inzercia, predaj, predám, bazár

Vajicko CYBEX ATON 5

Kategória: Ostatné

Top stav pouzivane 2 mesiace par krat
Vajicko CYBEX ATON 5
Podobné inzeráty
Vajíčko autosedačka Cybex aton 5
Predám vajíčko do auta Cybex aton 5 ...má pár škrabancov ale funkčná. Môžem pridať aj deku- zavinovačku do autosedačky.
Cybex vajicko cloud - Z i side
ahojte predam Cybex vajicko cloud- Z i side vo farbe grey melange je v top stave strieska ani potah nie su vyblednute ani plastovy kryt na strieske nie je poskodeny vid doto. Jedine co je poskriabane je ten plast na rucke. Vajicko je od 0-13kg da sa dat aj na izofix a uplneho lahu my sme ho pouzivali rok. Boli sme max spokojny je mozny osobny odber alebo postovy kurier som druha majitelka
Mutsy Evo s adaptérmi na vajíčko Maxi Cosi, Cybex
Predám Mutsy Evo, bol používaný 2 deťmi, vanička bez poškodení, k nej moskytiéra + pláštenka do dažďa. Športové sedenie v oboch smeroch jazdy, zmeníte aj za jazdy. K nemu moskytiéra s UV 50 sieťkou, na 3tej fotke, pláštenka, sú to origo diely. Predĺženie striešky, ochrana madla a pásov sú šité k tomu. Všetko v cene. Ide do úplného ľahu, nožičky sa dajú polohovať, skladá sa jednoducho. Má hmotnosť cca 10kg. Poškodenia: škriabance konštrukcie, olupovanie madla, brzda pri jazde rapká. Sú k nemu aj adaptéry na vajíčko Maxi Cosi / Cybex. Najlepšie osobne pri Púchove.
Autosedačka Cybex Aton M i-size Deep Black 2021
Predám autosedačku, použivané 6 mesiacov veľmi málo, iba osobný odber Bratislava. Viem k tomu dať aj adaptéry autosedačku Maxi Cosi, BeSafe, Cybex a Nuna Thule Urban Glide. Prosím kontaktovať cez sms alebo email.
Cybex aton 5
Predam par krat pouzite vajicko Cena 80€
Joolz
Predám : XL nákupnú tašku na kočík joolz day 3, 2 Letné sedenie na kočík joolz day 3 Vajíčko/autosedačku Cybex Aton 4