inzercia, predaj, predám, bazár

Ultazvukova spachtla

Kategória: Zdravie a krása

Podrobný popis
Cenovo veľmi atraktívny ultrazvuková špachtle.
Prednastavený časovač na 15 minút.
Prednastavené programy: kontinuálne mód (čistenie pleti), pulzné mód (zapracovanie krémov) a mód kombinujúce kontinuálne a pulzné.
3 úrovne nastavenia intensity
váha 0,8kg
frekvencia 25kHz
230V / 50-60Hz, v záruke, pôvodná cena 99 eur, úplne nová, nepoužívana
Ultazvukova spachtla
Podobné inzeráty
Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD
Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD - [13.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD - 1 Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD - 2 Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD - 3 Prehľadný LCD displej voľba intenzity ION, EMS i ultrazvuku - jednoduché ovládanie hĺbkovo, odvádza z pleti nečistoty, prebytočný maz a ťažké kovy aktivuje bunkovú štruktúrou pleti, napomáha jej vyhladeniu a rozjasneniu podporuje novú tvorbu kolagénu výrazne zlepšuje vstrebávanie anti-age kozmetických prípravkov zlepšuje celkový stav pleti a obmedzuje tvorbu akné len osobný odber na dobierku ani cez kuriera neposielam)
Ultrazvuková spachtla
Ultazvukova spachtla.15eur osobne
ultrazvuková špachtla na čistenie pleti
Predám ultrazvuková spachtla na čistenie pleti. T&G Model C1 Ultrasonic Facial Skin Scrubber. Plne funkčná, špachtla + nabíjací kábel. Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. Posielať som ochotný len pri platbe predom na účet + 2€ poštovné( posielam len doporučene)! Dobierky NIE! KONTAKTOVAT MA LEN NA EMAIL! Dakujem.
Ultrazvuková špachtla
Predám úplne nové ultrazvukové špachtly značky Cosmetology Shovel. vzhľadom k zrušeniu prevádzky. V balení je nabíjačka, 2kusy obalov na špachtlu, a ultrazvuková špachtla. Špachtla má až tri možnosti čistenia. Možnosti má tri : Lifting, zvlhčovanie, čistenie do hĺbky. inzerát platný do zmazania.
Envy špachtla na tvár
Kupovana pred 3 mesiacmi par krat pouzita spachtla, nemam cas.. Kupovana za 100 eur…predavam za 50 eur v cene je postovne Kontaktujte ma na gmucova.miroslava@ ENVY Therapy® 3-in-1 Ultrasonic Therapy je multifunkčný kozmetický prístroj na domáce použitie, ktorý funguje na princípe pôsobenia ultrazvukových vĺn na pokožku na dosiahnutie želaných výsledkov. Môžete si vybrať z troch režimových nastavení, ktoré majú efekt účinného domáceho ošetrenia pokožky a posilňujú tak každodennú starostlivosť o pleť. Kozmetický prístroj je určený na ošetrenie tváre, krku a dekoltu. Šikovná ultrazvuková špachtľa pomáha okrem čistenia pleti preniknúť séru hlbšie do pokožky, pričom stimuluje tvárové svaly a spevňuje ochabnutú pokožku. Môžete si vybrať z troch režimov: 1. Režim ultrazvukového čistenia ION+ (Sonic Cleansing ION+) Vysokofrekvenčné vibrácie pomáhajú s čistením pórov a odstraňovaním odumretých kožných buniek a baktérií. Kladne nabité ióny navyše odstraňujú z pokožky zvyšky kozmetických produktov a syntetických nečistôt, ako je prach, smog, či iné nečistoty. 2. Galvanický režim (Galvanic ION-) Galvanická iónová funkcia zabezpečuje hĺbkovú penetráciu aktívnych látok z kozmetických produktov. Je možné použiť sérum, koncentrát alebo ampulku podľa potrieb pleti. Pre maximálny efekt penetrácie aktívnych látok odporúčame kozmetické produkty nanášať bezprostredne PRED použitím galvanického vpravovania. 3. EMS stimulácia tvárových svalov Elektrická svalová stimulácia spevní pokožku a vypne ochabnuté kontúry tváre. Režim stimulácie tvárových svalov EMS/L (EMS/LOW) – Elektrická svalová stimulácia spevní pokožku a vypne ochabnuté kontúry tváre. Režim stimulácie tvárových svalov EMS/H (EMS/HIGH) – Vyššia frekvencia elektrickej stimulácie na výraznejšie spevnenie pokožky a vypnutie ochabnutých kontúr tváre
ultrazvuková špachtla na čistenie pleti
Predám ultrazvuková spachtla na čistenie pleti. T&G Model C1 Ultrasonic Facial Skin Scrubber. Kupená na Aliexpresne len odskušaná. Pôvodná cena na aličku bola 17€ teraz predám za uvedenú cenu. Je Nová a plne funkčná, špachtla + nabíjací stojan a kábel. Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. Dobierky NIE! KONTAKTOVAŤ MA LEN EMAILOM CEZ FORMULÁR POD INZERÁTOM!!!