inzercia, predaj, predám, bazár

Umyvadlo a bateria

Kategória: Sklo, keramika

Dobry den, predam uplne nove klasicke umyvadlo rozmer 75x48 za 90 eur, povodna cena bola 105 eur a bateriu Hansgrohe za 44eur povodna cena bola 80 eur, nakolko sme rekonstruovali kupelnu a dane veci nam vo finale nepasovali a uz sme ich nemohli vratit do predajne lebo sa rekonstrukcia kupelne kvoli komplikaciam natiahla na dlhsiu dobu.
Umyvadlo a bateria
Podobné inzeráty
Mexen umývadlo Lili
Predám 2 ks mexen umývadlo Lili úplne nové,nepoužité, zabalené. Rozmer umývadla je 81x47 cm. Je to umývadlo na dosku. Farba a materiál: biela sanitárna keramika. Je to umývadlo s prepadom a otvorom na batériu. Prikladám aj link, kde bolo umývadlo kúpené. Cena jedného umývadla je 120 eur. Možnosť kúpiť jedno alebo aj obe umývadlá spolu. Odber osobne Nitra.
Umývadlo + batéria
Predám používané umývadlo s bateériou, ideálne sa hodí na WC. Dôvod predaja : rekonštrukcia WC Umývadlo a batéria su nepoškodené, ako nové
Predám značkové Umývadlo Ideal Standard Connect Air
Predám značkové Umývadlo Ideal Standard Connect Air vhodne na dosku. Umyvadlo nepoškodené a nepoužívané. Ideal Standard Connect Air 640x460x165 mm v originál krabici Osobný odber Prešov Viac info:
Sklenene umyvadlo s doskou
Odber Ruzinov Nivy. Doska 66x51 (flak), umyvadlo pri odtoku vidno pouzivanie
Umývadlo na dosku- číre sklo
Predám úplne nové dizajnové umývadlo na dosku vyrobené z číreho tvrdeného transparentného skla. Povrch je neporézny, leštený do vysokého lesku. • rozmery: 420 × 420 × 145 mm • hrúbka: 12,7 mm • otvor odpadu: 45 mm • váha: 5,58 kg Poznámka: Hĺbka pultu/skrinky na umiestnenie umývadla by mala byť minimálne 460 mm. Umývadlo sa predáva sa bez batérie.
Skrinka pod umyvadlo + umyvadlo
Predám čisto novú skrinku pod umyvadlo s umyvadlom do wc. Nepoužité. Nepoškodené. Len osobný odber