inzercia, predaj, predám, bazár

Unimobunka

Kategória: Ostatné

Predám unomobunky v dobrom stave plne funkčne zdravá konštrukcia aj oplastenie . Jedna je sanita 2x záchod 2x pisoar 2x sprcha 6x umyvadlo bojler . Druha unimobunka je kuchynka a 2 samostatne záchody umývadla bojler aj pisoar cena 3500e unimobunky sa dajú rýchlo prerobiť aj na bunku ako sklad a podobne veci rýchla demontaz vnútorného zariadenia
Unimobunka
Podobné inzeráty
CH019-17- MISV Unimobunka vo Zvolene
ID: CH019-17- MISV Na predaj je unimobunka, ktorá je za teplená, ako z vonkajšej strany. Vnútorný priestor je vymaľovaný, má veľké okno s bočným vchodom. Rozmer je : dĺžka 5,1 m x šírka 2,6 m. Cena unimobunky je 1900 eur. Unimobunka je vo Zvolene. V prípade záujmu vieme doporučiť dopravu s nakládkou a vykládkou po celej republike priamo na miesto určenia. Cena bola schválená majiteľom nehnuteľnosti.
Predám obytný kontajner - unimobunka
Predám obytný kontajner - unimobunka. Kontajnery sú zaizolované, strecha nezateká. Rozmery: dĺžky 6,00m, šírky 2,45m, výška 2,80m. Možnosť použiť ako duo kontajnery, prip. použiť rámy na nový projekt: záhradný domček, chatku, sklad. Po dohode zabezpečím prepravu. Inzerát platí do zmazania.
Unimobunka na gastro servis
ID: CH023-18-MISV Ponúkame Vám na predaj vo Zvolene unimobunku zateplenú z vonkajšej aj z vnútornej strany. Unimobunka je vhodná na gastro servis ( zapekanka, rýchle občerstvenie, kebab, zmrzlina a pod.) Rozmery sú 14 m2, má tri veľké plastové okná z bočnej strany, vpredu má veľké okno na výdaj stravy. V zadnej časti sa nachádzajú plastové dvere. Je vo výbornom stave. Cena za unimobunku je 3650 eur s DPH. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Maringotka unimobunka na kolesach
Predám unimobunku, maringotku na kolesach, cca 6x3m, 2 nove plastové okná a dvere, svetlá, odizolovana, nove pouzite materialy, elektroinštalácia. Interiér novy, obnovena pre vlastnu potrebu Dopravu neviem zabezpečiť. Dohoda mozna, v pripade zaujmu volajte unimobunka, sklad, záhradný domček, maringotka, stavebná búda
Unimobunka/kontajner
Predám unimobunku vhodnú na stavbu, záhradnú chatku,domček,sklad. Rozmery 5,10x2,70x2,40m. Unimobunka je v dobrom stave: - komplet opláštená hliníkovým plechom - strecha falcovaný plech - podlaha dosky(perodrážka) a linoleum - elektroinštalácia Cena je uvedená bez dopravy. Dopravu viem po dohode zabezpečiť.
Unimobunka
Unimobunka