inzercia, predaj, predám, bazár

Valaska

Kategória: Zberateľstvo

Valaská, v prípade záujmu volajte
Valaska
Podobné inzeráty
Sekerka, valaška mosadz, vybíjaná, 98cm, cca 100 rokov stará
Sekerka, valaška mosadz, vybíjaná, 98cm, cca 100 rokov stará. Goralská valaška s vybíjaným poriskom. Martinské múzeum 1930
drevena valaska
Ponukam na predaj 2 druhy novych drevenych valasiek. Valasky su tmavej a svetla prirodny farby.Mam ich viacej kusov . Valasky su zdobene z oboch z stran na cepeli. Valaská je ukončená železným hrotom Inzerat je aktualny o jeho zmazania. Velkost 88 cm cepel velkost 14 cm. Posielam tovar na dobierku . Poslite mi SMS pripadne zavolajte. Napiste cislo telefónu do mailu kedze komunikacia cez mail je problematicka. Vela mailov sa mi vrati lebo maju neplatnu mailovu alebo plnu mail.schranku. Kus 18 Eur.
Valaska
Valaska
Valaska
Valaška
50 rokov stará valaška
Cena ponukou. Porisko 92cm, kovová časť 14cm x 8,5cm x 2cm. To červené na čepely vlastne nieje,to sa len obliskuje okolie... Valaška bola vyrobená k 50-ročnému životnému jubileu presne pred 50-timy rokmi. KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
50 rokov stará valaška
Valaška bola vyrobená k 50-ročnému životnému jubileu presne pred 50-timy rokmi. Cena je 50eur + pošta. Porisko 92cm, kovová časť 14cm x 8,5cm x 2cm. To červené na čepely vlastne nieje,to sa len obliskuje okolie... KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!