inzercia, predaj, predám, bazár

univerzálny mulčovač Kverneland FHP PLUS 250 nový

Kategória: Poľnohospodárska technika

predám profesionálny mulčovač Kverneland - skladový stroj (možný odber ihneď)
model FHP PLUS 250
pracovný záber 2,5 m
Robustný univerzálny drvič a mulčovač pre traktory do 130 koní
3-bodový záves kat II
možnosť drvenia za aj vedľa traktora
Možné naklonenie z vodorovnej polohy do + 90° a do - 65° (mulčovanie svahov a priekop)
Nože rotora podľa potreby a požiadavky s rozstupom 75 mm
štandart kladivkové nože
Pohon vývodového hriadeľa 540 ot/min (Walterscheid 1-3/8" Z6)
Prevodovka s integrovanou voľnobežkou
Pohon- 5 remeňov s automatickým napínaním
Pracovný priemer rotora 450mm, 1920 ot/min rezná rýchlosť až 53 m/s
Vysoký ventilačný účinok na nasávanie poľahnutého porastu
Vnútorná vložka - zdvojenie plášťa s protiostrím
Prevodovky po boku stroja pre lepší dosah a ochranu kardanu
Kĺbový hriadeľ s homokinetickými kĺbmi
výstražné prvky pre jazdu po komunikáciách
technický preukaz
cena je uvedená bez DPH
servis a náhradné diely zabezpečujem
univerzálny mulčovač Kverneland FHP PLUS 250 nový
Podobné inzeráty
Mulčovač Dakr
Mulčovač M 70 je jednoduchý, ale veľmi odolný jednorotorový mulčovač s nerezovým oplechovaním a záberom 71cm. Je vybavený špeciálne krytým rotorom veľkého priemeru, ktorý výrazne znižuje odpor pri mulčovaní, šetrí výkon motora a súčasne poskytuje najvyššiu ochranu ložísk. Riešenie rotora je unikátny a máme je chránené úžitkovým vzorom. Mulčovač M 70 je možné pripojiť k pohonným jednotkám radu FD-2, FD-2H, PANTER RZS a vďaka nízkej hmotnosti tvoria ľahko ovládateľný stroj vysokého výkonu, ktorý sa hodí pre celoročné mulčovanie trávy okolo chalúp, na lúkach, v sadoch, okolo rybníkov a pod. Nastavenie výšky noža sa vykonáva centrálne pákou, je to rýchle a jednoduché. Mulčovač slúži na kosenie neudržiavaných pozemkov, kde sa pokos necháva ležať na strnisku. Pri kosení udržiavaných lúk je veľkou výhodou to, že mulčovač je jedna z voliteľných aplikácií, nie jednoúčelový stroj. Vďaka pravidelnému striedaniu kosenia a mulčovania, tak nedochádza k znehodnoteniu pozemku. Používaný jedny sezónu
Mulčovač  zaber minimalne  5 - 6 m
kupim mulcovac so zaberom minimalne 5 - 6 metrov v dobrom stave - moze byt aj inej znacky Kuhn Mulcher , KVERNELAND , Bargam , Mashio , claas , seppi , Maschio Gaspardo Gemella 620 , atd atd - mulcovac musi byt vhodny za traktor John deer , zetor , valtra , Zetor , equus , new holland ! ponuky zasielat na mail slovakfinance@ , pripadne na tel cislo - platba a odvoz ihned !
Diskový podmítač Kverneland DTA lemken kuhn 5.5m 6m rubin
Nabízíme k prodeji diskový podmítač Kverneland dta 5.5 nebo 6, nevařený, pěkný stav. možný prodej se zadním válcem Kverneland Doprava možná 
Rozdružovač KVERNELAND TAARUP TA 856
Rozdružovač KVERNELAND TAARUP TA 856, tažený stroj až na 3 kulaté nebo hranaté balíky (prostorových až 6 m³), metací vzdálenost až 25 m v úhlu 260⁰, metací kolo 155 cm s 6-ti lopatkami, příčkový řetězový dopravník, dvoustupňová převodovka s nastavením na boku stroje, dva řezací bubny každý s 28 noži včetně pevných hřebenů mezi šnekovicemi, Drum Feed Control System – neucpávající se konstrukce (patent KVERNELAND), pohon klínovými řemeny, hydraulicky ovládané nakládací čelo, kardan. Plně funkční. Možnost dopravy.
Mulčovač Dakr Panter FD-3/350 cm3 +MC 100
Mulčovač Dakr Panter FD-3/350 cm3 +MC 100 Prodám nový(cca 10 mth) cepákový mulčovač Dakr Panter FD-3/350 cm3 + MC 100. Stavebnicový systém, velmi silný a robustní stroj, záběr 100cm. Prodej z důvodu nevyužití. Stavebnicový mulčovač určený do nejnáročnějších podmínek. Žací ústrojí trávu drtí na velmi jemné kousky, které zůstávají na pozemku. Jeho výhodou je odolnost. Dovede čelit nárazům do pevných překážek… Pohonná jednotka Panter FD-3 s motorem Briggs&Stratton I/C, Powerbuilt OHV má 350 cm3 a výkon 8,5 HP, disponuje nápravou s diferenciálem, dále má uzávěrku a hydrostatickou převodovku.
Kladivový mulčovač DELEKS LINCE 140
Predám kladivový mulčovač strednej triedy od overenej talianskej značky DELEKS. Mulčovač je určený na plošné mulčovanie trávy, buriny, lístia a náletových drevín až do hrúbky 30 mm. Telo mulčovača LINCE je vyrobené z jemnozrnnej švédskej ocele značky SSAB. Elektronicky vyvážený rotor značky ARVEDI je uložený v ložiskách SKF. Na rotore je upevnených 24 ks kladív z HARDOXu. Mulčovač je osadený masívnou liatinovou prevodovkou značky Lombarda Ingranaggi s integrovanou voľnobežkou. Výšku mulčovania je možné nastaviť pomocou zadného valca a bočných lyžín. Základné vlastnosti: - pracovná šírka 1400 mm - celková šírka 1520 mm - vstupné otáčky 540 ot./min - hmotnosť kladiva 330 g - hmotnosť mulčovača 180 kg - trojbodový záves kategórie I. - požadovaný výkon traktora 20 - 40 k - 2 roky záruka Po dohode možnosť dovozu.