inzercia, predaj, predám, bazár

Umyvadlo + sifón

Kategória: Kúpeľne

Umývadlo na dosku Glacera Vallone 59x41x10 cm bez prepadu. Sifón umývadlový Optima 5/4 priemer 32mm. Nové nepoužité! Cena 130 €. Neposielam !
Umyvadlo + sifón
Podobné inzeráty
Umývadlo Villeroy & Boch 2ks
Predám nepoškodené, nikdy nepoužité, neosadené umývadlo (v prípade záujmu ponúkam 2ks umývadiel) značky Villeroy & Boch O.Novo 60x46 cm s otvorom uprostred 4A416001. Cena za 1ks: 100eur V cene sú aj doplnky: - Umývadlová batéria stojanková Hansgrohe Logis ComfortZone 100 + Push open - Sifón Sanit, pochromované ABS, G1 1/4x32/40 Linky na súpravu: Umývadlo 123€ : batéria 83€ : sifón 30€: Prosím mail, číslo nefunguje. Odpovedám okamžite.
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.
Umývadlový sifón chróm Jika Mio H894249
Predam 2ks cisto novych umyvadlovych sifonov znacky Jika Mio H894249. Su cisto nove, orig. zabalene. Sifón vyrobený z pochrómovaného ABS má nastaviteľnosť od 175 do 270 mm. Kapacita prietoku až 45 l vody. Sifón ponúkam s ozdobnými krúžkami vo farbách fialová, rúžová, zelená a oranžová. Ozdobné krúžky je možné jednoducho vybrať a sifón použít i bez nich. Rozmery: Dĺžka: 50 mm Šírka: 50 mm Výška: 250 mm Povodna cena bola 25eur za kus. Teraz iba 10eur za kus.
Kamenné umývadlo
Dobrý deň, mám na predaj čisto nové kamenné umývadlo z dielní Tabo.kamenne umývadlá. Rozmer je 450x450x160. A váha cca 40kg. Cena je 130€ + cena za sifón ktorý si vy vyberiete a ja ho následne osadim na umývadlo. Len osobný odber ďakujem. ( Kamenne umyvadlo, umývadlo , umyvadlo, kúpeľňa,kupelna, )
Kovový sifón umývadloý
Predám kovový sifón na umývadlo od Alcadrain. Nevhodný rozmer. Sifón nebol zabudovaný je v pôvodnom obale nový. Viac o produkte:
Umývadlo Laufen + Batéria Hansgrohe + Odtok + ozdobny sifon
Predam kvalitné umývadlo Laufen v top stave, vyzerá ako nové. Spolu s umývadlom predávam aj batériu značky Hansgrohe, nerezový odtok na push systém a ozdobný sifón. Vďaka tomuto získate celý umývadlový set za zlomkovú cenu. Umývadlo je skvelé na upevnenie na stenu aj bez skrinky, vďaka ozdobnému sifónu. Iba osobný odber.