inzercia, predaj, predám, bazár

Ubytovanie v rodinnom dome v Skalke nad Váhom

Kategória: Ubytovanie

Ponúkam ubytovanie v rodinnom dome v obci Skalka nad Váhom pri Trenčíne
K dispozícii viacero izieb s rôznou kapacitou osôb, tri kuchynky, sociálne zariadenie a vonkajšie posedenie
Ubytovanie je vhodné najmä pre partie robotníkov
Cena je od 7€ za osobu a noc
Ubytovanie v rodinnom dome v Skalke nad Váhom
Podobné inzeráty
Dlhodobé ubytovanie - prenájom v RD
Prenajmeme ubytovanie v rodinnom dome v Moravanoch nad Váhom v lesnom prostredí v srdce prírody. Kľud, ticho, pokoj, bývanie v súkromí. Ubytovanie je vhodné pre 2-3 osoby, max. pre 2 osoby s 2 deťmi. Pes je povolený. K dispozícii od 1.5.2023. Ubytovanie zahŕňa vlastný samostatný vchod, vlastnú terasu so sedením, obývačku s kuchyňou s kúpelňou s wc, internet, krb s drevom (k dispozícii), parkovanie. K dispozícii je elektrický sporák, mikrovlnná rúra, elektrický ohrievač, vysávač, tri postele a gauč, kuchynský stôl, satelitná TV - Sky Link, bojler, ohrievač v kúpelni. Možnosť dodania práčky či prať veci - podľa dohody. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x mesačné nájomné a 1x vratný depozit vo výške mesačného nájomného. Za psa sa tiež bude platiť depozit podľa dohody. Majiteľ ako budúci prenajímateľ si vyhradzuje právo si vybrať záujemcu na ubytovanie. Ubytovanie je priamo v obci Moravany nad Váhom pri Piešťanoch.
Dlhodobé ubytovanie - prenájom
Prenajmeme ubytovanie v rodinnom dome v Moravanoch nad Váhom v lesnom prostredí v srdce prírody. Kľud, ticho, pokoj, bývanie v súkromí. Ubytovanie je vhodné pre 2-3 osoby, max. pre 2 osoby s 2 deťmi. Pes je povolený. K dispozícii od 1.5.2023. Ubytovanie zahŕňa vlastný samostatný vchod, vlastnú terasu so sedením, obývačku s kuchyňou s kúpelňou s wc, internet, krb s drevom (k dispozícii), parkovanie. K dispozícii je elektrický sporák, mikrovlnná rúra, elektrický ohrievač, vysávač, tri postele a gauč, kuchynský stôl, satelitná TV - Sky Link, bojler, ohrievač v kúpelni. Možnosť dodania práčky či prať veci - podľa dohody. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x mesačné nájomné a 1x vratný depozit vo výške mesačného nájomného. Za psa sa tiež bude platiť depozit podľa dohody. Majiteľ ako budúci prenajímateľ si vyhradzuje právo si vybrať záujemcu na ubytovanie.
Ponúkam ubytovanie v širšom centre Nitry
Ponúkam ubytovanie v Nitre Ubytovanie sa nachádza v meste Nitra časť Chrenová a pozostáva z dvoch podlaží v rodinnom dome . V ubytovni sa nachádza 10 izieb a 26 lôžok.Každé podlažie ma sociálne zariadenia . Každá izba je vybavená chladničkou . Pre bližšie informácie ohľadom služieb ktoré ubytovanie poskytuje, vybavenia a spoluprácu ma kontaktujte. Priemerná cena za ubytovanie je 10 euro lôžko na noc,pri dlhodobom prenájme dohodou. Tel:
Ubytovanie Hlohovec - Šulekovo
komfortné ubytovanie v rodinnom dome až pre 12 osôb, ideálne pre skupinu robotníkov, či cestujúcich kvôli práci. Je tu pre Vás pripravených 12 samostatných postelí v 4 spálňach a to v dvoch dvojlôžkových , jednej päťlôžkovej a jednej trojlôžkové izbe. V každej izbe je k dispozicií veľká šatnáková skriňa, vlastná chladnička TV a pohodlná posteľ. K väčšine izieb prislúcha aj balkón. K dispozícii je spoločenská miestnosť s jedálenským posedením, televízorom a rádiom, ktorá je spojená s plne vybavenou kuchyňou. Nájdete tu chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu, mikrovlnnú rúru, elektrický sporák, umývačku riadu a kuchynský riad a automaticky kávovar. V dome je aj WIFI. K dispozícii sú tiež 2 spoločné kúpeľne, kde v jednej nájdete vaňu, práčku, umývadlo a toaletu a v druhej sprchovací kút, umývadlo. V dome sa nachádza aj druhe samostatné wc. V objekte platí zákaz fajčenia. Vo vonkajšej časti objektu nájdete záhradu , ktorá ponúka možnosť pestovania. Parkovanie priamo pred domom, alebo aj možnosť parkovania za bránou. Ubytovanie je veľmi dobre dostupné, reštaurácia sa nachádza v pešej dostupnosti 100 metrov, dom s maximálnou kapacitou 12 osôb cena dohodou.
Ubytovanie Hlohovec - Šulekovo
komfortné ubytovanie v rodinnom dome až pre 12 osôb, ideálne pre skupinu robotníkov, či cestujúcich kvôli práci. Je tu pre Vás pripravených 12 samostatných postelí v 5 spálňach a to v troch dvojlôžkových a dvoch trojlôžkových izbách. V každej izbe je k dispozicií veľká šatnáková skriňa, vlastná chladnička TV a pohodlná posteľ. K väčšine izieb prislúcha aj balkón. K dispozícii je spoločenská miestnosť s jedálenským posedením, televízorom a rádiom, ktorá je spojená s plne vybavenou kuchyňou. Nájdete tu chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu, mikrovlnnú rúru, elektrický sporák, umývačku riadu a kuchynský riad a automaticky kávovar. V dome je aj WIFI. K dispozícii sú tiež 2 spoločné kúpeľne, kde v jednej nájdete vaňu, práčku, umývadlo a toaletu a v druhej sprchovací kút, umývadlo. V dome sa nachádza aj druhe samostatné wc. V objekte platí zákaz fajčenia. Vo vonkajšej časti objektu nájdete záhradu , ktorá ponúka možnosť pestovania. Parkovanie priamo pred domom, alebo aj možnosť parkovania za bránou. Ubytovanie je veľmi dobre dostupné, reštaurácia sa nachádza v pešej dostupnosti 100 metrov, dom s maximálnou kapacitou 12 osôb cena dohodou.
Ubytovnie v rodinnom dome
Izby na prenajom - Ubytovanie - 5.9. - 10:01 Ponukam ubytovanie / prenajom v rodinnom dome vo Velkych Ulanoch (okres Galanta).Rodinny dom so samostatnymi izbami.V kazdej izbe je digitalna televizia + pristup na Wifi.Spolocenska miestnost + kuchyna so spotrebicmi.Moznost parkovania vo dvore. Cena za noc je od 4.50 EUR