inzercia, predaj, predám, bazár

Univerzálny stojan na vaničky

Kategória: Ostatné

Univerzálny stojan na vaničky
*Pomocník pri kúpaní
*Nezaťažuje chrbticu
*Vyšší o 10 cm ako štandardný stojan
*Protišmykové nožičky – bezpečie a stabilita
*Rozmery stojana: 82 × 49 × 99 cm (v × š × h)
*Stojan je možné zložiť,nezaberie tak miesto
Univerzálny stojan na vaničky
Podobné inzeráty
Detské vaničky a univerzálny stojan na vaničky
Predám veľmi málo používané detské vaničky: a/ 40 x 84 cm - hĺbka 22 cm, b/ 40 x 102 cm - hĺbka 22 cm a univerzálny stojan na tieto vaničky. Výborný stav. Len osobný odber v Bratislave-Lamač.
Profi servisny 4in1 stojan na motorku
Správny darček pre každého motorkára. Profi servisny a hlavne univerzálny stojan. Stojan je 4 v 1. Predám tento veľmi šikovný a univerzálny stojan na motorku. Univerzálny preto, že má dve vymeniteľné rukoväte rôznych šírok, tým pádom je použiteľný pre takmer všetky typy motoriek. Tento stojan sa dá použiť ako predný tak aj zadný!!! V balení sa nachádzajú tri rôzne adaptéry, ktoré sa u iných značiek musia dokupovať každý zvlášť. Jedná sa o najuniverzalnejsi stojan na trhu. Mám také isté, iba som nedopatrením objednal naviac(červený a čierny). Max zaťaženie až 250kg ! Preferujem osobný odber- váha balíka. Stojan je úplne nový, zabalený, otvorený iba kvôli fotkám.
Detská vanička
Predám detskú vaničku so stojanom a sedatkom do vaničky, v zachovalom stave. Vanička Vanička je anatomicky tvarovaná, s odkladacími priestormi na šampón alebo špongiu. Rozmery vaničky: 102x51x30 cm Nosnosť vaničky: 25 kg Materiál: polypropylén Sedátko do vaničky Odporúča sa používať pre deti do 6 mesiacov. Sedátko je veľký pomocník pri kúpaní novorodencov. Sedátko je možné používať vo vaničke aj v klasickej vani či v sprchovom kúte vďaka protišmykovým prísavkám na nožičkách. Rozmery: 48x24x19,5 cm Materiál: polypropylén Stojan na vaničku Kovový stojan v bielej farbe je sklopný a presne do neho pasuje dodávaná vanička. Stojan je veľmi stabilný. Rozmery zloženého stojana: 113x50x19 Rozmery stojana po rozložení: 84x100x52 cm
Vanička so stojanom + lehátko do vaničky + kefka na vlásky
Vanička so stojanom + lehátko do vaničky + kefka na vlásky detská, anatomicky tvarovaná plastová vanička, je veľmi praktická v starostlivosti o bábätko. Má 2 otvory na okrajoch pre položenie mydla, plus má teplomer (3 fotka). Používané 1 diaťaťom, pekná, nepoškodená. Pôvodná cena vaničky 17,90€, predajná cena 10€. Univerzálny stojan na vaničku pôv.cena 29,90€, predajná cena 22€. Cena spolu 32€ Lehátko do vaničky nové, pôvodná cena 8€ - zadarmo + kefka na vlásky - zadarmo Len osobne - Lipt.Mikuláš, Podbreziny
BÉBÉ-JOU SADA DIGITÁLNEJ VANIČKY A STOJANU SENSE EDITION
Predam sadu vanicky, stojanu a vypustnej hadice v perfektnom stave. Sada komfortnej digitálne detskej vaničky a Bébé-jou Sense Edition v bielej farbe a luxusného stajanu na vaničku Sense. Kúpanie dieťatka býva každý večer obľúbenou kratochvíľou, na ktorú sa teší celá rodina. S vaničkou na stojane sa môže odohrávať priamo v detskej izbičke či spálni a dieťatko nemusí byť nikam prenášané. Vanička so stojanom potom zostáva dlhšiu dobu v izbe a jej vzhľad ovplyvní celkový dojem z nej. Dizajnový stojan na vaničku Bébé-jou sense tento dojem vylepší príjemnou kombináciou plastu a štíhlych bukových nôh. Vanička Sense Edition: Dizajn, jednoduché použitie a bezpečnosť. Pohodlná a vypracovaná detská vanička Bébé-jou Sense je vybavená špeciálnym systémom "Click-system". Pomocou tohto inovatívneho systému môžete jednoducho a pevne umiestniť vaničku len 2 kliknutiami na stojan. Rovnako jednoducho môžete vaničku zo stojana odopnút jedným stlačením na spodnej strane stojanu. Detská vanička Sense Edition je vybavená inovatívnou digitálnou jednotkou s teplomerom a časovačom. Integrovaný teplomer meria teplotu vody i miestnosti. Týmto spôsobom môžete svojmu dieťaťu zaistiť bezpečnú a príjemnú teplotu, nech je vanička umiestnená kdekoľvek. Informácie sa zobrazujú na digitálnom module pomocou bezdrôtového pripojenia. Pri vodných hrátkach ľahko pozabudneme na čas a preto je šikovný LED modul s dotykovou plochou tiež vybavený časovačom. Tak predítete prílišnému vysušeniu jemnej pokožky dieťatka, spôsobenému príliš dlhý pobytom vo vode. Stojan Sense: Veľmi stabilný stojan Sense má nohy vyrobené z bukového dreva s certifikáciou FSC. To dodáva stojanu teplý, moderný vzhľad. Je vybavený praktickými pomôckami: vpredu je pripevnený držiak na uteráky. Priestorná plastová polička poskytuje dostatok miesta napríklad pre šampón, žinku, vodné hračky či kúpací gel. To znamená, že máte po ruke všetky potrebné veci, aby ste si s dieťatkom mohli pokojne užiť kupkanie. Inovativný systém upevnenia zaisťuje, že vaňa sa dá jednoducho pripevniť k stojanu a rovnako jednoducho dať dole. Po kliknutí môžete svoje dieťatko nerušene a bezpečne kúpať.
Super darček 4in1 stojan na motorku
Správny darček pre každého motorkára. Stojan je 4 v 1. Predám tento veľmi šikovný a univerzálny stojan na motorku. Univerzálny preto, že má dve vymeniteľné rukoväte rôznych šírok, tým pádom je použiteľný pre takmer všetky typy motoriek. Tento stojan sa dá použiť ako predný tak aj zadný!!! V balení sa nachádzajú tri rôzne adaptéry, ktoré sa u iných značiek musia dokupovať každý zvlášť. Jedná sa o najuniverzalnejsi stojan na trhu. Mám také isté, iba som nedopatrením objednal naviac(červený a čierny). Max zaťaženie až 250kg ! Preferujem osobný odber- váha balíka. Stojan je úplne nový, zabalený, otvorený iba kvôli fotkám.