inzercia, predaj, predám, bazár

Učiteľka MŠ, vychovávateľka

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, hľadám si prácu ako učiteľka MŠ alebo vychovávateľka ZŠ.Mám vyštudovanú strednú pedagogickú školu ukončenú s maturitnou skúškou. Mám ročnú prax v jasliach. Životopis pošlem po skontaktovaní. Prosím kontaktovať ma na email : zahumenskam@
Učiteľka MŠ, vychovávateľka
Podobné inzeráty
Predám knihu Učiteľka Rodika
Predám knihu Učiteľka Rodika - autorka Anna Lupanová- rok vydania 1978- Kniha je vo veľmi dobrom stave- obal primeraný veku Cena 2,- €
Podivné sestry  ,suplujúca učiteľka
Predám knihy sú v dobrom stave nepoškodené Suplujúca učiteľka 4€ Podivné sestry 5€ Prípadne pošlem dobierkou+poštovné
Magnetka pre učiteľa, vychovávateľku, riaditeľku
Predám magnetky - srdiečka vyrobené z rôznych druhov drevín, gravírovaný a domaľovaný vzor a nápis - Ďakujem pán učiteľ, pani vychovávateľka alebo pani riaditeľka. Pre pani učiteľku už nie sú k dispozícii. Cena 3 eur za kus, možnosť vyzdvihnutia v Prešove alebo pri objednaní aspoň 3 kusov pošlem aj poštou.
Vychovávateľka
V Moldave n. B. Hľadáme vychovávateľku - vrátníčku pre stredoškolský internát. 5€/h. Možnosť ubytovania.
Päť vecí, ktoré pred smrťou najviac ľutujeme
Nová kniha Bronnie Wareová celé roky počúvala, čo ľudia pred smrťou najviac ľutujú... a neskôr sa rozhodla napísať o tom knihu. Dobre vie, že každý jeden z nás sa musí zmieriť so smrťou, nabrať odvahu a naplno prežiť každú sekundu, ktorá nám je daná. V tejto citlivej, dojímavej knižke sa s vami podelí o päťdesiatdva podnetných príbehov pretkaných životnými skúsenosťami, ktoré vám ukážu, ako žiť bez ľútosti. Môžete si ich rozdeliť na celý rok alebo prečítať všetky zaradom. Bronnie vám predstaví nový pohľad na život, pomôže vám nájsť silu kráčať životom a plniť si svoje sny. Táto výnimočná kniha vám dodá odvahu prijať svoj život, odpustiť si chyby z minulosti, ísť za hlasom svojho srdca a vybudovať si šťastnú budúcnosť bez štipky ľútosti. Bronnie Wareová je austrálska spisovateľka, hudobná skladateľka, učiteľka a rečníčka. Jej inšpiratívne pamäti Čo pred smrťou najviac ľutujeme oslovili nespočetné množstvo čitateľov na celom svete a boli preložené do dvadsiatich siedmich jazykov. Bronnie miluje rovnováhu, prostý život, zdravé jedlo a ranný spev vtákov.
Úplne najviac - Maxim E. Matkin
Milujete niekoho, ale je to iné, než ste dúfali? Hľadáte niekoho, ale nie a nie ho nájsť? Chcete zmeniť svoj život, ale namiesto toho život mení vás? Čítajte. Niet lepšieho lieku na pocit, že svet a ľudia v ňom sú trochu divní. Alebo že ste divní práve vy. Deviata kniha Maxima E. Matkina predstavuje hrdinov, ktorí sú ako vy alebo ako ľudia, ktorých poznáte: Mladá žena na ceste pomsty. Muž s kliatbou sexuálneho štvanca. Otec, ktorý tápa v chaose reality a predstáv. Učiteľka očarená ukrajinským robotníkom. Dievča, ktoré chce vyliečiť svet. Lekár, ktorému dochádza, že všetko je inak. Krásna žena v okamihu, keď pochopí, že všetko je dočasné. Muž, ktorý vie viac než ostatní. Všetci túžia po láske a každý z nich robí celkom iné veci, ktorými sa jej vyhýba a zároveň snaží priblížiť. Všetci sa nakoniec stretnú v miestnosti bez okien, kde čakajú na zázrak. Otázkou je, či sa dá veriť v existenciu zázrakov a či máme schopnosť ich rozoznať, keď skutočne prídu. Nie ste to, čo cítite, ale to, čo robíte.