inzercia, predaj, predám, bazár

Útulná chalupa v osade Lazy - Stará Turá o výmere 320 m2

Kategória: Domy

SaleA - váš partner v realitách vám ponúka na predaj veľmi peknú útulnú chalupu v meste Stará Turá v časti osady - Lazy o celkovej výmere 320m2 vzdialenej cca 150m od lesa.
Celková ZPAN- 320m2, z toho je úžitková plocha: 110m2.

Stará Turá je mesto na západnom Slovensku ležiace na juhozápade Trenčianskeho kraja na moravsko - slovenskom pomedzí.

Ponúkaná chalupa:
- prešla v r. 2008 kompletnou rekonštrukciou: tzn. nový krov s betónovou krytinou, omietky z vnútra aj z vonka, izolácia podláh a základov.
IS: nová elektrika - dvoj a troj fázová vrátane novej revíznej správy
žumpa, studňa - pitná voda.
- vedie k nej spevnená prístupová cesta.

Dispozícia:
Prvá časť - veľká samostatná miestnosť s osobitnými dverami, kde je príprava na podkrovnú izbu, ktorú si môžete dokončiť podľa vašich predstáv.
Druhá časť - obývateľná, vstupná chodba, spoločná kúpeľňa s WC, kuchyňa s veľkou obývačkou a krbom.
Na poschodí sa nachádza veľká miestnosť na spanie.
Chalupa sa predáva komplet zariadená. Nachádza na tichom a pokojnom mieste s nádherným výhľadom na okolitú prírodu, hubárčenie, turistika, vodná nádrž Dubník - kúpanie, rybolov.
Celý vonkajší priestor ako je dvor a parkovisko je komplet zatrávnený.


Treba vidieť!

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle alebo mailom: olasova@
Útulná chalupa v osade Lazy - Stará Turá o výmere 320 m2
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Na predaj Výnimočná chalupa / rodinný dom s priestranným poz
Super ponuka romantický rodinný dom - chalupa o výmere 127m², ktorá sa nachádza v pokojnej, podhorskej obci Nová Baňa. Čiastočne zrekonštruovaný 2 - izbový rodinný dom / chalupa celoročne obývateľná, sa nachádza na pozemku s rozlohou 3136m². Rodinný dom - chalupa je vhodný aj na trvalé bývanie. Dispozícia RD: vstupná chodba, kuchyňa, 2 samostatné priestranné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou. Technická miestnosť. Kamenný rodinný dom / chalupa prešla pred 10 rokmi rekonštrukciou: menená celá strecha a komín. V roku 2017 bola robená rekonštrukcia z vnútra – drevené podlahy, dlažba na chodbe a v kúpeľni, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom (s bojlerom + pripojenie na práčku). Nové rozvody vody a nová elektrina. Okná sú smrekové drevené. Odpad je vedený do žumpy na pozemku. Voda je zo studni na pozemku - vyhĺbená vrtom do hĺbky 50m, Kúrenie je na pevné palivo (pec, krb). Na rozsiahlom pozemku za domom je umiestnená malá podpivničená kôlňa na náradie. V záhrade nájdete ovocné a listnaté stromy, ako aj rôzne okrasné kry a porasty. Záhrada bola navrhnutá záhradným architektom. Samotný pozemok vás očarí v momente ako naň vstúpite. Má mierne svahovitý ráz. Chalupa/ dom, je ihneď obývateľný, vhodný ako víkendová chalupa ako aj na trvalé bývanie. Dom sa nachádza tichej časti obce, mimo hlavnej cesty, čo poskytuje oddych a relax od rušného života. Obec Nová Baňa disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Je turistami vyhľadávaná oblasť plná aktivít na lyžovanie - lyžiarske stredisko Drozdovo, hubárčenie, turistiku, kúpanie, prepletená cyklo trasami, tajchy v Novej Bani, Zveropark v Žarnovici a ďalšie. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť. Odporúčame obhliadku. Celková cena zahŕňa 173 990 € - províziu pre RK, právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - znalecký posudok v cene - podpisy vyhotovené u autorizovaného advokát - v cene V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpovie Vaša osobná maklérka Mgr. Jana Komová: - telefonicky: - mailom: komova@ - pri osobnom stretnutí Profesionálny prístup je samozrejmosťou. Viac ako 20 ročná prax v realitách na Slovensku a v zahraničí. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! KONTAKT: MGR. JANA KOMOVÁ, , komova@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - BEZPLATNE zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek BANKU - Spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - Na našom webe nájdete stovky nehnute
Ponúkame na predaj dom - Stará Turá, Papraď
DeluxReal, s.r.o. pre Vás pripravil na predaj dom/ chalupu v obci Papraď, iba 4 km od Starej Turej. Chalupa je v pôvodnom stave, vďaka čomu Vám prináša možnosť realizácie podľa vlastných predstáv, postavená bola v roku 1902. Chalupa nie je napojená na verejný vodovod - má vlastnú studňu (do domu je privedená elektrickým čerpadlom - obecný vodovod s možnosťou pripojenia je v blízkosti), WC je suché. Nachádza sa v tichej časti obce, takže si dokážete dokonale oddýchnuť po náročnom týždni. Postavená je z nepálenej tehly o rozlohe cca 200 m2 - ponúka množstvo priestoru - pozostáva z piatich miestností, v dvoch z nich je krásny zachovaný pôvodný strop, a veľkej chodby. Je rozľahlá, vďaka čomu ponúka možnosť ubytovania viac početnej rodiny, prípadne známych počas návštevy. Strecha chalupy si vyžaduje minimálne čiastočnú rekonštrukciu. Stojí na pozemku s rozlohou 335 m2. Má vlastný uzatvorený dvor, hospodárske budovy a priľahlú záhradu s rozlohou 1.452 m2 orientovanú na Juh. K chalupe prislúcha jedna murovaná hospodárska budova a dve drevené šopy. Parkovanie je bezproblémové, priamo pri dome, poprípade vo dvore. Lokalita ponúka bezproblémovú dostupnosť: vlakové spojenie Trenčín - Nové Mesto nad Váhom - Stará Turá - Papraď a ďalej až do Veselí nad Moravou, autobusové spoje, ako aj ľahká dostupnosť autom - od D1 iba 20 km. Chalupa sa nachádza v nádhernej prírode s možnosťou hubárčenia, v blízkosti je CHKO Biele Karpaty, vďaka čomu ponúka rôzne turistické trasy, cyklotrasy, vodné nádrže Dubník I a II, ktoré ponúkajú možnosť kúpania sa, aj rybolovu. V zime sú tu pre Vás bežkárske trate ako aj lyžiarske strediská Stará Myjava, Kálnica a Bezovec. Podlahová plocha: 200 m2 Zastavaná plocha: 335 m2 Rozloha záhrady: 1.452 m2 Stav: pôvodný IS: vl. studňa, elektrina 240/380V Kúrenie: lokálne, tuhým palivom Použitý materiál: nepálená tehla / pálená tehla (prístavba chodby) Prístup: asfaltová prístupová cesta Dostupnosť: autom, autobusom, vlakom Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky/mailom.
Rodinný dom / chalupa na kopaniciach - Stará Turá, Papraď
DeluxReal, s.r.o. pre Vás pripravil na predaj 4 izbový rodinný dom / chalupu so zastavanou plochou 85 m2 a úžitkovou plochou cca 130 m2. Nachádza sa v príjemnom a tichom prostredí obce s dobrou dostupnosťou. Dispozične pozostáva z prízemia, na ktorom sa nachádza obývačka s krbom, , kúpeľňa s WC, priestranná kuchyňa a spálňa; a obytného podkrovia, kde je spoločenská miestnosť (obývačka), kúpeľňa s WC a veľká detská izba. Dom je postavený z pálenej a nepálenej tehly. Do 1/3 je podpivničený - tu sa nachádza centrálny kotol na tuhé palivo a sklad. Prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 15 rokmi, ktorá zahŕňala okrem iného výmenu elektrických rozvodov, nové okná, novú strechu a zateplenie. Kúrenie je centrálne na tuhé palivo + krb v obývačke, ohrev vody zabezpečuje kombinovaný ohrievač - elektrika/kotol, voda je zo studne aj obecná (jednoduché prepínanie). Záhrada k domu je o rozlohe 592 m2, stojí tu drevený altánok na posedenie. Na pozemok sa dá prejsť cez bránu priamo z prístupovej obecnej cesty. Ďalej sa tu nachádza aj letná kuchyňa o rozlohe 16 m2. Aktuálne prebieha zápis geometrického plánu a vysporiadanie majetku, čo znamená že budete presne poznať hranice svojho pozemku a budete jeho výlučným vlastníkom. Lokalita ponúka bezproblémovú dostupnosť: vlakové spojenie Trenčín - Nové Mesto nad Váhom - Stará Turá - Papraď a ďalej až do Veselí nad Moravou, autobusové spoje, ako aj ľahká dostupnosť autom - od D1 iba 20 km. Chalupa sa nachádza v nádhernej prírode s možnosťou hubárčenia, v blízkosti je CHKO Biele Karpaty, vďaka čomu ponúka rôzne turistické trasy, cyklotrasy, vodné nádrže Dubník I a II, ktoré ponúkajú možnosť kúpania sa, aj rybolovu. V zime sú tu pre Vás bežkárske trate ako aj lyžiarske strediská Stará Myjava, Kálnica a Bezovec. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Dvojgeneračný
Ponúkame Vám na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom v ČAKANOCH. V záhrade je pred pripravená zákl. doska podpivničená na záhradný domček. Dom je možné napojiť na obecnú vodu a v blízkej dobe obec plánuje dobudovať kanalizačnú sieť. Dispozičné riešenie domu ponúka možnosť vytvoriť dve samostatné bytové jednotky. V dome je okrem 230V aj 380V. Možnosť parkovania pre viacero aut. Výmera domu: 183 m2 Pozemok: 750 m2 Dispozícia domu: 1NP: Garáž s montážnou jamou o výmere 22,10m2 izba o výmere 14,35m2 izba o výmere 10,75m2 izba o výmere 9m2 kúpeľňa spojená s WC a práčovňou o veľkosti 10 m2 chodba spojená s halou 12,50m2 2NP: Obývacia izba o výmere 22,10m2 Izba o výmere 16,80m2 Izba o výmere 14,35m2 Jedálensky kút o výmere 7,20m2 Kuchyňa o výmere 10,50m2 Hala obytná o výmere 12,60m2 Kúpeľňa s vaňou o výmere 4,42m2 WC samostatné o výmere 1,50m2 Predsieň o výmere 5,90m2 Špajza pri kuchyni o výmere 3,60m2 Schodište o výmere 9m2 Benefity domu: - 6-izbový - veľký pozemok a - zadná záhrada orientovaná SZ/JV - dve kúpeľne - veľká garáž s vysookým stropom a s montážnou jamou - plastové okná - vlastná studňa - dobrí susedia Ak Vás zaujalo treba si ponuku prísť pozrieť a všetko podstatné sa dozviete pri obhliadke na ktorú Vás týmto srdečne pozývam Pri kúpe tejto nehnuteľnosti, máte zdarma všetky právne a realitné služby spojené s týmto úkonom. Pri financovaní kúpy nehnuteľnosti, Vám ponúkame bezplatné služby svojich špecialistov. Vypracujú pre Vás HÚ, presne podľa vašej potreby, v ktorejkoľvek banke, takú ktorá vám umožní kúpu nehnuteľnosti za čo najvýhodnejších finančných podmienok. Pre bezproblémový priebeh, vrelo odporúčam – overená spolupráca v desiatkach HÚ. Možnosti niektorých realitných portálov sú obmedzené a zobrazuje sa na nich len určitý počet fotografii, pre lepší prehľad o ponúkanej nehnuteľnosti /prípadne iných/ si ju pozrite na internetovej stránke: (otvoriť vyhľadávač Google, napísať do vyhľadávača - ) Prajem príjemný deň Maria Kadvanová Naše motto: Odborný, zodpovedný a ústretový prístup zo snahou vyriešiť akýkoľvek možný problém. Samaria Real Hlavná 25 931 01 Šamorín Maria Kadvanová Mobil: Mail: kadvanova@
NA PREDAJ CHALUPA PRI RUŽÍNE, OPÁTKA
Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj časť chalupy v pôvodnom stave v obci Opátka, len 30minút cesty od Košíc pri vodnej nádrži Ružín. VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Chalupa sa skladá z dvoch častí a taktiež z dvoch súpisných čísel, so samostatnými vchodmi. Na výber je možnosť odkúpiť celú chalupu, avšak teraz vám ponúkame možnosť kúpiť len jednu časť. Unikátna chalupa s históriou, ktorá siaha až do 18. storočia, v sebe skrýva pôvodné prvky, ktoré vám vyzaria dych. Jej podlahová plocha sa rovná 200m2 čo je bohatý priestor na realizáciu vašich tážob. Táto časť je v pôvodnom stave a pri rekonštrukcii sa bude očakávať vaša kreativita, čo je však veľká výhoda, pretože si môžete vyskladať chalupu ako z rozprávky, kde budete utekať pred rušným mestom. K tejto časti chalupy patrí aj pozemok s výmerou 750m², z čoho zastavaná plocha je 106m². Tým pádom máte k dispozícii vyše 600m² krásneho pozemku, kde môžete postaviť altánok, z jednej strany vás bude ohraničovať obecný potôčik. Dispozične sa chalupa skladá zo vstupnej chodby s pieckou, veľkej haly s nádherným krbom a ďalšej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako kuchyňa. Na poschodí sa nachádza otvorený priestor, kde sa už kreativite medze nekladú, no bez problémov sa tu zmestia 3-4 izby, herňa, či obývacia časť. Táto časť chalupy môže byť zaujímavá pre tých, ktorým rozpočet nedovoľuje si zakúpiť celú chalupu či plánujú v tejto obci výstavbu vlastnej chalupy. Chalupa je postavená s kameňa, avšak poschodie a podkrovie je už nadstavba. Pred pár rokmi bola kompletne vymenená strecha, okná sú pôvodné aj s okenicami. Chalupa sa nachádza v tichučkej doline Volovských vrchov, len 5 minút od vodnej nádrže Ružín. Tu zažijete čo znamená úplny pokoj. Tak si ho doprajte. Táto časť chalupy je na predaj za 99 900 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás táto ponuka zaujala, budem rád keď sa mi ozvete na číslo .