inzercia, predaj, predám, bazár

Útulný vidiecky dom v dedinke Latsida, 13km od pláží, Kréta,

Kategória: Domy

Podrobnosti o nehnuteľnosti

ID nehnuteľnosti GHLAT_5

Miesto: Latsida, Kréta

Typ nehnuteľnosti: rodinný dom

Cena 117.000 € (Cena zahŕňa realitnú províziu)

Obytná plocha domu: 150 m2

Pozemok: 120 m2

Dispozícia domu: 3x spálňa, 2x kúpeľňa, obývacia izba, kuchyňa.

Vzdialenosť od mora: 13 km

Kľúčové vlastnosti:

Klimatizácia

Terasa

Kompletne zariadený

Systém solárnych panelov

Skladové priestory

Popis:

Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj priestranný 3 spálňový dom na gréckom vidieku s hosťovským apartmánom v peknom a kľudnom prostredí.

Nehnuteľnosť sa nachádza v dedinke Latsida v Agios Nikolaos na Kréte o rozlohe 150m2 s pozemkom 120m2. Nehnuteľnosť disponuje 2 spálňami plus 1 spálňovým apartmánom, ktorý je určený pre hostí.

Dom sa nachádza len pár metrov od centra obce. Pozostáva z dvoch budov, ktoré stoja na dvoch podlažiach.

Hlavná budova pozostáva na prízemí z jednolôžkovej spálne, malej obývačky, kúpeľne (vybavenej vaňou aj sprchovacím kútom) a dvojlôžkovej spálne. Z obývačky vedie drevené schodisko na 1. poschodie.

Na tomto poschodí sa nachádza útulná obývačka a plne vybavená kuchyňa. Pred oboma je veľká terasa s pekným výhľadom na obec a okolité hory.

Menšia budova pozostáva na prízemí z jednoizbového apartmánu určeného pre hostí s obývacou izbou a kuchynským kútom, jednolôžkovou spálňou a WC.

Na 1. poschodí sa nachádza veľká izba, ktorú majiteľ momentálne využíva ako kanceláriu, ale pokojne by sa dala využiť aj ako extra spálňa. Medzi oboma budovami sú dva sklady.

Dom sa predáva kompletne zariadený a vybavený, tak ako môžete vidieť na fotografiách. V prípade záujmu posielame video z nehnuteľnosti. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Radi Vám pomôžeme s celým procesom kúpy nehnuteľnosti na tomto úžasnom mieste akým je ostrov Kréta.

Lokalita

Dedinka Latsida je veľmi blízko malého mesta Neapolis na Kréte, kde je plná občianska vybavenosť. Nájdete tu veľa obchodov, supermarketov, bánk, pošty, nemocnice a ďalších služieb a zariadení. V dedine je aj pár dobrých krčiem a tiež malý supermarket.

Agios Nikolaos je hlavným mestom grófstva Lasithi a nachádza sa v zálive Mirabello na severovýchode Kréty, len 40 minút od medzinárodného letiska v Heraklione.

Hoci má Agios Nikolaos menej ako 20 000 obyvateľov, má niekoľko bánk, supermarketov, obchodov každého druhu, lekárov, modernú nemocnicu vysokého štandardu, verejné kúpalisko a tenisové kurty, jachtový prístav, prístav, kino, divadlo, telocvične, 9-jamkové golfové ihrisko, školy od škôlok až po 6-stupňové stredné školy a vo všeobecnosti všetko vybavenie, ktoré by ste očakávali v modernom európskom meste.

Dom je len niečo málo cez desať minút jazdy do mesta Agios Nikolaos na Kréte a mnohých piesočnatých pláží.

Medzinárodné letisko Heraklion na Kréte, ktoré má počas roka pravidelné lety na väčšinu hlavných európskych letísk, je od Latsidy vzdialené len 40 minút jazdy.
Útulný vidiecky dom v dedinke Latsida, 13km od pláží, Kréta,
Podobné inzeráty
Citlivo zrekonštruovaná 3 izbová kamenná chata, Latsida, Kré
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti: GHLAT_3 Miesto: Latsida, Kréta, Grécko Cena 82.000 € (Cena zahŕňa realitnú províziu) Rozloha domu: 75 m2 / Pozemok 50m2 Dispozícia: 2x spálňa, 1 x kúpeľňa, obývacia izba a kuchyňa Kľúčové vlastnosti: Balkón Krb Výhľad na hory Prístupová cesta Strešná terasa Sklad Krbové kachle na drevo Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj veľmi peknú chatu s 2 spálňami v tradičnej gréckej dedinke Latsida. Nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou, pôvodne bola postavená v roku 1940. Táto pekná vidiecka chata sa nachádza v centre dedinky Latsida, hneď vedľa námestia. Ide o veľmi peknú a citlivo prevedenú rekonštrukciu chaty, vernú tradičnému krétskemu charakteru, tak aby čo najviac boli zachované pôvodné časti nehnuteľnosti. Dom má dve poschodia. Prízemie ponúka: otvorenú obývaciu izbu/kuchyňu so vstavanými spotrebičmi, veľkú kúpeľňu a malý úložný priestor s prístelkou pre hostí. Na poschodie vedie drevené schodisko. Na tomto poschodí je veľká spálňa s veľkým oknom s výhľadom na dedinské námestie a menšia spálňa s francúzskymi dverami vedúcimi na veľký balkón s výhľadom na starú štvrť obce. Dom je napojený na vodu, elektrinu a hlavnú kanalizáciu. Dom sa predáva so všetkými spotrebičmi a zariadeným nábytkom. Rozloha domu je 75m2. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, pripravíme pre Vás video-obhliadku danej nehnuteľnosti. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Radi Vám pomôžeme s celým procesom kúpy nehnuteľnosti na tomto úžasnom mieste akým je ostrov Kréta. Lokalita: Dedinka Latsida je krásna malá tradičná krétska dedina v oblasti severného mesta Mirabello, Lasithi. Je v pešej vzdialenosti od dediny Voulismeni a malého mesta Neapolis. Miestnej komunite je dobre známa, hlavne vďaka tomu, že má niekoľko najlepších taverien v tejto oblasti. Je veľmi blízko štátnej cesty a v krátkej vzdialenosti od pláží na severnom pobreží (Sissi, Malia, Milatos), ako aj zálivu Mirabello (Agios Nikolaos, Elounda, Istron atď.) Medzinárodné letisko Heraklion je od Latsidy vzdialené necelých 30 minút jazdy.
Zrekonštruovaný kamenný dom s terasou v dedinke Pano Chorio,
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti GHPAH_15 Miesto: Pano Chorio, Lerapetra, Lasithi, Kréta Typ nehnuteľnosti: tradičný kamenný rodinný dom Cena 95.000 € (Cena zahŕňa realitnú províziu) Obytná plocha domu: 80 m2 Pozemok: 100 m2 Dispozícia domu: 2x spálňa, 1 x kúpeľňa, obývacia izba, kuchyňa. Vzdialenosť od mora: 3 km Kľúčové vlastnosti: Systém solárnych panelov Klimatizácia Terasa Zariadená nehnuteľnosť Krb Prístupová cesta Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tradičný kamenný dom s rozlohou 80m2, ktorý sa nachádza v tradičnej prímorskej dedine Pano Chorio, Lasithi, na ostrove Kréta v Grécku. Nehnuteľnosť je samostatne stojaci kamenný dom na okraji obce s priestrannou strešnou terasou. Ide o nedávno zrekonštruovaný kamenný bungalov v dedine Pano Chorio na ostrove Kréta, ktorý je vzdialený necelé 3 km na niekoľko veľmi pekných pláži, ako je napríklad pláž Paralía Agíou Panteleímonos, alebo pláž Voulisma beach. Pano Chorio je malá, pekná tradičná grécka dedinka vzdialená len pár kilometrov južne od zálivu Mirabello na ceste do Lerapetry na južnom pobreží. Dom s rozlohou 80 m2 sa nachádza na južnej strane dediny a je prístupný z tichej dedinskej ulice. Pozostáva z obývacej izby/jedáleň s pieckou na drevo a klimatizačnej jednotky, veľkej kuchyne s kuchynskými stoličkami a stolom, spálne s manželskou posteľou tiež vrátane klimatizácie, kúpeľňa a dvojlôžková spálňa so šatníkmi, klimatizáciou a prístup na peknú verandu. V horúcich mesiacoch v lete si kamenné domy udržujú veľmi príjemnú teplotu a klímu. Ďalej z verandy vedie kamenné schodisko na veľkú strešnú terasu s výhľadom na okolie. Dom je vybavený systémom ohrevu vody solárnym panelom poskytujúcim teplú vodu prakticky zadarmo po väčšine roka. Na Kréte je 330 dní slnečného svitu v roku. Ideálna nehnuteľnosť vďaka priaznivej klíme na celoročné bývanie, ale aj na turistické využitie. Dom sa predáva kompletne zariadený a vybavený, tak ako môžete vidieť na fotografiách. V prípade záujmu posielame video z nehnuteľnosti. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Radi Vám pomôžeme s celým procesom kúpy nehnuteľnosti na tomto úžasnom mieste akým je ostrov Kréta. Lokalita Pano Chorio je dedinka vzdialená len 5 minút jazdy do pobrežnej dediny Pachia Ammos na severe a 15 minút do veľkého mesta Lerapetra na južnom pobreží. Medzinárodné letisko Heraklion je od lokality Pano Chorio vzdialené len niečo málo cez hodinu jazdy.
Zrekonštruovaný kamenný dom, 12km od pláže, Nikithiano, Krét
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti GHNIK_7 Miesto: Nikithiano, Kréta Typ nehnuteľnosti: tradičný kamenný rodinný dom Cena 133.000 € (Cena zahŕňa realitnú províziu) Obytná plocha domu: 120m2 Pozemok: 70 m2 Dispozícia domu: 3x spálňa, 1 x kúpeľňa, obývacia izba a kuchyňa. Vzdialenosť od mora: 12 km Kľúčové vlastnosti: Terasa Krb Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento nádherný rohový vidiecky dom s 3 spálňami, ktorý sa nachádza v malej a pokojnej dedinke Nikithiano, len 2 km od mesta Neapoli a asi 10 minút jazdy autom od väčšieho mesta Agios Nikolaos a pláží. Poloha ponúka fantastický výhľad na údolie, dediny a okolité hory. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná v roku 1995 a v roku 2014 prebehla ďalšia modernizácia. Tento vidiecky kamenný dom je udržiavaný v top stave a je pripravený na okamžité nasťahovanie. Dom má rozlohu 120m2 a má dve podlažia, ktoré pozostávajú: Vrchné poschodie disponuje otvorenou kuchyňou s obývacou izbou v ktorej sa nachádza veľmi pôsobivý kamenný krb. Z obývačky je výstup na priestrannú terasu. Táto priestranná terasa je skvelým miestom pre posedenie počas celého dňa, je tu dostatočný priestor pre vonkajšiu jedáleň, slnenie aj pre grilovanie. Kuchyňa je vybavená rúrou, varnou doskou, chladničkou s mrazničkou a umývačkou riadu. Dvere vedľa kuchyne vedú do izby, ktorá môže slúžiť ako jedáleň alebo 3. spálňa. Táto izba má vlastný vchod z dedinskej uličky a má aj vlastný balkón s krásnym výhľadom. Z obývačky vedú schody na spodné poschodie. Spodné poschodie disponuje 2 x spálňou. Väčšia spálňa môže mať na jednej strane vlastnú kúpeľňu (v miestnosti je vodovod). Na tomto podlaží je aj kúpeľňa s WC, umývadlom a sprchovacím kútom. Priamo k objektu nie je možné prísť autom, ale len 20 metrov od nehnuteľnosti je bezproblémové parkovanie. V prípade záujmu pripravíme pre Vás video-obhliadku danej nehnuteľnosti. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Radi Vám pomôžeme s celým procesom kúpy nehnuteľnosti na tomto úžasnom mieste akým je ostrov Kréta. Lokalita Nikithiano je malá dedinka pekne zasadená do údolia medzi mestami Neapolis (2 km) a hlavným mestom provincie Agios Nikolaos (10 km). Mnoho miest, pláží a letovísk sa nachádza v krátkej vzdialenosti od Nikithiana a medzinárodné letisko Heraklion na Kréte je odtiaľto vzdialené len 30 minút jazdy autom
Dom v prvej morskej línii, dedinka Makrigialos, Kréta, Gréck
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti: GHMAK_15 Miesto: Makrygialos, Kréta Typ nehnuteľnosti: rodinný dom v prvej morskej línii Cena 281.000 € (Cena zahŕňa realitnú províziu) Rozloha domu: 110 m2 Pozemok: 1000 m2 Dispozícia: 3 x spálňa, 2 x kúpeľňa Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento čarovný tradičný grécky dom s pozemkom v úžasnej lokalite, len pár krokov od pláže v dedinke Makrygialos na ostrove Kréta v Grécku. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre niekoho, kto si potrebuje odpočinúť, vychutnať si pokojné prostredie pri pohľade na úžasný výhľad na modrý oceán pri šume vĺn. Nehnuteľnosť sa nachádza totižto na okraji útesu s výhľadom na krásnu piesočnú pláž. Tento úžasný dvojpodlažný dom je súčasťou komplexu, ktorý sa nachádza na pozemku 1.000 m2 a pozostáva z apartmánu s rozlohou 80 m2 na prízemí a samostatného štúdia s rozlohou 30 m2 na najvyššom poschodí. Apartmán je kompletne zariadený v tradičnom gréckom štýle s výborným vkusom. Pozostáva z obývacej izby, plne vybavenej kuchyne, dvoch priestranných spální, kúpeľne so sprchovacím kútom a komory. K dispozícii je i priestranná terasa s krásnou súkromnou záhradou a nekonečným výhľadom na more. Nájdete tu i priestor pre vonkajšie stolovanie s perfektne štýlovo zatienenou pergolou a tradičným krétskym kamenným grilom. Na prvom poschodí sa nachádza samostatné, kompletne zrekonštruované štúdio. Pozostáva zo spálne s prístupom na tienenú verandu, jednej plne vybavenej malej kuchyne a jednej kúpeľne s vaňou. K nehnuteľnosti prináleží aj skladovací priestor. Len pár krokov od piesočnatej pláže ponúka tento dom ubytovanie, kde si môžete užiť súkromie a relax. V blízkosti sa nachádzajú luxusné hotely, v ktorých môžete využiť stravovanie pre seba a svojich hostí. K dispozícii je tiež parkovanie a bezproblémová prístupová cesta k nehnuteľnosti. Lokalita – dedinka Makrigialos (čo znamená dlhý breh) je očarujúca rybárska dedina, ktorá sa nachádza na juhovýchodnom pobreží prefektúry Lasithi. Približne 30 minút jazdy od mesta Ierapetra a 1 hodinu od Agios Nikolaos. Krásny prístav má veľa rybích taverien a bufetov. V okolí je nádherná piesočnatá pláž a niekoľko ďalších zátok. Obec je dobre vybavená supermarketmi, mäsiarstvom, zeleninárom, pekárňami, lekárňami, bankou, čerpacou stanicou a ďalšími. Existuje tu i pravidelná autobusová doprava spájajúca Makrigialos s Ierapetrou a Sitiou. V prípade záujmu pripravíme pre Vás video-obhliadku danej nehnuteľnosti. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Radi Vám pomôžeme s celým procesom kúpy nehnuteľnosti na tomto úžasnom mieste akým je ostrov Kréta.
Útulný dom neďaleko Mŕtveho mora – len 15km od Podhájskej
Hľadáte pre seba ideálny vidiecky dom na trvalé bývanie alebo víkendové pobyty a zároveň chcete ochrániť svoje finančné prostriedky pred stále sa zvyšujúcou infláciou? Ponúkame na predaj 2+1 izbový útulný vidiecky dom, ktorý sa nachádza v obci Plavé Vozokany, Okres Levice, vzdialenej len 15 km od obľúbených termálnych kúpeľov Podhájska. Termálne kúpele Podhájska sa vyznačujú unikátnou vodou s podobným zložením ako Mŕtve more. Predstavte si, aké by to bolo oddýchnuť si v tejto liečivej vode kedykoľvek, keď budete mať chuť. = Bonusy Dom je vhodný aj ako investícia. Zásadným bonusom investovania do kúpy nášho vidieckeho domu je ochrana vašich financií pred infláciou. Pri inflačnom vývoji, ktorý v dnešnej dobe sledujeme a stabilnom vývoji cien nehnuteľností, je kúpa domu jedným z najlepších spôsobov dlhodobej ochrany vašich financií. Za toto rozhodnutie vám v budúcnosti poďakujú aj vaše deti. Súčasťou predajnej ponuky sú nové elektrospotrebiče (chladnička s mrazničkou, práčka Whirpool, elektrická rúra s plynovým sporákom značky MORA, bojler), ako aj nádherné liatinové kachle. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa s kvalitnou pitnou vodou v hĺbke už dva metre, čo je v dnešnej dobe, poznačenej čoraz častejším nedostatkom vody, ďalší výrazný bonus predávanej nehnuteľnosti = Prečo sa rozhodnúť pre kúpu nášho domu? Nehnuteľnosť so svojim okolím poskytuje príjemné zázemie pre aktívne trávenie voľných chvíľ s rodinou alebo priateľmi. Tento očarujúci vidiecky dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlný a pokojný domov v malebnej dedinke s dobrou občianskou vybavenosťou a známymi kúpaliskami v blízkom okolí. Ponúka výhodu dobrej dostupnosti, nízkych nákladov na bývanie a vykurovanie a veľkého vlastného dvora, na ktorom si nájdu miesto pre svoje hry deti, ale aj domáci miláčikovia. = Dispozícia Ponúkaný dom je jednopodlažný s podkrovným priestorom, 2 izbami, komorou, kuchyňou, kúpeľňou, toaletou a úložným priestorom. Dom je situovaný v centre tichej obce, na parcele o výmere 116 m2 s pozemkom s celkovou výmerou 785 m2. Nedávno prešiel rekonštrukciou – nová strecha, fasáda, okná, kúpeľňa s moderným sprchovým kútom, omietky, maľovky, nátery, obklady, dlažby, plávajúce podlahy … = Inžinierske siete Dom je pripojený na obecný vodovod. Samozrejmosťou inžinierskej vybavenosti je elektrická prípojka. = Lokalita Obec Plavé Vozokany leží v blízkosti známych kúpeľov Podhájska (15 km), Santovka (28 km), Dudince (42 km) či kúpalísk Margita - Ilona (Levice, 29 km) a Vadaš (Štúrovo, 40 km). Dom je tak ideálnou voľbou pre nových majiteľov, ktorí si po aktívnom dni radi oddýchnu pri kúpeli v horúcom prameni. Okolie obce je vhodné na nenáročnú cyklotursitiku v rámci blízkeho cyklookruhu „Veľký okruh mikroregiónu Termál“. V katastri obce sa nachádza vodná nádrž s možnosťou rybolovu. RK prosím nereagovať. Cena: 97 800 € Dohoda vítaná. Volajte ešte dnes:
ZNÍŽENÁ CENA o 30 000 € Malebný vidiecky dom
"Vidiecky dom na predaj - 15 km od termálnych kúpeľov Podhájska" Vážený záujemca o vidiecky dom, Hľadáte vhodný vidiecky dom na trvalé bývanie alebo víkendové pobyty? Mám pre vás skvelú ponuku! Predám vidiecky dom po čiastočnej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza 15 km od termálnych kúpeľov Podhájska a je v blízkosti známych kúpalísk Levice (30 km), Santovka (30 km), Štúrovo (40 km) a Dudince (42 km). Dom je postavený v tichej časti obce, na parcele o výmere 116 m2 a celkovom pozemku o výmere 785 m2. Je jednopodlažný s podkrovným priestorom a dispozíciou, ktorá zahŕňa kuchyňu, 2 izby, kúpeľňu, toaletu a sklad. Je pripojený na obecný vodovod a na pozemku sa nachádza vlastná studňa. Elektrická prípojka je samozrejmosťou. Obec, kde sa dom nachádza, má dobrú občiansku vybavenosť, ako sú obchody, materská a základná škola a športový areál. Dom s pozemkom je voľný ihneď a je v osobnom vlastníctve. Nie sme RK.Prosíme RK, aby nevolali. Pôvodná predajná cena 127 800€ bola znížená o 30 000€ na 97 800€. Dohoda na cene je vítaná. Kontaktujte nás ešte dnes na čísle a dohodnite si obhliadku.