inzercia, predaj, predám, bazár

Umyvadlo vypust klik

Kategória: Kúpeľne

Predam kvalitnú, uplne novu, nepoužitu umyvadlovu vypusť s prepadom, guľatú. Kovový click clack chrom na sifon s 5/4 zavitom.
V obchode stoji aj 20 Eur
Moja cena 10 Eur za ks alebo lacnejsi pevny plast za 5 EUR
Volaj, ak nedviham piš mail, sms nie!
Umyvadlo vypust klik
Podobné inzeráty
Uzatvárateľná umývadlová výpusť klik-klak keramika biela
Predám uzatvárateľnu umývadlovu piletu - výpusť klik-klak keramika biela 5/4, pre umývadlá s prepadom. Výpusť je nová ani raz nepoužitá. Napojenie sifónu: závit 1"1 /4 Priemer zátky: 70 mm Prevedenie výpuste: pochrómovaná mosadz Farba zátky : keramika biela Všetky rozmery sú v obrázku. Volať v čase: 9:00 - 18:00 hod alebo zašlite SMS keď nedvíham. Pošlem poštou a cez Zasielkovňu na dobierku + poštovné.
2 ks sklenené umývadlá a batérie
Predám dve sklenené umývadlá a dve batérie v tvare kvetu - fontána, plus dva montáže krúžky pod umývadlo. Hadice k batériám sú a montážna sada na batérie je tiež kúpená nová 2 krát. Treba si kúpiť sifón a klik Kľak alebo iný vypust. Všetko sa kupovalo zvlášť umývadlo 150 euro, batéria 100 euro, montážny krúžok 10 euro. Za komplet bez tých hadíc, sifóny a bez klik Kľaku bola cena jedného setu 260 euro. Čiže spolu za obe 520 euro. Predám len spolu za 300 prípadne dohodou ponúknite.... Všetko nafotené. Používané dva roky. Nie je úplne na 100 percent vyleštené!!!!! Máme malé deti dvojročné preto sme vymenili za obyčajnú klasiku lebo toto nevedela zastaviť ani pustiť..... Sklenené umývadlo číre o priemere 420 mm Hĺbka 140 mm Vyrábané so špeciálneho tvrdeného, bezpečnostného skla o hrúbke 12 mm Sklo so zvýšenou tvrdosťou pokročilí výrobný proces vytvára úžasne štruktúry a farby Sklo v kúpeľni je nové a praktické riešenie. Do týchto umývadiel pasuje každý sifón Cena bez batérie ,sifóna, montážneho krúžku,clik-clak - možné doobjednať Farba dymova sivá už sa nepredáva a ani batérie sa už nepredávajú!!!!!! Značka REA Najlepšie osobný odber nakoľko je to sklo a je veľmi ťažké a radšej by som bola aby si to dotyčná/y skontrolovala
Umyvadlová výpusť
Predám Umývadlovú výpusť Alcadrain CLICK-CLACK 5/4" A39. Nová , nepoužita. Preferujem osobný odber. Farba je chrómová. Produkt na stránke:
Umyvadlo vypust klik
Predam kvalitnú, uplne novu, nepoužitu umyvadlovu vypusť s prepadom, guľatú. Kovový click clack chrom na sifon s 5/4 zavitom. V obchode stoji aj 20 Eur Moja cena 10 Eur za ks alebo lacnejsi plastovy za 5 EUR Volaj, ak nedviham piš mail, sms nie!
Umyvadlo vypust klik
Predam kvalitnú, uplne novu, nepoužitu umyvadlovu vypusť s prepadom, guľatú. Kovový click clack chrom na sifon s 5/4 zavitom. V obchode stoji aj 20 Eur Moja cena 7 Eur za ks Mam aj plastove za 3 EUR ks Volaj, ak nedviham piš mail, sms nie!
Umyvadlo a skrinka pod umyvadlo
Predávam umyvadlo a skrinku pod umyvadlo: 1. VERO AIR SKRINKA POD UMYVADLO 584X431 2. VNUTORNE VYBAVENIE PRE SKRINKU 584 3. VERO AIR UMYVADLO S OTVOROM PRE 1 BAT, 60 bez baterie ( Povodna cena: 1)258€ + 2)646,80€ + 3)141,60€ = 1 046,40€