec).
Príďte si oddýchnuť a užiť si krásu oravskej prírody. Tešíme sa na Vašu návštevu.
Ubytovanie Chata Oravska Lesna
Podobné inzeráty
Ubytovanie Chata Oravska Lesna
Ponúkame na prenájom útulnú chatu v turistami obľúbenej lokalite Oravská Lesná, vzdialenej len 500 m od vrchnej stanice lyžiarskeho strediska Orava Snow. Chatu s kapacitou 9 lôžok si môžete prenajať celoročne a je vhodná hlavne pre rodiny s deťmi. Hlavnú časť chaty tvorí spoločenská miestnosť, ktorej súčasťou je kuchyňa. Kuchyňa je vybavená elektrickou pecou s rúrou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou a rýchlo varnou kanvicou. Centrom spoločenskej miestnosti je krb, veľký jedálenský stôl, gauč a televízor so štandardnou ponukou televíznych programov. Na prízemí sa zároveň nachádza kúpeľňa s WC a samostatné WC. Zároveň sa tu nachádza 1 spálňa s manželskou posteľou a s prístupom do podkrovia s ďalším dvoj lôžkom pre deti. Na poschodí chaty sa nachádza 1 dvojlôžková spálňa a 1 trojlôžková spálňa s manželskou posteľou a 1 samostatným lôžkom. Chata je vybavená neobmedzenou WiFi a je vykurovaná elektrickým kúrením. Súčasťou chaty je samostatný vonkajší altánok, ktorý ponúka príjemné posedenie pri vonkajších aktivitách, či varení guľášu alebo grilovačky. Kotlík a gril sú k dispozícii. Taktiež sa tu nachádza futbalové / volejbalové ihrisko. Cena za ubytovanie 130 Eur/noc. Pri chate je možnosť parkovania pre 4 autá. Prístup k chate si počas zimného obdobia vyžaduje zimné reťaze alebo 4 x 4. Dovolenka v Oravskej Lesnej Vám zaručí aktívny oddych zladený s dokonalým relaxom. Lyžovačka v stredisku Orava Snow Vám ponúka upravené zjazdovky, požičovňu lyží, lyžiarsku školu a reštauráciu. V blízkosti lyžiarskeho strediska sa nachádza Oravská lesná železnica, ktorá Vás odvezie k vyhliadkovej veži nad Oravskou Lesnou (vláčik premáva aj v zimnom období). V letných mesiacoch si môžete vychutnať turistiku a cykloturistiku po okolitých kopcoch, prípadne navštíviť ďalšie známe oravské atrakcie (Oravský hrad, Oravská priehrada, Zuberec). Príďte si oddýchnuť a užiť si krásu oravskej prírody. Tešíme sa na Vašu návštevu.
Chata (chalupa) na prenájom, ubytovanie Oravská Lesná
Ponúkam ubytovanie na chalupe v Oravskej Lesnej Viac informácií na stránke: Chata, chalupa, ubytovanie, vírivka, kaďa, detské ihrisko, trampolína,
Ubytovanie chata Orava
Ponúkame pekné ubytovanie v tichom prostredí dedinky Oravská Lesná s kapacitou 6 ľudí, v dvoch 3-posteľových izbách na poschodí (aj detská postieľka).Chata je cca 600 m od vrchnej stanice lyžiarskeho strediska Orava snow. Základná cena v zime 110 € / noc,celý objekt, pri dlhšom pobyte možnosť dohody, je potrebné sa pýtať :), faktúra na rekreačný poukaz.Ubytovanie vhodné aj pre rodiny s deťmi. K chate vedie asfaltová cesta, pri chate je parkovisko pre 2 autá, veľký pozemok, nádherný výhľad. Je vybavená TV, neobmedzenou wifi, terasou s možnosťou varenia guľášu a grilovania, el. vykurovaním a krbom, pitnou vodou a prístavbou na úschovu lyží, bicyklov. Na prízemí je plne vybavená kuchyňa, obývacia izba s jed. stolom a krbom, kúpeľna s wc, na poschodí 2 x izba + wc.V okolí možnosť turistiky, bicyklovania (pekné cyklotrasy), salaš s kvalitnými výrobkami, hubárčenie, Oravská lesná železnica, aquapark v Dolnom Kubíne a v Poľsku, blízko za hranicami Oravský hrad.
Chata (chalupa) na prenájom, ubytovanie Oravská Lesná
Ponúkam ubytovanie na chalupe s kúpacou kaďou s vírivkou v Oravskej Lesnej. Viac informácií na stránke: Chata, chalupa, ubytovanie, vírivka, kaďa, detské ihrisko, trampolína,
Ubytovanie chata Orava
Ponúkame pekné ubytovanie v tichom prostredí dedinky Oravská Lesná s kapacitou 6 ľudí, v dvoch 3-posteľových izbách na poschodí (aj detská postieľka).Chata je cca 600 m od vrchnej stanice lyžiarskeho strediska Orava snow. Základná cena je 100 € / noc,celý objekt, pri dlhšom pobyte možnosť dohody, je potrebné sa pýtať :), faktúra na rekreačný poukaz.Ubytovanie vhodné aj pre rodiny s deťmi. K chate vedie asfaltová cesta, pri chate je parkovisko pre 2 autá, veľký pozemok, nádherný výhľad. Je vybavená TV, neobmedzenou wifi, terasou s možnosťou varenia guľášu a grilovania, el. vykurovaním a krbom, pitnou vodou a prístavbou na úschovu lyží, bicyklov. Na prízemí je plne vybavená kuchyňa, obývacia izba s jed. stolom a krbom, kúpeľna s wc, na poschodí 2 x izba + wc.V okolí možnosť turistiky,miestne pamiatky, bicyklovania (pekné cyklotrasy), salaš s kvalitnými výrobkami, hubárčenie, Oravská lesná železnica, aquapark v Dolnom Kubíne a v Poľsku, blízko za hranicami Oravský hrad, múzeum kávy v Krušetnici.
Chata na prenájom Oravská Lesná
Chata na prenájom Bučina Oravská Lesná, dve chatove jednotky 2 krát po 8 lôžok, Jedna časť obsahuje Kapacita 8 miest na spanie 3spalne, dve kúpeľky 1 veľká obývačka s kuchyňou 40 m2, krb alebo kachle, v cene športová miestnosť -pingpongová stôl , rebríky , žinenka, male fitnes Len 450m od lyžiarskeho vleku -dve sedačky, Turistika,Oravská železnička,korčuľovanie na krytom štadióne,bežkárske trate pár metrov od chaty,bicyklovanie,lyžovanie,možnosť jazdenia na psích zaprahoch po dohode, gril, kotlík na guľaš,altan, preliezky,šmýkačka,pieskovisko Cena:info Ak nedviham píšte SMS