inzercia, predaj, predám, bazár

Umývadlo Duravit

Kategória: Ostatné

Predám kvalitné umývadlo Duravit s povrchovou úpravou Wondergliss - ochranná vrstva, ktorá zostáva obzvlášť dlho pekná a čistá. S vodou, ktorá sa sťahuje do veľkých kvapkách, odteká takisto špina a vápenný povlak. Výsledok: menej usadenín, menej čistenia. Cena 160 eur
Umývadlo Duravit
Podobné inzeráty
Umývadielko Duravit - 45x32 cm
Predám umývadielko - Duravit Me By Starck 45x32 cm otvor pre batériu, s prepadom . Úplne nové. 2x vybraté z krabičky, na fotenie. Nehodí sa nám rozmerovo, preto posúvam. Umyvadlo je nové zabalené v krabici a nepoužité. Cena z pôvodných 193,20eur teraz za len 90eur. 
Duravit Luv
Predám umývadlo Duravit Luv - Umývadlo na dosku, 800x400 mm, s 1 otvorom na batériu, DuraCeram, alpská biela, na zadnej strane je odštiepené preto je cena o dosť znížená, umyvadlo nebolo nikdy použité je nové zabalené k umývadlo je aj výpusť.
Umývadlo DURAVIT + skrinka ikea
Predáme umývadlo duravit (používané 1 rok) plus skrinku pod ňu z ikey (používaná pol roka). Ideálny odber komplet umývadlo, sifon, skrinka, batéria. Dohoda na cene podľa odberu. Tato zostava je bez poškodení.
porcelanové umývadlo Duravit
Predám nové umývadlo značky DURAVIT 43x43 za 30 eur Mrknite aj na ostatné moje inzeráty
Umývadlo Duravit NOVÉ
Predám kvalitné umývadlo Duravit s povrchovou úpravou Wondergliss - ochranná vrstva, ktorá zostáva obzvlášť dlho pekná a čistá. S vodou, ktorá sa sťahuje do veľkých kvapkách, odteká takisto špina a vápenný povlak. Výsledok: menej usadenín, menej čistenia,Cena 170 eur
Umývadlo DURAVIT
Predám málo používané umývadlo značka DURAVIT 60cm x 45cm