inzercia, predaj, predám, bazár

Učebnice španielskeho jazyka

Kategória: Cudzojazyčná literatúra

Predám učebnice španielčiny. (nové, nepopísané)

Club Prisma (A1), ECO 1 (A1+A2), Nuevo español sin fronteras (A2) a Pasaporte (libro del profesor s odpoveďami, A1)

Cena za ks je 5€. Možnosť osobného odberu v Bratislave alebo zaslanie poštou (platba vopred + poštovné)

Učebnice španielskeho jazyka
Podobné inzeráty
Anglické učebnice
Predám používané, vygumovane učebnice. Zachovalé, niektoré skoro nové. Mam aj iné učebnice ako na fotkách. (yss, headway. ) V prípade záujmu kontaktujte ma emailom. Pozri aj iné moje inzeráty. Na cene sa viem dohodnut,
Učebnice Angličtiny
Ponukam na predaj tieto učebnice anglického jazyka. Sú v zachovalom stave. 1. Slution intermediate students book 2nd edition - učebnica uroveň B1 - 10eur 2. Solution intermediate students book uroveň B1 - učebnica a pracovný zošit + CD (fialove knižky na fotke 2) - 15 eur spolu 3. Solution intermediate students book uroveň B2 - učebnica a pracovný zošit + CD ( oranžove knižky na fotke 3) - 8eur spolu Pozrite si aj moje dalšie inzeraty. V pripade, že budete mať zaujem o viac veci sa môžeme na cenach dohodnút ???? Veci predavam z ďôvodu, že u mna už nemaju využitie a zaberaju vela miesta. Dufam teda, že niekto ich využije lepšie. Kontaktujte ma mailom alebo telefonicky od 8:00 najneskôr do 21:00 prosim. ????
Odborné učebnice pre štúdium anglického jazyka
Predám učebnice: The study of language, How languages are learned, Understanding Literature. Cena za kus.
Solutions pre-intermediate + intermediate
Predám nové učebnice z angličtiny, solutions pre intermediate a intermediate, tretie vydanie. Špičkové učebnice na učenie sa / vyučovanie anglického jazyka. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné inzeráty. 18 eur za jednu sadu (students book + workbook)
Knihy nemčina
Predám knihy/učebnice nemeckého jazyka. Slovník 5€ Učebnice 2,50€/kus. Nemčina 2 PREDANÁ. Plus poštovné. Kontaktujte ma cez formulár.
Solutions pre-intermediate + intermediate
Predám nové učebnice z angličtiny, solutions pre intermediate a intermediate, tretie vydanie. Špičkové učebnice na učenie sa / vyučovanie anglického jazyka. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné inzeráty. 16 eur za jednu sadu (students book + workbook)