inzercia, predaj, predám, bazár

Vákuový čistič pleti - RAZ SKUSANY

Kategória: Ostatné drobné

predam Wellneo Velform Vacu Clear vákuový čistič pórov raz pouzity, nevysiel darcek tak verim ze niekomu sa bude hodit viac recenzia:
Vákuový čistič pleti - RAZ SKUSANY
Podobné inzeráty
Prístroj na čistenie pleti - vákuový
Predám nový čistič pórov - nevhodný darček k vianociam. Každodenné dôsledné čistenie pokožky je kľúčom k zdravej, krásnej a mladistvej pleti. Ak hľadáte spoľahlivého pomocníka, ktorý vám pomôže s čistením pleti a celkovou starostlivosťou o pokožku, vákuový čistič pórov so šiestimi nadstavcami je ideálnou voľbou pre majiteľky všetkých typov pleti. Čo všetko dokáže? V prvom rade vákuový čistič pórov slúži na čistenie pleti. Zbaví ju odumretých kožných buniek, prebytočného mazu i upchatých pórov, známych ako čierne bodky. Dobrú službu poskytne aj pri akné. Pravidelné používanie vákuového čističa pórov vedie k zlepšeniu pevnosti, redukcii vrások a celkovej regenerácii pokožky. 5 rôznych sacích hlavíc 3 nastavenia výkonu Odstraňuje čierne bodky a minimalizuje póry Redukuje jemné línie a napíná pokožku Odstraňuje odumreté časti kože Znižuje prebytočný maz a nečistoty
Čistiaca kefka na pleť Bellissima Face Cleansing
Ponúkam na predaj úplne novú, nikdy nepoužívanú kefku na tvár. Nevhodný darček. Pôvodná cena 44,90Eur Perfektne vyčistená a oživená pleť v priebehu chvíľky. Čistiaca kefka na pleť Bellissima Face Cleansing využíva špeciálnu technológiu Sonic Vibration, ktorá zaisťuje hĺbkové čistenie a masírovanie pleti pomocou konštantných vibrácií pri vysokej frekvencii. K dispozícii máte 5 špeciálnych nadstavcov, z ktorých si môžete zvoliť ten najvhodnejší podľa toho, aký typ starostlivosti chcete pleti práve dopriať. Už po prvom použití budete mať pleť o poznanie hladšiu, žiarivejšiu a dokonale čistú. Vlastnosti: čistí pleť do hĺbky a jemne masíruje tvár odstraňuje odumreté kožné bunky osviežuje unavenú pleť a navracia jej jas prispieva k revitalizácii a obnove pleti podporuje lepšie vstrebávanie ošetrujúcich prípravkov do pleti zanecháva pleť mäkkú a hladkú na dotyk vhodná pre ženy aj mužov možno používať s ľubovoľnými kozmetickými prípravkami Príslušenstvo: klasický nadstavec – umožňuje bežné čistenie pleti nadstavec sensitive – zaisťuje extra mäkké čistenie citlivej pleti aktivačný nadstavec z mäkkého latexu – jemne masíruje pleť na podporu lepšieho vstrebávania kozmetických prípravkov nadstavec na peeling so stredne tvrdými štetinami – odstraňuje odumreté bunky a stimuluje obnovu pleti nadstavec na mikromasáž s mäkkými mikroprštekmi – vytvára energizujúcu masáž na podporu mikrocirkulácie a vstrebávania kozmetických prípravkov. Technická špecifikácia: technológia Sonic Vibration – udržuje konštantné vibrácie pri vysokej frekvencii pre hĺbkové čistenie a peeling pleti napájanie 2 AA batérie (súčasťou balenia) vodoodolná – vhodná aj na použitie v sprche nosná základňa a cestovné puzdro Ako používať:Pred použitím pleť vždy najprv odlíčte. Pri čistení či exfoliácii pleti si tvár vždy navlhčite a naneste obľúbený čistiaci prípravok. Zapnite prístroj a jemnými krúživými pohybmi posúvajte kefku po pleti: 20 sekúnd na čele, 20 sekúnd na nose a na brade, 10 sekúnd na každom líci, 20 sekúnd na krku a oblasti dekoltu. Potom si pleť opláchnite vlažnou vodou. Následne môžete pokračovať v ošetrení mikromasážou pleti alebo podporiť aktiváciu obľúbenej pleťovej starostlivosti príslušným nadstavcom. Po každom použití kefku vyčistite jemným mydlom a vlažnou vodou.
Vákuový čistič pleti DermaSuction + žehlička na vlasy ZDARMA
Výhodne predám originál vákuový čistič pleti DermaSuction od Mediashop-u v pôvodnej krabici raz použitý len za 13 € a k tomu dám ako darček veľmi málo používanú žehličku na vlasy Sencor Hair Straightener SHI 110BK. Čistič pleti DemaSuction má dve individuálne nastaviteľné sacie sily, obsahuje 4 rôzne nástavce pre dokonale čistú pleť a regeneráciu kožných buniek. Cena 15 € + poštovné 3, 50 €, žehlička je bonus. Peniaze vopred na účet, balík posielam doporučene na adresu (na dobierku nezasielam). Píšte iba e - mail . Cenu nezjednávam, je dostatočne nízka.
Vákuový čistič pleti
predam Wellneo Velform Vacu Clear vákuový čistič pórov, nevysiel darcek tak verim ze niekomu sa bude hodit viac recenzia:
Vákuový čistič pórov - čistič pleti - Porenreiniger - Tchibo
Vákuový čistič pórov, 4 stupne intenzity, vhodný pre každý typ pleti. 4 rôzne nástavce - veľký, oválny, precízny a mikrodermabrazívny. Podtlak dokáže z pórov vytiahnuť maz a stimulovať prekrvenie pokožky. Zabalený v pôvodnej škatuli (jemne poškodenej natrhnutím), vrátane USB nabíjacieho kábla, náhradných filtrov a návodu na použitie. Len raz použitý, nevhodný darček. Pôvodná cena: 19,90 €. Ideálne osobný odber v bratislavskom Starom Meste (Blumentál), prípadne odovzdanie niekde v rámci BA.
Vakuový čistič pleti FACE VACUUMIZER
Predam uplne novy vakuovy cistic pleti, dobijaci, s 3 nadstavcami. Dovod predaja - nevhodny darcek. Povodna cena 16€. Cena 8€ plus postovne.