inzercia, predaj, predám, bazár

Ulitka MIRACLE BABY

Kategória: Ostatné oblečenie

Predám par-krat použitú ulitku Zn.MIRACLE BABY.
Nam nevyhovovala
Veľkosť 0-6mes

Pri rýchlom jednaní dohoda mozna
Ulitka MIRACLE BABY
Podobné inzeráty
Ulitka pre babatko
Bezova ulitka,iba oprata,maly v nej nechcel byt.
Ulitka XXL
Mam na predaj úplne novú ulitku šitu ručne. Kupovanu z vzor ZOO. Je určená pre babatko ktoré má moorov reflex a potrebuje mať zavinute rúčky. Je to väčšia verzia s celkovou dĺžkou vyše 95 cm. Ale dá sa zmenšiť zahnutim a časom opäť zväčšiť. Vyborna vec, ktorú využijete po perinke. Nášmu malému sa nepacilo v nej. Pôvodná cena bola 75 eur. Viac informácií po telefóne
Ulitka clevamama
Pouzivana ulitka Clevamama necely mesiac. Uplne ako nova. Osobny odber kosice alebo dohodou poslem
Velky letny balik pre chlapceka 50-56
Velky letny balik pre chlapceka, velkosti 50 a 56. Vsetky veci su vo vybornom az top stave, niektore ani nenosene. Znacky: HM, Ergee, F&F, Lupilu, Bob&Oli, Coccodrillo, Pepco, Richelieu, Gmini, Swaddle me. Balik pozostava z: 9x body s kratkym rukavom (8× zavinovacie, 1x klasicke) 1x zavinovacie body s dlhym rukavom 2x tenka mikinka 3x zavinovaci bavlneny kabatik 5x opalovacky 2x trakace 1x tricko s kratkym rukavom 2x overal s dlhym rukavom 7x polodupacky 4x tenke teplaciky 4x ciapocka (2x dierkovana, 2x jednovrstvova) +2 bavlnene k polodupackam 2x ulitka z toho je v baliku 6 suprav. K cene treba pripocitat postovne. Na dobierku bohuzial neposielam.
Výbavička pre novorodenca
Prosim najskor sms...Predam vsetko, co je na fotkach - oblecenie vo velkosti 56, 62 (cez 50ks), ulitka, postolkove nohavicky.
Zavinovacka, ulitka
Super vec pre novorodenca na zaviazanie ručičiek pre lepší spánok. 4€ kus