inzercia, predaj, predám, bazár

Valentínske Medovníky

Kategória: Potraviny

Ponúkam na predaj medovníčky na rôzne príležitosti ako Valentín, narodeniny, krstiny, promócie, svadobné medovníčky. Cena dohodou.
Valentínske Medovníky
Podobné inzeráty
Medovníky
Ponúkam na predaj ručne vyrobené vianočné medovníky rôznych veľkostí. Medovníky sú vyrobené z poctivých surovín (domáci med, vajíčka,..). Sú vhodné na konzumáciu aj dekoráciu alebo ako darček. Medovníky je možné vytvoriť aj podľa Vašich požiadaviek (darčekový balíček alebo výber rôznych druhov a veľkostí). Cena podľa konkrétneho výberu. Cena chalúpky (prvá foto): 20€ Ponúkam aj nezdobené medovníky (posledná foto): 500g = 19€ Osobný odber HE a okolie, možnosť odoslať aj poštou. V prípade záujmu ma kontaktujte telefonicky. Ďakujem.
Mäkké domáce medovníky
Predám mäkké domáce medovníčky, ručne zdobené. cennník- malé medovníky biele čipkové- 1€/kus malé medovníky farebné čipkové- 1,3€/kus /možnosť výberu farieb/ Chalúpka - 8€/kus Ďalej ponúkam na predaj rôzne medovníkové dózy /rôznych tvarov a farieb/ cena dózy je cca 30€ a viac (plnené malými medovníkmi) Ponúkam medovníky aj na veľkú noc. 3D vajcia- 3€/kus košík na 3D vajcia - 5€/kus Odber medovníkov: osobne na dobierku - poštou plus dobierka doveziem - cena za 1 km/ 0,3O€ V okolí Žiliny a 15 km od centra Žiliny. Ak máte záujem volajte po 10:00h.
Medovníky
Predám ručne zdobené medovníky, vyrobené tradičným postupom z kvalitných surovín (domáce vajíčka, kvalitný tuk a med od skúseného včelára). Sada obsahuje 12 rôznych kusov. Cena za sadu 15 € + poštovné. Medovníky sú vhodné aj ako dekorácia alebo darček. Obsah balenia (poček kusov, tvar) je možné po dohode prispôsobiť aj Vašim požiadavkám. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, prípadne cez SMS. Po dohode viem doviezť aj do BB. Ďakujem.
Jarné medovníky
Medovníky zdobené kvetinkami. Medovníky sú mäkučké, voňavé a sladké Potešia aj ako darček alebo dekorácia 2kusy v balení
Medovníky
Ponúkam na predaj medovníčky ,vhodné na zdobenie podľa vlastnej fantázie . Cena za 500g- 10€ 1000g-20€ Medovníky viem poslať aj poštou .
Medovníky
Predám neozdobené medovníky 50 ks 8€ 100 ks 16€ ... A tak za každých 50 ks 8€