inzercia, predaj, predám, bazár

Uzatvarač fliaš

Kategória: Ostatné

Predám profi uzatvarač fliaš
Uzatvarač fliaš
Podobné inzeráty
Bottle Drying Rack - odkvapkávač na fľaše
Predám odkvapkávač na fľaše Bottle Drying Rack. Aby bolo čistenie fliaš a cumlíkov pohodlné nielen doma, ale aj na cestách, potrebujete šikovnú pomôcku. Odkvapkávač na fľaše BabyOno Bottle Drying Rack zachytáva vodu bez nutnosti umiestnenia do umývadla, takže ho využijete aj mimo domova. Zaistite si maximálnu čistotu všetkých typov fliaš a cumlíkov. Vlastnosti: - zaisťuje ľahké čistenie fliaš a príslušenstva - umiestnenie až 8 fliaš a cumlíkov - vhodný pre všetky typy fliaš - ideálne na použitie doma aj na cestách - malé rozmery a originálny tvar tulipánu - jednoducho sa skladá a čistí Cena: 5€ + poštovné
UZATVARAč PLECHOVIEK
Nový..Elektrický zatvárač zavieračka zavirač konzerv konzerv plechoviek Predam konzerv- uzatvarač - ......ZATVARAčKA konzerv. konzervovač pre aj menšie konzervy,plechovky s priemerom 52mm 73mm aj 99mm... PREDA.Plechovka,konzerva,plechovica,plechove obaly plechovice.. ......Komplet aj z viečkami alebo bez viečok.... ......ZA DOBRE CENY.120gramov AJ 250g -350g-500g GRAMOVE OBSAH ......Priemer 73 A 99 mmm ......Konzervove plechovky TKO 73/33 ......Konzervove plechovky TKO 99/31 ......Konzervove plechovky TKO 99/47 ......Konzervove plechovky TKO 99/63 ......Zatvárací stroj s elektrickým pohonom a automatickým prepínaním ......uzatváracích kladiek je určený na uzatváranie konzerv s priemerom 73 a ......99 mm (vymeniteľné hlavy na priemer konzerv 73 a 99 mm) a Štandardne pre konzervy s max. výškou 130 mm.. ......podstate všetky konzervy..Nastaviteľný stojan pre rôzne výšky plechovky. Konštrukcia z ......prvotriednej ocele je odolná a chránená proti korózii. Jednoduchá ......obsluha procesu utesnenia plechovky pomocou dvoch prevádzkových režimov automatické uzatváranie plechoviek a ......Vhodný na všetky druhy plechoviek. Zatváranie je ovládané elektricky. Stojan je možné posúvať hore a dole, ......aby sa do neho zmestili plechovky rôznych výšok vhodných pre výšky 25 až 125 mm. ......Napätie: 220 V aj 380V Výkon: 370W Výrobná kapacita: 20ks / min VAHA produktu cca 24kg..Zatvaračka ......ELEKTRICKA TYRKYSOVA POLOAUTOMATICKA PAKOVA zatvara velkosti konzerv 52mm 73mm 99mm.......220V alebo 380V ......ELEKTRICKA MODRA PLNOAUTOMATICKA zatvara velkosti konzerv 73mm 99mm....220V alebo 380V ......RUčNY ZATVARAč NA KONZERVY NA 99 mm a 73 mm NOVY ......RUčNA ZATVARAčKA KONZERV HNEDA REPAS KOMPLET prerabka aj na 73mm A 99mm ......RUčNA ZATVARAčKA KONZERV REPAS KOMPLET Pákova prerabka ZATVARA aj na 52mm 73mm A 99mm ......Ručna zatvaracka konzerv aj z orezavačom na nohe repasovana ......KOMPLETNU PONUKU poslem na vas mail aj z fotkami špecifikaciou a samezrejme z cenami ......Osobný odber prípadne možnost poslat na dobierku 1 .triedou u vas 10 EURO ......Mailujete alebo sms Volajte tel.cislo.....0917 /255/ 489
Ohrievač detských fliaš/ detskej stravy/Rozmrazovanie
Ohrievač detských fliaš, Rýchly ohrievač detskej stravy 8 v 1 Rozmrazovanie Ohrievač bez BPA s LCD displejom Presná regulácia teploty materského mlieka alebo dojčenskej výživy MULTIFUNKCIA 8 v 1: Rýchle ohrievanie/Varenie v pare/Ohrievanie jedla/Udržovanie tepla po dobu 24 hodín/Rýchle rozmrazovanie/Konštantné rozmrazovanie/Časovač/Nastaviteľná teplota podľa potreby. Rýchle ohrievanie a naparovanie: 30 ml vody vytvorí dostatok pary na zahriatie mlieka medzi 3-7 minútami, vypite kedykoľvek, aby dieťa neplakalo. Uchová detskú stravu teplú do 6 hodín. Pre dojčatá je zdravšie ohrievanie detskej stravy s vodnou izoláciou. Automatické vypnutie po dokončení ohrevu alebo varení v pare. Otvorený nastaviteľný kryt je ideálny pre všetky druhy fliaš, či už sú široké, uhlové, môžete ohrievať mlieko a jedlo súčasne. Dokáže rozmraziť materské mlieko, fľaše a detskú vidličku a lyžičku; Jednoduché použitie jednou rukou pri nosení dieťaťa Vstavaná snímacia teplota & Polovodičová snímacia sonda & Externá sonda& Externá NTC sonda pre riadenie teploty. Ohrievač fliaš presne udržuje mlieko, vodu a jedlo na cieľovej teplote po dobu 24 hodín, aby vyhovovalo preferenciám každého dieťaťa a zabránilo sa prehriatiu alebo prehriatiu príliš studený. Vyrobené z potravinárskeho bezpečnostného materiálu PP. Dokonale uteší hlad a plačúce dieťa v noci, doprajte rodine dokonalý spánok. Svetelný displej uľahčuje nočnú prevádzku a zvyšuje jeho bezpečnosť.
Dvojitá Etiketovačka ESSENTIEL
Mobilná dvojitá Etiketovačka ESSENTIEL vínových, pivových, sirupových alebo akýchkoľvek okrúhlych fliaš s automatickým podávačom záklopiek a termálnou hlavou (zánovná, iba 60.000 olepených fliaš) (viď foto). Krátky opis: - Naplnené a uzatvorené fľaše sa nakladajú na začiatku stroja na pohyblivý pás a od tohto momentu je celý proces automatický až po záverečné odoberanie fliaš v zhromaždovacej zóne na konci stroja. Stroj si automaticky posunie fľašu pod podávač záklopiek, následne záklopku tepelne zmrští na hrdle fľaše, potom automaticky fľašu posunie do etiketovacej zóny a automaticky olepí fľašu podľa výberu jednou alebo dvomi etiketami, teda prednou a zadnou etiketou. Stroj pomocou riadiacej jednotky obsluhovanej dotykovým displejom umožňuje ľubovoľné kombinácie použitia, teda, so záklopkami, bez záklopiek, iba etikety, iba jedna etiketa alebo dve etikety. Stroj má presné časovanie olepovania etikiet, t.z., presné umiestnenie zadnej etikety oproti prednej, samostatné výškové nastavenie obidvoch etikiet, a pod.. Parametre stroja: hodinový výkon – 1.200 až 1.400 fliaš, zásobník záklopiek – cca 1.000-1.500 ks, napájacie napätie – 230V, stlačený vzduch - 6 bar. Možnosť pripojiť prídavné zariadenia - zavaľovacia hlava na kovové záklopky, tepelné razenie, atramentová injet dotlač, snímač pre fľaše so zárezom pre synchrónne etiketovanie, a pod.. Celonerezové vyhotovenie v kombinácii s plastovými komponentmi. V cene je aj zaškolenie obsluhy. Možnosť dopravy po dohode. Uvedená cena je bez DPH.
Taška / vrece na flaše
Dobrý deň, predám 6ks perfektných tašiek na zber a prenos plastových fliaš. Veľmi pevný materiál, rúčky z kovu, veľký objem. Cena v obchode 24 eur, predám za 10 eur / ks. Praktická možnosť na transportovanie fliaš, trendové vrece, ktoré ponúka dostatok miesta na úschovu a transport plastových a sklenených fliaš. Pohodlné "soft grip" rúčky zabezpečujú komfort pri nosení. Možné použiť na úschovu fliaš v byte, vysokohodnotný a odolný materiál z polyesterového vlákna, rozmer cca: priemer 38 cm, výška 72 cm, objem 69 l.
Plnička fliaš
Na predaj plnička fliaš vhodná na stáčanie piva z kyvety alebo keg sudu. Nastaviteľná výška. Pre plnenie fliaš do výšky 350 mm. Materiál nerez, plast. Hadice dĺžky cca 1 m pripojené cez rýchlospojky. Narážač ball lock. Som výrobca. Po dohode viem upraviť podľa požiadaviek, napr. pre plnenie viacerých fliaš, alebo ponúknuť len stojan. Cena: 190€ Možnosť priviesť v okresoch SI, SE, MY, NM, TN, PB, ZA, DK, TS.