inzercia, predaj, predám, bazár

USB nabíjač

Kategória: Nabíjačky batérií

Nový USB nabíjač pre 2s Li-Po aku 800 mAp. Bolo to súčasťou RTF setu modelu lietadla pre mňa nadbytočné.
USB nabíjač
Podobné inzeráty
USB nabíjač
Nový USB nabíjač USB Charger INPUT: 5V - 1 - 2A OUTPUT: 4,2 V 800 mAX2 Bolo to súčasťou RTF setu modelu lietadla pre mňa nadbytočné.
Nabíjač staničných batérií
Predám nabíjač staničných batérii zn. AXIstand 24-60, výrobca AXIMA Brno. Vhodný pre rôzne záložné systémy a pre batérie všetkých typov, olovených aj alkalických.
Pulzny nabijac
Predám automaticky pulzny nabijac NICd a NIMH článkov s detekciou cena dohodou
predam nabijacky.
predam nabijacky autobaterii, rozne nabijacie charakteristiky a rozne prudy jedna je postavena na principe spinaneho zdroja, nabijac s funkciou pomocneho startu 150eur , vojensky nabijac 250eur , otazky mailom cez formular , tel.c. neide , mensie cena 40€ , vetsie 80€ az 100€ podla modelu, alebo dohoda.
Predám fotovoltaický nabíjač+menič
Predám zostavu nabíjač 6kw+menič 3kw jednofazovy treba len panely a máte 3kw elektráreň pre Váš dom.
1) Nabijacka dvojita USB do auta, 2) OTG Redukcia
1) Predam USB nabijaci adapter HAMA31338 pre pouzitie v aute. Moznost nabijania dvoch zariadeni sucasne. Nabijaci USB adapter do zapalovača v aute urceny pre moznost nabitia vasho smartfonu, tabletu ci dalsich zariadeni pocas jazdy autom. Maximalny nabijací prud samostatnej zasuvky je 2.1 A. Technicke parametre: • indikacia LED • Vstup: 12-24V • Vystup: 2x USB, 5V/az 2,1A Cena: 2€ + postovne (list do 100g, obycajne 2. tr. 1€). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Alebo osobny odber v Bratislave (Dubravka). 2) Predam otg redukciu zo štandardného USB na micro USB. Vďaka tejto redukcii môžte používať USB kľúč, klávesnicu, ci myš, aj na vašom tablete alebo smartfone s podporou USB OTG (On-The-Go). Mame 1ks. Prosim nie SMS (na SMS neodpovedam), kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, pri osobnom odbere - telefonicky. Cena 2€ + postovne (list do 100g, obycajne 2. tr. 1€). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Alebo osobny odber v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam iba po nabehnuti na ucet zalohy vo vyske sumy postovneho (v pripade dobierky 3€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty.