inzercia, predaj, predám, bazár

Vákuové banky

Kategória: Ostatné

Predám vakove banky, nevhodný darček
12roznych veľkosti
Vákuové banky
Podobné inzeráty
Predam nádoby vakuove + držiaky na pokrievky
Predam VASCY vakuove nádoby na uchovávanie potravín veľká je vhodná do chladničky ( uchovávanie syrov, salám, masa..), mala miska ma spodnú časť zo skla. Darujem k ním dva držiaky na pokrievky. Držiaky sa pripevnia dvomi srobmi na stenu.
Vákuový stroj/zatavovanie/ zatavovač potravín
Vákuový stroj na zatavovanie, automatický zatavovač potravín Elechomes V3250 so štartovacou sadou, režim suchý/vlhký/pulzný, kompaktný Vákuovačka Elechomes V3250 udrží potraviny čerstvé až 8-krát dlhšie a zabráni spáleniu mrazom, zníži kazenie a plytvanie potravinami. Je to skvelé riešenie pre rušné týždenné večere. Pulzný režim riadi uzatvárací tlak a používa sa na šetrné balenie mäkkých alebo jemných potravín, zatiaľ čo „Suché“ a „Vlhké“ sa používajú pre potraviny s nízkou a vysokou vlhkosťou. Používa sa na externé vákuové čerpanie, ktoré je k dispozícii pre vrecká na skladovanie potravín, konzerváciu vína, vákuové balenie a tak ďalej. JEDNODUCHÁ OBSLUHA: Dotyková obrazovka s centrálnym ovládaním poskytuje rýchle a jednoduché ovládanie a kontrolky LED jasne osvetľujú zvolený režim. ĽAHKÉ ČISTENIE: Vyrobené z komerčnej nerezovej ocele, poskytuje vysokú odolnosť a umožňuje rýchle a jednoduché čistenie iba vlhkou handričkou.
Vakuove vrecia
Predám vákuové vrecia Xifu, ktoré šetria priestor a ochraňujú oblečenie... rozmer 80X110cm mam 31ks - cena za kus - 1€ + postovne - pri kupe vsetkych cena 30€ + postovne platim ja UPREDNOSTNUJEM KONTAKT MAILOM, LEBO NIE VZDY MOZEM DVIHAT TELEFON.
Vákuové vrecia nové 3ks
Predam vákuové vrecia 60x50 60x80 70x100 2ks použité 50×60,70x100 Cena za všetko
Vákuové vrecká priehľadné pre mäsiarov
Predám vákuové vrecká priehľadné: vrecká (v balení 242 kusov, pevné rozmery, otvor na kratšej strane): 290 x 400 mm, balené po 50kusov,1ks-0,12cent, 6,00 €
vákuové dózy na potraviny
predám nepoužívané tieto vákuové nádoby na potraviny,dlhšie vydržia čerstvé, vhodné na cestovanie, do práce apod.,zdedené, dohoda možná,pred odoslaním poštovné na účet,doplatok pri dodaní,kontakt najprv sms, mail cez fotmulár