inzercia, predaj, predám, bazár

vajcia veľkonočné

Kategória: Ostatné

predám ručne zdobené veľkonočné slepačie vajcia vhodné na dekoráciu viď. foto
cena ks 1,50 e aj so stužkami na zavesenie na konáriky,
biele vŕtané madeirové 2.50 e,
čierne zdobené 2 e,
ostatné podľa výberu 1.50 e možná množstevná zľava aj osobný odber
vajcia veľkonočné
Podobné inzeráty
Liaheň
Predám automatická liahen na pštrosie vajcia, emu vajcia,liahle všetko, plne automatická, riadenie vlhkosti. Natáčanie vajec. Presklene dvere,super kontrola bez zbytočného otvárania, na spodu je bedna na liahnutie mláďat. Jeden majiteľ, kupoval som priamo z biosky cz 2ks. Manuál k tomu. Originál držiaky na pštrosie vajcia, vyrobené držiaky na emu vajcia- použitie aj na menšie vajcia z hydiny.
Predám veľkonočné dekorácie
Predám veľkonočné dekorácie.Nálepky 3ks cca 30cm,súprava na maľovanie-nová,menšia drevená dekorácia,plastové vajíčka 4 cm-17ks,keramický zajko-2ks,veľkonočné sáčky nové 30cm-12ks a ružový plastový košík dĺžka 32cm a výška 10 cm.Osobný odber Veľké Blahovo alebo Hamuliakovo.Po dohode dovoz možný do BA(Podunajské Biskupice a Avion)
Veľkonočné obliečky s vajíčkami
Veľkonočné obliečky s motívom krásnych kvetinových vajíčok. Pestrofarebné vajíčka sú na modrom podklade a krásne dotvoria veselú veľkonočnú atmosféru. Veľkosť: 40x40cm Cena 7,50€/kus Štóla je vyhotovená v dvoch variantoch: 1/ režné plátno s potlačou veľkonočných vajíčok, rozmer 39x136cm cena 14,50€ 2/ režné plátno s potlačou veľkonočných vajíčok je podšité neutrálnym hnedým režným plátnom a oblemované prírodnou hnedou čipkou. Obrus je vhodný na obojstranné použitie, čo znamená, že hnedú stranu môžete mať aj celý rok na stole a stranu s potlačou vajíčok na Veľkonočné sviatky. Máte štólu dva v jednom. Rozmer 37x141cm cena 28€
velkonocne kraslice
Ponukam na predaj velkonocne, rucne malovane velkonocne kraslice robene madeirovou technikou. Ponukam: cisto biele, i rozne farebne. Cena: slepacie 2,60eur/ks a husacie 6 eur/ks Kontakt:
Veľkonočné korbače
•Predám ručne robené : •Veľkonočné korbáče •Veľkonočné hačkovane vajíčka • Cena korbáča záleží od jeho veľkosti •Ceny od 3€ do 10€ Veľkosti korbáča sa dajú vyrobiť podľa Vášho priania od 30cm až 2m •Cena hačkovanych vajíčok :malé 2,5€ :veľké 3,5€ Možnosť rôznych farebných kombinácii aj podľa Vášho výberu .
veľkonočné ozdoby
predám ručne zdobené veľkonočné slepačie vajcia vhodné na dekoráciu viď. foto cena ks 1,50 e aj so stužkami na zavesenie na konáriky, biele vŕtané madeirové 2.50 e, čierne zdobené 2 e, ostatné podľa výberu 1.50 e, možná množstevná zľava.