inzercia, predaj, predám, bazár

Univerzálny prenostný drevoobrábací stroj UMDS2

Kategória: Vybavenie dielne

Univerzálny prenostný drevoobrábací stroj - UMDS2 - polička, obsahuje 2x hoblovačka, cirkulár, brúska a dlabačka, plne funkčný v dobrom stave

len osobný odber
Univerzálny prenostný drevoobrábací stroj UMDS2
Podobné inzeráty
Led prenosny halogen
Predam led prenostny halogen s baterkamy a nabijackov dovod predaja nevyuzity
Drevoobrábaci stroj
Málo používaný..obsahuje sústruh - fréza - hoblovka(zrovnavacka a hrubkovacka) - píla - dlabačka. Návody na zloženie.PC 500 euro.
Zváračka SHERMAN DIGITIG 200 LCD
V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu. Zvárací invertorový stroj DIGITIG 200 LCD AC/DC je elektronický pulzný IGBT invertor s digitálnym riadením všetkých parametrov s prehľadným LCD displejom pre zváranie metódou TIG s HF bezkontaktným zapaľovaním. Stroj sa vyznačuje vynikajúcimi zváracími vlastnosťami, vybavením, možnosťou nastavenia všetkých parametrou pre TIG zváranie, robustnou konštrukciou, vysokým výkonom, nízkou hmotnosťou a hlavne spoľahlivosťou. Tento stroj je určený na prevádzky, kde sa kladie dôraz na maximálnu úžitkovú hodnotu za prijateľnú cenu. Stroj má vynikajúce zváracie vlastnosti pri zváraní metódou TIG s bezdotykovým zapaľovaním HF a metódou MMA. Digitálne riadenie umožňuje nastavenie: nábehu a dobehu zváracieho prúdu, koncový prúd, predfuk a dofuk plynu, frekvenciu pulzácie, ANTI STICK,ARC FRCE, HOT-START Pri MMA je možné zapnúť funkciu VRD Invertor ma funkciu zapamätanie posledných nastavených parametrov. Po vypnutí a opätovnom zapnutí sa obnovia posledne nastavené zváracie parametre. Funkcia pamäť umožňuje uloženie 10 sád parametrov do pamäte. Napájacie napätie 230 VA Istenie 25 A pomalý istič Rozsah zvár. prúdu TIG 10 - 200 A Rozsah zvár. prúdu MMA 20 - 180 A Zaťažovateľ 40 % 200 A Krytie IP 21 Rýchlospojka 35-50 Rozmery 475x200x410 mm Hmotnosť 14,2kg Rozsah pulzu: 4 - 200 Hz Balance AC : 30 - 90 % Základný prúd: 5 - 95 % hlavného prúdu V cene dodávky je: Zvárací invertor Sada zváracích káblov pre elektródu Zvárací horák TIG 26- 4m s výbavou V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu.
Striekacia stroj
Zdravim predám striekacia stroj z dôvodu nepotrebný stoji len a je škoda ho stroj a pištol je nová hadica je použitá to preto že stroj bol na reklamácii a to len preto že spadol z ležmšenia a praskla nadova a tiekla preto dakujem
Stojan na vŕtačku univerzálny SU45A
Predám nepoužitý robustný profesionálny stojan na vŕtačku univerzálny SU45A (malý sústruh) - český výrobok. Cena - 90 eur.
UNIVERZÁLNY MERAČ UT-107 UNI-T
ŠPECIFIKÁCIA na Úplne nový - nepoužívaný v krabici.