inzercia, predaj, predám, bazár

Úderníky ZH

Kategória: Poľovníctvo, lov

Nabízím úderníky do ZH cena 5 Euro ks,více kusů cena . Zásílám poštou i na SK.
Úderníky ZH
Podobné inzeráty
Udernik pre vz58, novy
Na predaj nove nepouzivane uderniky pre pusky vz58 a jej civilne verzie. Cena 25eur kus+ doprava.
Udernik pre vz58, novy
Na predaj nove nepouzivane uderniky pre pusky vz58 a jej civilne verzie. Cena 25eur kus+ doprava.
Browning
Predám brokovnicu na trap browning 525 trap One. Zo zbrane vystrelených do 6000 nábojov. 81cm hlavne s výmennými chokmi. K zbrani po dohode viem pribaliť externe (vonkajšie) choky a uderníky. Nová muška Perazzi. ( brokovnica, browning, trap brokovnica, športová streľba)
Browning
Predám brokovnicu na trap browning 525 trap One. Zo zbrane vystrelených do 6000 nábojov. 81cm hlavne s výmennými chokmi. K zbrani po dohode viem pribaliť externe (vonkajšie) choky a uderníky. Nová muška Perazzi. ( brokovnica, browning, trap brokovnica, športová streľba) Rozumnej dohode sa nebránim.
Dily Sa 58 a doplnky
Prodám náhradní díly na Sa58 ( co nepodlehaji registraci) a doplnky. Uderníky zápalníky, vytahovače, vyhazovače, zavory, pruzina pistu , pisty , vratna pruzina , bici pruzina , čep spouště , pažbení , sklopka , chranitko ustí , zasobníky , nabijecí pasky ,kožené sumky, popruhy bodáky, pochvy bodáků a jiné / seznam dílů klidně pošlu , mám i další náhradní díly, klidně se ptejte .....
Guľobroková kozlica s výmennými hlavňami
Predám GB kozlicu ZH-104, kaliber 7x57R/12 s výmennými hlavňami 12/12. Súčasťou zbrane je puškohľad ZEISS 4x. Zbraň má francúzsky napináčik.K zbrani dávam náhradnú pažbu,zvyškové brokové a guľové strelivo,púzdro,nové úderníky a pod.Zbraň je zachovalá, cena dohodou - končím. V prípade záujmu volajte na mobilné číslo.