inzercia, predaj, predám, bazár

Upratovací set Leifheit - nový

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj nový, nepoužitý upratovací set - mop na zmývanie s vedrom značky Leifheit, ktorý zaručuje optimálne vyžmýkanie vášho mopu. Vďaka novej generácii rotačných mopov s revolučným rotačným mechanizmom v násade sa voda a nečistota z mopu odstráni pôsobením odstredivej sily - bez zdĺhavého nožného ovládania a s minimálnym vynaložením síl. Viacnásobným stlačením môžete individuálne určiť mieru navlhčenia mopu. Súprava Leifheit Clean Twist Mop obsahuje mop z mikrovlákien s rotačnou mechanikou a plocho otočnou násadou, 1 univerzálne použiteľné vedro s objemom 18 litrov a 2 stabilné držiaky, ako aj odstredivé sito Set má teleskopickú násadu mopu (click system), ktorej dĺžku dokážete prispôsobiť od 100 - 130 cm. Násada mopu má priamo na nej umiestnený rotačný systém, ktorý zabezpečuje maximálnu flexibilitu pri upratovaní. Strapce mopu vyrobené z mikrovlákien - možné prať v práčke. Rozmery 45x22cm, výška 27cm Cena 25 Eur. Kontakt .
Upratovací set Leifheit - nový
Podobné inzeráty
Upratovací set Leifheit - nový
Ponúkam na predaj nový, nepoužitý upratovací set - mop na zmývanie s vedrom značky Leifheit, ktorý zaručuje optimálne vyžmýkanie vášho mopu. Vďaka novej generácii rotačných mopov s revolučným rotačným mechanizmom v násade sa voda a nečistota z mopu odstráni pôsobením odstredivej sily - bez zdĺhavého nožného ovládania a s minimálnym vynaložením síl. Viacnásobným stlačením môžete individuálne určiť mieru navlhčenia mopu. Súprava Leifheit Clean Twist Mop obsahuje mop z mikrovlákien s rotačnou mechanikou a plocho otočnou násadou, 1 univerzálne použiteľné vedro s objemom 18 litrov a 2 stabilné držiaky, ako aj odstredivé sito Set má teleskopickú násadu mopu (click system), ktorej dĺžku dokážete prispôsobiť od 100 - 130 cm. Násada mopu má priamo na nej umiestnený rotačný systém, ktorý zabezpečuje maximálnu flexibilitu pri upratovaní. Strapce mopu vyrobené z mikrovlákien - možné prať v práčke. Rozmery 45x22cm, výška 27cm Cena 19 Eur. Kontakt .
Upratovací vozík Leifheit UNO
Predám úplne nový,nepoužitý upratovací vozík Leifheit UNO. Pôvodná cena 111€.Predávam za 50€.Západné Slovensko,možný dovoz....
Leifheit Upratovací vozík PROFESSIONAL DUO
Predám úplne nový, originál zabalený profesionálny upratovaci vozík od Leifheit.
leifheit mechanicka metla
predam zametac pouzity mozno 3x, top stav zametač mechanický - LEIFHEIT REGULUS: mechanický zametač kobercov REGULUS značky Leifheit rýchlo zametá prach, špinu, vlasy, chlpy a drobné nečistoty z kobercov použitie bez elektrickej energie zametač disponuje tromi otočnými kefami veľký otočný gombík k regulovaniu výšky sklopná rukoväť pre upratovanie pod nábytkom šírka kief: 22 cm nepisem sms volat a posielam iba zo zabezpekou
Detský set  Mimoni Avon, kozmetika pre deti, resp. od 2,50 €
Detské dievčenské alebo chlapčenské sety resp. Uni sety pre deti Mimons Avon Set štyroch výrobkov dievčenský 12 Eur Set troch výrobkov dievčenský 10 Eur Set dvoch výrobkov chlapčenský alebo Uni 8 Eur Alebo možné kombinácie podľa druhej foto: Set štyroch výrobkov dievčenský 14 Eur Set troch výrobkov dievčenský s mydlovou farbičkou 8 Eur Set troch výrobkov dievčenský s toaletnou vodou 10 Eur Set dvoch výrobkov chlapčenský alebo Uni 6 Eur Alebo tretia foto Uni resp. chlapčenské sety: Set troch výrobkov Uni resp. chlapčenský 10 Eur Set dvoch výrobkov s mydlovou farbičkou Uni resp. chlapčenský 6 Eur Set dvoch výrobkov s krémom OF50 Uni resp. chlapčenský 8 Eur Na fotkách s možnými kombináciami sú vyobrazené tieto výrobky v nasledovných cenách pri kúpe jednotlivo: 2v1 šampón s kondicionérom 200 ml 3,50 Eur Mydlová farbička na telo do kúpeľa 100 ml 3 Eur Ochranný krém s OF50 120 ml 5,50 Eur Toaletná voda dievčenská 150 ml 5,50 Eur Balzam na pery banánový 2,50 Eur V setoch sú výhodnejšie. Z jednotlivých výrobkov mám po 3-4 až 6 kusov z ktorých sú možné kombinácie setov ako na jednotlivých fotografiách. Ihneď k odberu.
Žehliaca doska a mop leifheit
Žehliaca doska JATA 848N 2v1- žehliaca doska + schodíky nosnosť 150 kg • odkladací priestor na parný generátor • povlak: 5mm bavlna • výška schodíkov 70 cm • odkladacia plocha 30 × 23 cm • farba: modrá + LEIFHEIT set Sada obsahuje mop o šírke záberu 33 cm so žmýkacím mechanizmom v násade mopu a vedro s rotačnou komorou.+ nová handrička spolu 35e Osobný odber Košice (neposielam) Viac info na alena.ruzbasan@ NIE mobil, dakujem.