inzercia, predaj, predám, bazár

Valnik Renault Master 2.5 dci

Kategória: Ostatné

Predam valnik Renault Master 7-miestne , valnik , 2006 , 330000km , stk ek platne do 8/2024
Valnik Renault Master 2.5 dci
Podobné inzeráty
Renault Master r.2014 valník
Renault Master 2.3 DCi 125 valník, 92 kW, rok 2014 naj. 178.000 Km, prevodovka 6 st, pneu 16"" , ABS, klimatizácia, centrálne zamykanie, elektrické okná, elektrické zrkadlá, ťažné zariadenie, sedadlo vodiča odpružené, lakťová opierka, originál rádio renault s ovládaním na volante, palubný počítač. Na vozidle je nová spojka, nový chladič klimatizácie, vymenený olej+ všetky filtre. Nová STK a EK platné do 27.3.2025. Cena 14.350€
LASEROVÁ GRAVÍRKA/ REZAČKA ORTUR LASER MASTER 3 S WIFI
LASEROVÁ GRAVÍRKA/ REZAČKA ORTUR LASER MASTER 3 S WIFI - [5.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať LASEROVÁ GRAVÍRKA/ REZAČKA ORTUR LASER MASTER 3 S WIFI - 1 LASEROVÁ GRAVÍRKA/ REZAČKA ORTUR LASER MASTER 3 S WIFI - 2 LASEROVÁ GRAVÍRKA/ REZAČKA ORTUR LASER MASTER 3 S WIFI - 3 Predám laserovú gravirku LASER MASTER 3. Laserová gravírka/ rezačka Ortur OLM3, WI-FI ovládanie, 10W optický výkon modulu, rýchlosť až 20000mm/min, plocha 400x400mm s možnosťou rozšírenia až na 400x850mm -Laserový modul LU2-10A: Napájacie napätie 24V Optický výkon maximálne 10 000mW (10W, 2x5,5W dióda) Regulovateľný výkon lasera ( PWM/TTL ) Vlnová dĺžka 450±5nm (modrý) Ohnisková vzdialenosť 30mm Veľkosť ohniska 0,05x0,1mm Integrovaná príprava pre ofuk 2x Chladiaci ventilátor Vhodné na gravírovanie aj rezanie -Celkový rozmer: 588x660x150mm -Pracovná plocha cca 400x400 mm -Koncové spínače- elektronická detekcia -Presnosť polohovania 0,0125 mm (80 krokov/mm) -Maximálna rýchlosť do 20000mm/min -Bezpečnostné funkcie: 1. Bezpečnostný zámok (kľúč si ponechajte, len na profesionálne použitie) 2. Aktívna ochrana polohy 3. Ochrana proti nakloneniu 4. Detekcia a obmedzenie trvania expozície 5. Bezpečnostný riadiaci systém napätia a prúdu 6. Sledovanie hostiteľského počítača 7. Núdzový vypínač -Tieňovanie, Čierno-biele alebo 1-bitové(bodkovanie) gravírovanie -Vektorové gravírovanie alebo rezanie -Riadiaca jednotka: OLM-ESP-PRO-V2.4 -Firmvér: Ortur firmvér + GRBL -Pribalený program: LaserGRBL (poskytujeme manuál) -Ďalšie použiteľné programy: Benbox, LaserWeb, Engraver Master, LiteFire, Lightburn (odporúčame, platený) a iné -Mobilná aplikácia Android/ IOS: Laser Explorer ( Ortur APP) -Ochranné okuliare -Materiál: 70 % hliník, 15 % nehrdzavejúca oceľ, 5 % plast, 5 % mosadz, 5 % Ostatné -Čiastočne demontovaný stav (stavebnica)
VW Transporter T5 valník
VW Transporter T5 valník 1,9TDi rv. 10/2006, 75kW 102(PS), 312000km, 6-miestne NEPRIHLÁSENÉ Rádio/CD, 2x original kľuč, Ťažné zariadenie na 2500kg Nová batéria Korba dlžka 2,15m šírka 1,9m. Úložné priestory pod sedadlami. Vhodné na prevoz stavebných materiálov, náradia a strojov. Malé pracovné nákladné auto. Vodičské oprávnenie skupiny B. Vozidlo je v dobrom stave plne funkčné treba vidieť. Tel. Podobné ako Opel Movano, Renault Master, Fiat Ducato, Citroen Jumper, Mercedes Sprinter, valník, vyklápač Cena: 6000€ +prihlásenie (možnosť prihlásiť do 3 pracovných dní)
Laserová gravírka - Ortur Laser Master 3
Predám novú Laserovu gravirku Laser Master 3 Hlavné vlastnosti Ortur Laser Master 3: Super výkonné laserové gravírovanie – Ortur Laser Master 3 využíva najnovší 10 W optický laser, združuje až dva 5,5 W lasere z predošlej generácie a je schopný rezať drevenú dosku o hrúbke 10 mm na jeden raz. Široká kompatibilita – Podporuje webové používateľské rozhranie, je taktiež kompatibilný s rôznymi populárnymi gravírovacími softvérmi ako LaserGRBL, LightBurn, podporuje aj Windows XP. Používateľský prívetivá gravírovačka – Podporuje spustenie gravírovania cez SD kartu / USB / Wi-Fi app / offline. Nový vzhľad okuliarov pre ochranu očí – Panoramatický štít filtra dokáže filtrovať 97 % ultrafialových lúčov, čo výrazne pomáha pri ochrane očí. Ďalšie vlastnosti – Štruktúra konštrukcie s nízkou gravitáciou / Najnovšie riešenie inteligentného laserového gravírovania od ORTUR Laser Application Technology Lab / 11. generácia laserovej matičnej dosky / V2.0 Series Smart Laser Firmware. Laserová gravírovačka Ortur Laser Master 3 má gravírovací priestor až 400 x 400 mm a rýchlosť gravírovania 20000 mm/min.
Feromónové parfumy
PHERO MASTER (50ml) sa vyznačuje výraznou a sviežou vôňou s veľmi mužnou notou, vhodnou pre každú príležitosť. Vo vôni dominujú tóny čerstvého dreva, pálené kadidlo a koža, ktoré majú prilákať záujem žien a vzbudiť ich záujem. Základ vône odhaľuje cédrové, bazalkové a pižmové akcenty - silné afrodiziakum. Táto neobvyklá zmes pôsobí mimoriadnym spôsobom na ženské podvedomie. PHERO MASTER je produkt s vzrušujúcou, sviežou a veľmi mužnou vôňou. Jedinečná sada ingrediencií bola vybraná tak, aby vzbudila záujem žien a prinútila ich vnímať muža ako elegantného, ​​mužného a veľmi atraktívneho. Pôsobenie PHERO MASTER vyplýva zo špeciálnych vôní, ktoré obsahuje, ktoré pôsobením na čuch u žien vzbudzujú ich záujem. Zabezpečenie: Výberom PHERO MASTER si môžete byť istí, že ide o produkt: so starostlivo vyvinutým vzorcom, ktorý vytvorili skúsení technológovia, funguje efektívne a spoľahlivo, dermatologicky testované a zdravotne nezávadné, vyrobené z najkvalitnejších surovín, v súlade s normou GMP (Good Manufacturing Practice), ktorá zaisťuje plný dohľad nad výrobným procesom a pôvodom surovín Balenie: Sklenená fľaštička s objemom 50 ml, s rozprašovačom. Fero Mist (100ml - 55ml) je úplne nový prístup k feromónom. Je to silný feromónový koncentrát a vôňa, ktorá trvá celé hodiny. Je to tiež veľmi mužná vôňa. Upozorňujeme, že účinne podporujú pôsobenie pridaných feromónov . Vyčnívajte z davu vďaka Fero Mist. Všetci vieme, aké ťažké je vyniknúť, aké ťažké je upútať pozornosť inej osoby, ženy, na ktorej vám záleží. Zažite ako zmenia váš život, ako z vás urobia sebavedomého muža, ktorý je úspešný vo svojom súkromnom a profesionálnom živote. Čo získate vďaka feromónom: -Cítite sa sebavedomejšie, uvoľnenejšie a uvoľnenejšie. -Pôsobíte na ženské zmysly a podvedomie. -Zvyšujete libido a spokojnosť so sexom. -Získate energiu a vyzeráte mladšie. -Odstraňujete únavu, únavu a následky stresu. Jednotlivé zložky majú povzbudzujúci účinok. Vôňa vyvoláva vzrušenie podvedomia, túžbu po sexe, a vzbudzuje príťažlivosť. Na zložky obsiahnuté v prípravku reagujeme podvedomým spôsobom, pod svojim vplyvom začíname cítiť túžbu po blízkom kontakte. Jednoducho sa stávame vzrušenými a náchylnými k flirtovaniu. 2-3 vstreknutia na pokožku zabezpečia efekt po dobu zhruba 6 - 8 hodín. PHEROMASTER 50ml- 20 eur FEROMIST 100ml- predané FEROMIST 55ml- 15 eur U nás v obchodoch tieto produkty určite stoja viac, garantujem najlepšiu cenu na trhu.
Renault messenger 2,8TD valník do 3,5t
Predám valník messenger s motorom Iveco Turbo Dayli 2,8 TD.Vozidlo je veľmi spoľahlivé, s TP.STK je neplatná.Korba 4,5x2m.Zdvojené zadné listové perá.Bližšie info na t.č.!!! Cena 1000€.Podobné ako Iveco Dayli, Renault Master, Peugeot Boxer,Citroën Jumper.Vozidlo je možné predať aj bez TP,ŠPZ na náhradné diely.(iba v celku)