inzercia, predaj, predám, bazár

UGG Jazmine Calf Hair Leopard - veľkosť 37 / 23cm

Kategória: Topánky, obuv

Predám pákrát obuté topánky značky UGG model Jazmine Calf Hair Leopard, vo veľmi peknom stave.
Veľkosť 37 - 23cm

Pôvodná cena 165€, možnosť overiť na oficiálnej stránke UGG, teraz symbolických 30€.

Poštovné a balné 1.triedou 6€ / vopred na účet.

Číslo vymyslené, poprosím prvý kontakt email.
UGG Jazmine Calf Hair Leopard - veľkosť 37 / 23cm
Podobné inzeráty
UGG Jazmine Calf Hair Leopard - veľkosť 37 / 23cm
Predám pákrát obuté topánky značky UGG model Jazmine Calf Hair Leopard, vo veľmi peknom stave. Veľkosť 37 - 23cm Pôvodná cena 165€, možnosť overiť na oficiálnej stránke UGG, teraz symbolických 20€. Poštovné a balné 1.triedou 6€ / vopred na účet. Číslo vymyslené, poprosím prvý kontakt email.
UGG Classic Short Leather Waterproof Boot
UGG Classic Short Leather Waterproof Boot, vodeodolne kozene UGG cizmy s Vibram Arctic Grip podrazkou. Najfunkcnejsi UGG model na trhu - skutocne vodeodolny a extremne teply. Vzadu na pate mozno vidiet "UGG waterproof". Obute mozno 5x. Bezne nosim velkost 40, tu vsak treba ist o cislo vyssie. Top stav, povodna cena €250.
Vans classic slip on Calf hair,
Predam Vans classic slip on Calf hair, velkst 42,5. Stav vid foto, nosene, ale v super stave. Predajna cena 89€, uz sa nedaju kupit. Spolu s krabicou.
UGG Classic Boom Buckle Pôvodná cena: 179EUR Čižmy
Predám UGG Classic Boom Buckle č.40 Pôvodná cena: 179EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Obuv z ovčej vlny a ovčej kože dodáva pocit luxusného komfortu a je neporovnateľná s obuvou vyrobenou z iného materiálu. V súčasnosti patrí značka UGG medzi najznámejšie značky sveta. Obuv je vyrobená z najkvalitnejšej ovčej kože nohy udržiava prirodzene studené a teplé zároveň. Akonáhle zažijete tento pocit, pochopíte, prečo sú topánky UGG také obľúbené a pohodlné.
tenisky značky UGG, veľkosť 40
tenisky austrálskej značky UGG, nové v originál balení, kupované cez autorizovaného predajcu, veľkosť 40. Zloženie: mäkká koža v kombinácií s textíliou, elastikovaný lem s logom značky UGG, marhuľová farba, klinový podpätok (výška pri päte 5cm, predná časť 2cm),PC: 98eur. Uprednostňujem osobný odber, na dobierku neposielam, ďakujem za pochopenie.
tenisky UGG, veľkosť 39
tenisky austrálskej značky UGG, nové v originál balení, kupované cez autorizovaného predajcu, veľkosť 39. Zloženie: mäkká koža v kombinácií s textíliou, elastikovaný lem s logom značky UGG, svetlo modrá farba, klinový podpätok (výška pri päte 5cm, predná časť 2cm),PC: 98eur. Uprednostňujem osobný odber, na dobierku neposielam, ďakujem za pochopenie.