inzercia, predaj, predám, bazár

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Kategória: Kuchárky

Predám krásnu, úplne novú knihu Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka, Grada, 2012, strán cca 120.

V prípade záujmu, prosím kontaktovať len mailom.

Pošlem poštou (potrebné uhradiť poštovné) alebo osobný odber možný v Bratislave.
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
Podobné inzeráty
Babičkine jedla z mäsa
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváženého tradičného jedálnička. Hoci pravdou je, že sa pripravovali hlavne v nedeľu, počas sviatočných dní či na oslavy. Napriek tomu postupne vznikla zaujímavá plejáda dômyselných pokrmov z mäsa, ktoré sme pre vás zozbierali do najnovšej babičkinej kuchárky. Nájdete tu napríklad tradičné obedové mäsové jedlá, ako sú sviečková na smotane, recepty na chutné bifteky, roštenky, guláše z rôznych druhov mäsa, ale aj špeciality z domácej zveriny a z diviny. Zbierku receptov dopĺňajú pochúťky zo zabíjačiek a ľahké jedlá z rýb. A pre tých, ktorí si obľúbili naše rady a tipy, pár sme ich primiešali aj do tejto kuchárskej knihy. Tak sa nechajte zlákať chutnými mäsovými špecialitami do každej kuchyne a poďte variť s nami.
Varíme vtipne a moderne (1966)
Predám knihu Varíme vtipne a moderne- J. Břízová, M. Klimentová, vyd. Obzor 1966, 288 strán, v slovenčine. Obsah: Nové predpisy na rozličné druhy jedál-Vyberáme chutnú polievku, Predjedlo - aké má byť, Studené omáčky spestria náš jedálny lístok, Minútky z mäsa, Varené mäsá sú vítanou pochúťkou, Čo z mletého mäsa ?, Jedlá s malým kúskom mäsa, Rybacie jedlá po celý rok, Menej zvyčajné prílohy, Šaláty ako doplnok hlavného jedla, Nátierka vždy iná, Dávajme prednosť ovocným dezertom a múčnikom, Nápoje na každú príležitosť. Jedlá na rôzne príležitosti-Jedlo pre jednu osobu, Jedálny lístok bez mäsa, Lacné a úsporné jedlá, Využívame zvyšky, Desať večerí bez varenia, Keď sa ponáhľame, Varíme dve jedlá naraz, Zo sporáka rovno na stôl, Čo pripravujeme na omeletovej panvici ?, Kde nám pomáha mixér ?, Nečakaní hostia. Kontakt e-mailom.
Kucharka + zberateľská záležitosť:MÄSO A DIVINA
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová. Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje. Cena: 19EUR + poštovné Kontakt:
Kucharka + zberateľská záležitosť:MÄSO A DIVINA
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová. Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje. Cena: 19EUR + poštovné Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Kuchárske knihy (staré, nové)
Predám kuchárske knihy: - J.White - Tri stačia (200 nenáročných receptov na chutné jedlá najviac z troch surovín) - 10 eur - K.Kendík - Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov - predané - A.Vydrová - Múčniky, torty, sladkosti - 15 eur - B.Hostašová, E.Nemec, L.Vlachová - Domácí konzervovaní ovoce a zeleniny - 10 eur - M.Hajková - Múčniky - predané - Ľ.Dullová-Horecká - Úsporná kuchyňa starej mamy - 15 eur - J.Balaštík - Konzervovanie v domácnosti - 10 eur - V.Španko a kol. - Slovenská kuchárka - 25 eur - Ľ.Dullová-Horecká - Varíme, pečieme, zavárame - predané - Ľ.Dullová-Horecká, L.Vozár - Kuchárska kniha - predané - O.Ticháčková - Pokrmy na pánvi wok - 10 eur - J.A.Fialová - Rýchle pokrmy - 10 eur - V.Romváry - Koreniny, pochutiny v domácnosti - 8 eur - Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov - predané - Nigella Express - Dobré rýchle jedlo - predané - Reader's Digest výber - Recepty pro jeden hrnec - 7 eur - Lidl Cukráreň - podľa Adriany Polákovej - predané - Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov - (úplne nová, ešte zabalená) - 7 eur Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)
knihy o varení 57 ks - 30 €
Predám 57 kníh a brožúr o varení, pečení, grilovaní, zdravej výžive, mrazení a konzervovaní potravín. Kvôli hmotnosti je nutný osobný odber. Cena 30,- €.