inzercia, predaj, predám, bazár

USB diktafón RECOS

Kategória: Ostatné drobné

Predám nepouživaný špionžny USB diktafon.

Praktický a prenosný spôsob nahrávania čohokoľvek!

Jednoducho nahrajte rozhovory pomocou tohto skrytého diktafónu. Pravdepodobne sa vám na stole povaľuje niekolko takýchto USB-čiek. Všetky robia to isté, ale tento má tajomstvo – je v ňom ukrytý malý mikrofón. Umiestnite tento diktafón na pracovný alebo hocijaký iný stôl, a bude vás počuť až do vzdialenosti viac než 6 metrov. Môžete si ho tiež dať do vrecka a nahrať sa pri rozhovore s vašim šéfom alebo kolegom. Aj tak získate čisty zvuk.

VLASTNOSTI:
• Batéria s výdržou 3 hodín, takže vám nikdy nedôjde baterka
• Zvuk je možné zreteľne zaznamenať zo vzdialenosti 6 m
• Pripojte ho k vášmu počítaču pre počúvanie nahrávok a nabíjanie batérie
• Funguje na všetkých počítačoch, nepotrebujete žiadny softvér

AKO SA POUŽÍVA:
1 Na bočnej strane USB kľúča sa nachádza malý vypínač. Keď tento vypínač stlačíte, diktafón sa zapne a začne nahrávať všetko, čo je nablízku. Po skončení nahrávania ho stlačením vypínača vypnete.
2 Ak si chcete vypočuť práve vytvorenú nahrávku, pripojte ho k počítaču – automaticky sa otvorí priečinok na USB kľúči. Vaše nahrané rozhovory budú v tomto priečinku.
3 Pri každom zapnutí sa vytvorí nový súbor. Keď ho vypnete, tento zvukový súbor sa uloží. Ak sa teda rozprávate s 3 rôznymi ľuďmi a 3-krát ho zapnete, vzniknú 3 súbory. Vďaka tomu si ľahko udržíte konverzácie zorganizovane.

Povodna cena cca 30€ moja cena len 9€

Osobný odber: Bardejov , Prešov alebo posielam aj na dobierku.
USB diktafón RECOS
Podobné inzeráty
Sony ICD-SX2000, digitální diktafon
Sony ICD-SX2000, digitální diktafon, Bluetooth, MP3/LPCM, micro SD slot, 16GB, černý (ICDSX2000B.CE7) Zvuk s vysokým rozlišením pro poslech bez kompromisů Aplikace REC Remote pro snadné ovládání pomocí smartphonu Záznam ve formátu LPCM pro bezkonkurenční zvuk Různé hudební formáty pro snadné přehrávání: Diktafon ICD-SX2000 podporuje oblíbené hudební formáty, například mp3, WAV a FLAC. Podpora formátu FLAC (Free Lossless Audio Codec) umožňuje poslech komprimovaných hudebních stop bez jakéhokoli snížení kvality zvuku. Digitální zesilovač S-Master HX: maximální čistota zvuku. Rozšiřte kapacitu paměti pomocí karet SD Přímé připojení USB pro snadné připojení bez kabelů Vestavěná paměť: 16 GB Vstupní a výstupní konektory: Externí vstup (stereofonní minikonektor), možnost napájení ze sítě, minimální výstupní výkon (přibl. 1,5 mV), sluchátka (stereofonní minikonektor), konektor USB (typ A), slot pro kartu (micro SD)
Diktafón PHILIPS DVT2110
Predám Diktafón Diktafón PHILIPS DVT2110 plne funkčný , Pôvodná cena bola 102Eur teraz ho ponúkam za 50Eur. Osobne BA III. Na dobierky neposielam. , Kapacita: 8 GB, Doba záznamu: 36 h, Formát záznamu: MP3, WAV, Indexovanie, Vstavaný displej, Rozlíšenie displeja px: 320x240, Uhlopriečka: 5", Rozhranie: USB-C, Slot pre pamäťovú kartu, Výstup pre slúchadlá, Prehrávanie hudby, Ekvalizér. … Kontaktovať ma na email
Diktafon Panasonic
Diktafon Panasonic Predam diktafon Panasonic na micro kazety ....+dve kazety
Diktafon 8 Tesla - Rarita
Predam funkcny diktafon "Tesla Diktafon 8". Raritny kus pre zberatela. Vyrobena ich bola velmi mala seria. Su k nemu 2 ks specialne kazety s originalnym zaznamom z podnikovej schodze zo 70-tych rokov
USB nahrávač - diktafón 4 GB s detekciou zvuku VOX
Predám USB diktafón, kúpený pred dvomi mesiacmi, výborný dosah nahrávania, malé rozmery, nositeľný na kľúčoch - k dispozícii kedykolvek ked je potrebný záznam prednášky atď..., ešte v záruke, povodna cena 29 eur, predávam za 15 eur. Tovar je v záruke do 05/2024, dodám aj faktúru z nákupu. Dôvod predaja - pracovne nevyužitý. Prosím len e-mail, uvedene cislo sa nepouziva.
USB kable, micro USB rozne druhy
za symbolicku sumu rozpredam z dovodu nadbytocnosti veci su ocislovanie pre lahsiu orientaciu. 1. USB kabel USB vs. USB micro B dlzka 60cm cena: 1e 3. USB kabel / mikro USB cierny cena: 1e 4. USB kabel / mikro USB biely cena: 1e 5. USB kabel / mikro USB bielocierny dlzka 33cm cena: 1e 6. USB kabel typ A - B dlzka kabla 3m cena: 1,5e 7. cierny USB kabel typ A - B dlzka kabla 1,5m cena: 1,3e budem rad ak sa veci niekomu zidu a nemusim ich vyhadzovat. kontaktujte ma do formulara pod inzeratom, telefon nie je aktualny