inzercia, predaj, predám, bazár

Vakuovy manometer

Kategória: Ostatné

Predám podtlakovy manometer
Vakuovy manometer
Podobné inzeráty
Vakuovy manometer
Predam vakuovy manometer,v pripade zaujmu volat
Vákuový stroj/zatavovanie/ zatavovač potravín
Vákuový stroj na zatavovanie, automatický zatavovač potravín Elechomes V3250 so štartovacou sadou, režim suchý/vlhký/pulzný, kompaktný Vákuovačka Elechomes V3250 udrží potraviny čerstvé až 8-krát dlhšie a zabráni spáleniu mrazom, zníži kazenie a plytvanie potravinami. Je to skvelé riešenie pre rušné týždenné večere. Pulzný režim riadi uzatvárací tlak a používa sa na šetrné balenie mäkkých alebo jemných potravín, zatiaľ čo „Suché“ a „Vlhké“ sa používajú pre potraviny s nízkou a vysokou vlhkosťou. Používa sa na externé vákuové čerpanie, ktoré je k dispozícii pre vrecká na skladovanie potravín, konzerváciu vína, vákuové balenie a tak ďalej. JEDNODUCHÁ OBSLUHA: Dotyková obrazovka s centrálnym ovládaním poskytuje rýchle a jednoduché ovládanie a kontrolky LED jasne osvetľujú zvolený režim. ĽAHKÉ ČISTENIE: Vyrobené z komerčnej nerezovej ocele, poskytuje vysokú odolnosť a umožňuje rýchle a jednoduché čistenie iba vlhkou handričkou.
Vákuovy vak na textile 50 x 60
Vákuový vak pre ľahké skladovanie. Šetrí vám to miesto ))) V balení aj pumpička NOVY! Zabalený Popis na balike v rustene, ak neviete, ako to použiť, preložím Vám to )) Posielam poštou každý deň (+ZASIELKOVNA) Ak ste vidíte tento inzerát - táto vec je stále so mnou )). Všetko starostlivo vymažem ak je vypredané!
vákuový čistič pleti
Predám vákuový čistič pleti párkrat používaný v dobrom stave cena 15 e
Sada pohárikov na vákuovy masáž s 12 ks.
Sada pohárikov na vákuovy masáž s 12 ks. Popis produktu - 4 rôzne veľkosti, vrátane košíčkov v tvare U, vhodné pre rôzne časti tela, vrátane povrchu chrbta, lakťov a malej časti tváre, prispôsobené potrebám vášho pohára Sada obsahuje mentolový olej 10 ml. - Sada magnetických baňiek, 12 pohárov, z ktorých každý obsahuje magnety, vytvára magnetické pole, ktoré pomáha zlepšiť masážny efekt a uvoľniť pokožku. - Pri použití rezacieho zariadenia pripevnite vzduchovú pištoľ na hornú časť rezacej súpravy, vyberte polohu rezu, stlačte vzduchovú pištoľ a potiahnite vzduchovú pištoľ podľa schopnosti jednotlivca vydržať Veľkosť: 12 šálok: 1,5 cm*2 5,2 cm * 4 3,6 cm * 4 2,8 cm * 2 Funkcia: pomáha pri liečbe bedrovej námahy a reumatizmu. Farba: viacfarebná Typ: bankovníctvo Materiál: plast Podtyp: Sada pohárov Aplikácia: Telo Model: Sada 12 šálok Množstvo: 12 Oblasť tela: celé telo Masážne prístroje: Masážne prístroje na celé telo 12-dielny výrobník šálok vám umožní minúť menej peňazí na získanie väčšieho množstva šálok. Je veľmi vhodné, aby ste zažili masáž hlbokých tkanív na zlepšenie krvného obehu. Bankovanie sa tiež často používa v čínskej medicíne na zlepšenie krvného obehu, zmiernenie bolesti a zmäkčenie tkaniva jazvy. Naša sada čínskych pohárov obsahuje aj modrý magnetický bod na severnom póle a červený magnetický bod na južnom póle, takže si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Jar terapia je prirodzená, tradičná metóda liečby. Čiastočné vákuum vzniká zahrievaním alebo odsávaním v pohári umiestnenom na koži. Táto terapeutická technika sa dá ľahko naučiť a integrovať do rodinnej zdravotnej praxe.
Trans. nosítka UT2000, Záchranárska trojnožka,Vákuový matrac
Predám záchranárske veci: -Resuscitačná figurína 250 € -Vákuový záchranársky matrac 140 € -Transportné nosítka UT 2000 900 € -Záchranárska trojnožka 350 € -Horolezecké pomôcky: Zlaňovacie popruhy univerzálna veľkosť 30 €/ks Jumar (ručný blokant na ľavú ruku) 40 €/ks Zaisťovacia kladka BUDDY 45 €/ks Všetky veci sú minimálne použité, niektoré nie sú použité ani raz. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mailovú adresu: Dohoda možná len pri vážnom záujme.