inzercia, predaj, predám, bazár

Umývadlo Siko

Kategória: Ostatné

Predám umývadlo Siko Cube ,biele,80×40,liaty mramor , kupované 2022,ako nové, osadenie na skrinku.
Umývadlo Siko
Podobné inzeráty
Doska pod umyvadlo s konzolami na uchytenie
Ponukam na predaj novu nepouzitu dosku pod umyvadlo s 2 pozinkovanimi koznolami vhodnymi do vlhkeho prostredia. Rozmery dosky su 130x50x8, dekor dub charleston. Vsetky produkty zakupene vo februari 2023 v SIKO: Kvoli rozmerom mozny len osobny odber. Dovod predaja su nevyhovujuce rozmery. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte cez mail alebo SMS, kvoli praci nebyvam pri mobile.
Umývadlo
Umývadlo s rozmerom 50x60cm spolu so strieborným sifónom. Používané rok.
ovládacie tlačidlo GEBERIT - čierny lesk
Predám ovládacie tlačidlá GEBERIT. Ide o prevedenie čierny lesk, bez známok používania, ako nové, zakúpené v SIKO. Prítomná krabica aj s príslušenstvom. Dôvod predaja - čierny lesk produktu, ktorý mi nevyhovoval, myslel som, že sú matné (ako na foto na stránke SIKO). Boli namontované, ale nepoužívané. Pôvodná cena 50 eur - jedného kusu, jeden kus predám za 25 eur, mám dva kusy. Predám skrz osobný odber, alebo na dobierku - preferujem PACKETU. Viac informácii na stránke-
Predam umyvadlovu bateriu Siko Elements.
Pobodna cena 112 eur. Pouzivana 2 mesiace.
Vodovodná batéria SIKOBSD176 - za polovicu.
Predám vodovodnú drezovú batériu SIKOBSD176 - páková batéria s uchytením na magnet. Je to úplne nová, nikdy nepoužitá originál SIKO batéria. Pôvodná cena 229,- euro. Moja cena - 100,- euro.