inzercia, predaj, predám, bazár

Umývadlo na dosku 100x48 cm (liaty mramor)

Kategória: Kúpeľne

Predám Umývadlo na dosku 100x48 cm (liaty mramor)
Cena: 100 € vrátane batérie
Umývadlo na dosku 100x48 cm (liaty mramor)
Podobné inzeráty
Marmy Savona umývadlo, liaty mramor (100x45 cm)
Predám Marmy Savona umývadlo, liaty mramor Farba- lesklá biela Materiál-liaty mramor Šírka 100 cm Hĺbka 45 cm Viditeľná výška 8 cm Váha 20,5 kg Nový nepoužívaný, dôvod predaja nesedi veľkostne. K umývadlu pridávam výpusť, kovovú s prepadom biela K701 (Click/clack G5/4). Pri rýchlom jednaní možná dohoda. ............................................................................. Preferujem osobný odber Modra, PK, alebo BA a okolie. Po dohode pošlem aj na dobierku s platbou v pred. ............................................................................. Na špekulantov nereagujem. Aktuálne do zmazania.
Sprchová vanička obdĺžniková SAT 100x80 cm liaty mramor SIKO
Predám sprchovú vaničku "Sprchová vanička obdĺžniková SAT 100x80 cm liaty mramor SIKOLIMCC10080". Kupovaná v SIKO koncom roka 2022, úplne nová.
Predam umyvadlo Ravak formy 01 liaty mramor
Predam umyvadlo, ktore bolo pouzivane cca 17 mesiacov. Treba vidiet. Dovod predaja zakupena nova skrinka a nepasuje rozmerovo pre skrinku. RAVAK Formy 01 umývadlo na dosku liaty mramor. Rozmery (šxhxv): 50/ 60 x 39 x 14 cm Cena noveho 238 eur. Zaroven dam k tomu aj bateriu original Hansgrohe bateriu. Len osobný odber v Trnave. Na sms a email neodpovedam.
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.
Sprchová vanička 120x90 liaty mramor
Sprchová vanička 120x90 liaty mramor Mam na predaj úplne novú nepoužitú sprchovu vanicku z liateho mramoru v rozmere 1200x900mm Nepoužili sme na stavbe. Pôvodná cena 235€ Teraz cena 135€
nova sprchovacia vanicka zn.LAUFEN,farba seda, liaty mramor
nesadla velkost, rozhodli sme sa pre vaňu. znacka LAUFEN marbond, liaty mramor, predavam za 250€. Povodna cena 400€, na internete v tejto farbe vypredana. rozmery: 100x80cm. nozicky k tomu, daju sa odmontovat a vanicka da sa polozit aj rovno na podlahu. moznost dokupit k tomu ihned aj zabalene sklo Aqualine s funkciou odpudzujucou vodu +130€ idealne osobny odber Banska Bystrica- centrum co najskor