inzercia, predaj, predám, bazár

Ubytovanie v rodinnom dome

Kategória: Upratovanie

Ponúkam ubytovanie v rodinnom dome zvlášť vchod.Kapacita 6 ľudí. Toaleta je zvlášť a aj sprcha. Kuchyňa je komplet zariadená.V izbe sú dvojposchodové postele tiež je komplet zariadená wifi,televízor. Ubytovanie sa nachádza v tichej lokalite. Pri dome je veľké parkovisko a kamerový systém.





Ubytovanie v rodinnom dome
Podobné inzeráty
ubytovanie Trenčianske Teplice apartmány vila Juraj
Ponúkam ubytovanie v kúpeľnom meste Trenčianske Teplice v apartmánovom dome 3x 2izbový apartmán (2 lôžkový + gauč alebo prístelka) 1x 3 izbový byt (2 x 2lôžka + gauč alebo prístelka). Vhodne aj pre skupiny do 17 osôb. 200mod centra. cena od 45€ Vhodné aj ako dlhodobe ubytovanie pre firmy (cena dohodov)
Malá Fatra, Štefanová
Ubytovanie pod Rozsutcom - 6.9. - 12:00 Ponúkam apartmán pre 2 os (+pristelka) v Štefanovej, priamo pod Rozsutcom v Malej Fatre. Apartmán so samostatným vchodom, sprcha, wc, kuchyňa, televízor, wifi, terasa, parkovanie…
UPRATOVANIE + POMOCNÁ SILA DO KUCHYNE.
PONUKA PRÁCE UPRATOVANIE SPOLOČENSKÝCH PRIESTOROV V HOTELI A POMOCNÁ SILA DO KUCHYNE V BRATISLAVE S UBYTOVANÍM. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ . - stabilná práca - víkendové príplatky - tpp , dohoda , živnosť - pracovná doba od 6:00 - 14:30 - mzda 4,50€ /hod. v čistom - ubytovanie v bytoch v centre BA (žiadna ubytovňa) - dochádzkové bonusy - možnosť záloh - prax vítaná , nie je podmienkou . Každého človeka riadne zaškolíme. Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky na čísle: , alebo mailom na adrese: praca@ .
Upratovacie služby
Ponúkam upratovacie služby v okolí Lučenca. Máte toho príliš veľa alebo ste tak vyťažený prácou, že jednoducho nestíhate? Tak volajte! Vyčistím všetko, čo si budete želať v dome, ale aj v nebytových priestoroch ako sú pivnice, garáže a podobne. Zbavím Vás prachu,ktorý už nebudete musieť viac vdychovať a ničiť si pľúca. Zbavím Vás všetkého zbytočného čo Vám iba zbytočne zaberá miesto. Cena sa odvíja od toho, čo budem musieť upratovať ale to sa bližšie dohodneme na mieste, ktoré bude upratovať. Základná cena na hodinu je 5€.
Upratovanie
Dobrý deň prajem, hľadám si dočasne malé brigády na upratovanie bytu/domu, umývanie okien v byte/dome. Ideálne cez víkendy, keďže študujem. Viac info. SMS, tel.
Upratovacie a čistiace práce
Ponúkam upratovacie služby v okolí Dolného Kubína Upratujeme domy, byty,bytové vchody, chaty...ceba upratovania sa pohybuje od 40 eur cena záleží od množstva izieb v byte, štvorcov v dome...viac info telefonicky