inzercia, predaj, predám, bazár

ÚPLNE NOVÁ SEDAČKA BOSTON

Kategória: Sedacie súpravy

Sedacia súprava Boston je vysoko kvalitná sedačka slovenskej výroby. Komfortná, elegantná a praktická s úložným priestorom, vhodná na každodenné spanie.

Podstatou je účel, ktorý plní sedačka Boston. Nielenže je pohodlná, ale dokonale Vám vynahradí manželskú posteľ, ktorú môžete pokojne každodenne využívať. Počas dňa plní funkciu pôvabnej sedacej súpravy a večer si ju môžete jednoducho rozložiť na dokonalú posteľ. Jej súčasťou je matrac z kvalitnej PUR peny, uložený priamo v sedačke. Otoman je výklopný s úložným priestorom. Maximálne povolené zaťaženie lôžka je 200kg.

Mechanizmus rozkladania je celokovový, stojí na vlastných nohách, zabezpečuje dokonalú stabilitu. Jeho súčasťou je lamelový rošt. Rozkladanie je veľmi rýchle a jednoduché.

Sedačka je v ponuke v dvoch rozmeroch:

Verzia : Rozmer: 300 x 183 cm - plocha na spanie 160 x 195 cm

Pôvodná cena : 2.000,-€
Dôvod predaja : farba nesedí k interiéru
ÚPLNE NOVÁ SEDAČKA BOSTON
Podobné inzeráty
Sedačka čalúnená sivá rozložiteľná
Sedačka je nová. Farba aj strana tak ako na prvom obrázku. Ľavé prevedenie v látke Omega 13. Rozkladacia sedačka má rozmery 93/295/195 cm (V/Š/H). Po rozložení vzniká plocha na spanie 210x126cm. Sedačka vhodne zapadne do akejkoľvek modernej i tradičnej domácnosti. Sedačka sa dá vhodne skombinovať s rôznym moderným i tradičným nábytkom. Sedačka pozostáva z masívnej konštrukcie ,kovových komponentov. Sedačka je čalúnená poťahovou látkou. Omega 13. Výplň sedačky - vlnitá pružina + pružina falista. Výška sedenia je 51 cm a hĺbka sedu je 58 cm. Výška nožičiek je 13 cm. Roh sedačky je ľavý. Sedačka je dodávaná v demonte. Dovoz po celom Slovensku za 10e. Osobny odber Kosice.
Nová rohová sedacia súprava L - Marcelle . Dovoz celá SR
Nová rohová sedacia súprava L - Marcelle . Dovoz celá SR Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Marcelle. Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava - Marcelle . Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Marcelle. Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava L - Comfi . Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka Comfi v tvare L. Pôvodná cena 600€ teraz v akciovej cene za €290 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm výška: 70cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava L - Relax. Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Relax pôvodná cena 600€ teraz v akciovej cene za €300 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je 2x úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 245 cm šírka: 150 cm výška: 70cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava - Ivan. Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Ivan pôvodná cena 600€ teraz v akciovej cene za €290 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná velúrova látka Monolith je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm výška: 70cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.