inzercia, predaj, predám, bazár

Úložné boxy

Kategória: Doplnky

Predám 2 nové,2 používané úložné boxy,rozmer 32 x 32 x 32 cm,vhodné podla potreby - do detskej izby,do regála,na poličku a pod.Matriál plsť - polyester,nepoškodené.Cena aj s poštovným 6 eur/1 kus,pri odbere všetkých 4 kusov cena 20 eur.Posielam po prevode peňazí na účet,dakujem za pochopenie.Pozri aj moje dalsie inzerá emailom.
Úložné boxy
Podobné inzeráty
Drevené úložné boxy..
Predám 2 ručne maľované drevené úložné boxy s vrchnákom a bočnými úchytkami.Rozmery:60x40x14.5 a 40x30x14.5 Cena 13€ a 8€.Spolu za 18€ Najlepšie osobný odber Krabice, krabičky, bedne, bedničky
Úložné boxy
Predám 2 nové,2 používané úložné boxy,rozmer 32 x 32 x 32 cm,vhodné podla potreby - do detskej izby,do regála,na poličku a pod.Matriál plsť - polyester,nepoškodené.Cena aj s poštovným 6 eur/1 kus,pri odbere všetkých 4 kusov cena 18 eur.Posielam po prevode peňazí na účet,dakujem za pochopenie.Pozri aj moje dalsie inzerá emailom.
Úložné drevené boxy IKEA
Predám úložné drevené boxy z prírodného dreva, rôzne veľkosti, vhodné do kuchyne, komory alebo detskej izby.
Úložné boxy
Predám 2 nové,2 používané úložné boxy,rozmer 32 x 32 x 32 cm,vhodné podla potreby - do detskej izby,do regála,na poličku a pod.Matriál plsť - polyester,nepoškodené.Cena aj s poštovným 6 eur/1 kus,pri odbere všetkých 4 kusov cena 16 eur.Posielam po prevode peňazí na účet,dakujem za pochopenie.Pozri aj moje dalsie inzerá emailom.
Úložné boxy ikea BRANÄS
Úložné ratanové koše 32x34x32 (vid foto z webu ikea). Vyborný používaný stav, bežné známky opotrebovania. pôvodná cena 15€/kus osobný odber BA. cena 10€/kus pri kúpe všetkých troch kusov 28€
Plastové boxy
Ponúkam rôzne plastové úložné boxy na drobnosti do kúpeľne alebo kuchyne. Nikdy nepoužité, nevhodná kúpa. Kontakt len mailom, tel. č. neexistuje. Pozri aj ostatné moje inzeráty.