inzercia, predaj, predám, bazár

Ultrafire XM-L T6 ZOOM LED baterka (800 lumen

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám novú Ultrafire XM-L T6 led baterku. Baterka je vďaka nastaviteľnému rozptylu svetla vhodná pre univerzálne použitie. Zoomovanie sa vykonáva jednoduchým posúvaním hlavy baterky, v ktorej je šošovka.

Parametre:
Dióda: CREE XM-L T6 (max svetelný tok 800 lumen)
Farebný odtieň: Chladná biela (5000K až 8300K)
5 módov svietenia (výdrž): 100% (2,5hod) / 50% (5hod) / 15% (viac ako 19hod)/ stroboskop / SOS
Materiál: letecký hlinník 6061T hard-eloxovaný
Napájanie: 2x18650 akumulátor (niesú súčasťou balenia)
Dosah svetla: 300m
Rozmery: 215 mm x 39mm (hlava) / 26mm (telo)
Hmotnosť: 210g

V prípade zújmu mám k nej aj akumulátory, nabíjačku, montáž, diaľkovú spúšť.
Ultrafire XM-L T6 ZOOM LED baterka (800 lumen
Podobné inzeráty
LED ČELOVKA, LED SVIETIDLO, ZOOM, 800 LM, 2 x 3500 mAh 3,7V
Predám PROFI LED ČELOVKU, LED SVETLOMET, LED SVIETIDLO s funkciou ZOOM, 800 LM, komplet s batériami 3500 mAH, 3,7 V. LED čelovka má odolné hliníkové telo a nastaviteľný textilný držiak na hlavu. Technický popis: • 800 lm, • 2 batérie 3.500 mAh 3.7V, • hliníkové puzdro, • dĺžka lúča až 150 m, • pracovný čas až 2,5 hodiny, • nastaviteľný svetelný lúč, • sklopný o 90°, • 230V nabíjačka. Stav: NOVÉ, záruka 24 mesiacov, FA, cena je s DPH. Doprava: Kuriér UPS + 6,50 € Cena je pevná.
Baterka Led ručná malá,pevný aku,USB, bočné led, zoom
Baterka Led ručná Malá, pevný akumulátor, USB, USB káblik, bočný priestorový led pásik, zoom, 3 funkčné prepínacie módy, s krabičkou, ľahká, spratná, vhodná ako príručná baterka do vačku či do auta, ďaleká svietivosť.
Baterka SOFIRN SP33V3.0,3500 lúmen,nová,zabalená
Predám baterku SOFIRN SP33V3.0,3500 lúmen,veľmi výkonná,nová,nepoužívaná,nabíjacia USB-C,batéria 26650 Sofirn 5500mAh(skutočná kapacita),dosah 270m,pekný široký lúč s dlhým dosahom.Použitá kvalitna,značková led dioda CREE XHP50.2 (3500lm).Treba pozrieť testy,videa.Sofirn je kvalitný Čínsky výrobca svietidiel,vyrába svetlá aj pre iné značky,a svoje svetlá predáva výhradne cez web,bez obchodných marží predajcov.Cena 45 Euro+poštovné.
LED LENSER X21R
Ledlenser X21R je špičková profesionálna baterka, ktorá vyniká svojím úplne excelentným výkonom. Svetelný tok 5 000 lm zabezpečí, že dosvieti až do vzdialenosti 800 m. Aj pri takto vysokom výkone vydrží svietiť 40 hodín. Baterka ponúka špeciálne patentové technológie, ktoré z nej robia skutočnú špičku. Proti prehriatiu ju chráni Temperature Control System. Pomocou technológie SPEED FOCUS umožňuje rýchle ostrenie. Baterka Ledlenser X21R disponuje aj reflektorovou šošovkou, ktorá poskytuje zaostrenie lúča svetla s plynulým prechodom zo širokého homogénneho kruhu svetla do ostrého a naopak. Kľúčové vlastnosti baterky Ledlenser X21R Profesionálna baterka s excelentným výkonom Dosvit až 800 m a výdrž batérie 40 hodín Temperature Control System zabraňujúci prehriatiu Rýchle ostrenie aj reflektorová šošovka Ledlenser X21R sa nastavuje pomocou Smart Light Technology Systém nabíjania Floating Charge System Farebné vyhotovenie: čierne Úplne nová dimenzia vďaka X-LENS technológii Baterku Ledlenser X21R je možné naprogramovať pomocou funkcie Smart Light Technology. To ale stále nie je všetko. Pomocou X-LENS technológie dochádza k znásobeniu výhod systému Advanced Focus System, teda reflektorovej šošovky, a ponúka tak úplne novú dimenziu výkonu baterky. Inteligentné nabíjanie Floating Charge System umožní unikátny systém nabíjania. Inteligentný systém dobíjania stráži úroveň nabitia batérií po celý čas, kedy je svietidlo pripojené na nabíjačku. Prípadnému prebitiu batérií pritom zabráni ochranný systém. Nabíjačka je tiež vybavená USB konektorom, a tak môžete baterku nabíjať v aute či cez váš počítač alebo notebook. Ledlenser X21R je skutočne profesionálna baterka s úplne špičkovým výkonom a technológiami.
Profi batéria LED LENSER X21R
Dosvit 800 metrov, svetelný tok 5000 lm, 40 hodín výdrž batérie. Ledlenser X21R je špičková profesionálna baterka, ktorá vyniká svojím úplne excelentným výkonom. Aj pri takto vysokom výkone vydrží svietiť 40 hodín. Baterka ponúka špeciálne patentové technológie, ktoré z nej robia skutočnú špičku. Proti prehriatiu ju chráni Temperature Control System. Pomocou technológie SPEED FOCUS umožňuje rýchle ostrenie. Baterka Ledlenser X21R disponuje aj reflektorovou šošovkou, ktorá poskytuje zaostrenie lúča svetla s plynulým prechodom zo širokého homogénneho kruhu svetla do ostrého a naopak. Kľúčové vlastnosti baterky Ledlenser X21R Profesionálna baterka s excelentným výkonom Dosvit až 800 m a výdrž batérie 40 hodín Temperature Control System zabraňujúci prehriatiu Rýchle ostrenie aj reflektorová šošovka Ledlenser X21R sa nastavuje pomocou Smart Light Technology Systém nabíjania Floating Charge System Farebné vyhotovenie: čierne Úplne nová dimenzia vďaka X-LENS technológii Baterku Ledlenser X21R je možné naprogramovať pomocou funkcie Smart Light Technology. To ale stále nie je všetko. Pomocou X-LENS technológie dochádza k znásobeniu výhod systému Advanced Focus System, teda reflektorovej šošovky, a ponúka tak úplne novú dimenziu výkonu baterky. Inteligentné nabíjanie Floating Charge System umožní unikátny systém nabíjania. Inteligentný systém dobíjania stráži úroveň nabitia batérií po celý čas, kedy je svietidlo pripojené na nabíjačku. Prípadnému prebitiu batérií pritom zabráni ochranný systém. Nabíjačka je tiež vybavená USB konektorom, a tak môžete baterku nabíjať v aute či cez váš počítač alebo notebook. Ledlenser X21R je skutočne profesionálna baterka s úplne špičkovým výkonom a technológiami.
LED žiarovky G4/4,5W/460 lumen/3000K
Predám 4x LED žiarovky G4 / 4,5W /460 lumen / 3000K, nerozbalené s dokladom o kúpe. V prípade záujmu aj 1x trafo na LED pás 18W / IP67, rovnako nepoužité a s dokladom o kúpe. Osobný odber alebo poštou na dobierku (15 EUR + poštovné a dobierka).