inzercia, predaj, predám, bazár

Vakuovy čistič pórov beuver fc40

Kategória: Ostatné drobné

Predám vakuovy čistič pórov beuver fc40 ,nevhodny darček novy
Vakuovy čistič pórov beuver fc40
Podobné inzeráty
Prístroj na čistenie pleti - vákuový
Predám nový čistič pórov - nevhodný darček k vianociam. Každodenné dôsledné čistenie pokožky je kľúčom k zdravej, krásnej a mladistvej pleti. Ak hľadáte spoľahlivého pomocníka, ktorý vám pomôže s čistením pleti a celkovou starostlivosťou o pokožku, vákuový čistič pórov so šiestimi nadstavcami je ideálnou voľbou pre majiteľky všetkých typov pleti. Čo všetko dokáže? V prvom rade vákuový čistič pórov slúži na čistenie pleti. Zbaví ju odumretých kožných buniek, prebytočného mazu i upchatých pórov, známych ako čierne bodky. Dobrú službu poskytne aj pri akné. Pravidelné používanie vákuového čističa pórov vedie k zlepšeniu pevnosti, redukcii vrások a celkovej regenerácii pokožky. 5 rôznych sacích hlavíc 3 nastavenia výkonu Odstraňuje čierne bodky a minimalizuje póry Redukuje jemné línie a napíná pokožku Odstraňuje odumreté časti kože Znižuje prebytočný maz a nečistoty
Vákuový čistič pleti - RAZ SKUSANY
predam Wellneo Velform Vacu Clear vákuový čistič pórov raz pouzity, nevysiel darcek tak verim ze niekomu sa bude hodit viac recenzia:
Vákuový čistič pleti
predam Wellneo Velform Vacu Clear vákuový čistič pórov, nevysiel darcek tak verim ze niekomu sa bude hodit viac recenzia:
Vákuový čistič pórov - čistič pleti - Porenreiniger - Tchibo
Vákuový čistič pórov, 4 stupne intenzity, vhodný pre každý typ pleti. 4 rôzne nástavce - veľký, oválny, precízny a mikrodermabrazívny. Podtlak dokáže z pórov vytiahnuť maz a stimulovať prekrvenie pokožky. Zabalený v pôvodnej škatuli (jemne poškodenej natrhnutím), vrátane USB nabíjacieho kábla, náhradných filtrov a návodu na použitie. Len raz použitý, nevhodný darček. Pôvodná cena: 19,90 €. Ideálne osobný odber v bratislavskom Starom Meste (Blumentál), prípadne odovzdanie niekde v rámci BA.
Vákuový čistič pórov - Beurer FC 40
Ponúkam na predaj nový, nikdy nepoužitý vákuový čistič pórov - Beurer FC 40. Špecifikácia: - Vákuová technológia na hĺbkové čistenie pórov - Vhodné pre všetky typy pleti - 5 úrovní intenzity - Displej LCD - Napájanie batériou alebo zo siete - Doba chodu s jedným dobitím batérie: 1,5 hodiny - Doba dobíjania batérie: 5 hodín - Moderný dizajn - Tri výmenné nadstavce rôznych veľkostí Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie cez Slovenskú poštu/Packetu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky, alebo prostredníctvom SMS. AK TENTO INZERÁT ČÍTATE JE STÁLE AKTUÁLNY.
Predam vakuovy cistic porov
Predam kozmeticky cistic. Vakuovy cistic porov. Nabijatelny v original baleni. Nepouzivany. Nevhodny darcek