inzercia, predaj, predám, bazár

Valve Steam Deck 256GB plus príslušenstvo

Kategória: Herné zariadenia

Predám steam deck zakúpený 06.10.2022 priamo od steamu.
Minimálne používaný.
Komplet príslušenstvo.
Valve Steam Deck 256GB plus príslušenstvo
Podobné inzeráty
Predam HTC Vive Pro + Valve Knuckles + Base Station 2.0
Zdar, premyslam nad predajom mojej VR zostavy ktora je ako nasleduje- HTC Vive Pro headset - bez TOBII Valve Knuckles HTC/Valve Base Station 2.0 Headset bol zakupeny z alzy ako full set s Base Station a original HTC Ovladacmi ktore avsak uz nemam. Valve Knuckles ovladace ktore snimaju aj jednotlive prsty som kupoval original cez Steam a moj vlastny steam ucet. Vsetko je momentalne uz bez zaruky kedze to vlastnym nejake 3 roky posledny rok to lezi s velmi malym vyuzitim a rad by som to posunul kedze to este vela posluzi. Veci su v dobrom stave sem tam sa najde kozmeticka chybicka avsak nic co prekaza funkcnosti- drobne skrabance na ovladaci a vonkajsej casti headsetu. Pravy ovladac ma jemne vrzganie pri zmacknuti prstoveho triggeru. SOSOVKY SU BEZ SKRABANCEKOV- Staral som sa o funkcnost ktora je perfektna. Foto su ilustracne realne foto poslem na vyziadanie. Original krabica k HTC ako aj ovladacom. Dovod predaja je nevyuzitie. Pri rychlom jednani dohoda ista. Pozri aj dalsie inzeraty. tagy- (HTC, VR, virtualna realita, steam, valve, index, oculus, rift, rift s, base station)
Steam Deck 256GB + 512GB karta, dock
Predám Steam Deck 256GB s dokúpeným príslušenstvom. Bezchybný stav, v záruke, kupovaný 31.10.2022 priamo od Steamu. Dôvod predaja je nevyužívanie, je na ňom nahraté cca 20 hodín. Obsah setu: - Steam Deck 256GB - Pamäťová karta Samsung MicroSDXC 512GB PRO Plus - Dock (nie originál) Len osobný odber v Banskej Bystrici. Predávané len ako set, nie jednotlivo. Kontaktovať len mailom, číslo je fiktívne.
Steam DECK
Dobrý deň, predávam tento nádherný Steam Deck 256gb variantu, obohatenú o 16gb ram. Predávam ho kvôli nevyužitiu, akurát mi na neho padá prach. Tento nádherný Steam DECK som veľmi málinko používal. CENA:530E Prosím o kontaktovanie formou SMS, Nie je pre mňa možne telefonovať. Ďakujem za porozumenie.
HTC Vive Pro
Premyslam nad predajom mojej VR zostavy ktora je nasledujuca HTC Vive Pro headset-bez TOBII Valve Knuckles HTC/Valve Base Station 2.0 Headset bol zakupeny Z alzy ako full set S Base Station a original HTC Ovladacmi ktore avsak uz nemam. Valve Knuckles ovladace ktore snimaju aj jednotlive prsty su kupovane original cez Steam. Vsetko je momentalne uz bez zaruky kedze táto zostava má cca nejake 3 roky posledny rok to lezi s velmi malym vyuzitim a rad by som to posunul kedze to este vela posluzi. Veci su v dobrom stave sem tam sa najde kozmeticka chybicka avsak nic co prekaza funkcnosti- drobne skrabance na ovladaci a vonkajsej casti headsetu. Pravy ovladac ma jemne vrzganie pri zmacknuti prstoveho triggeru. - Staral som sa o funkcnost ktora je perfektna. Foto su ilustracne realne foto poslem na vyziadanie. Original krabica k HTC ako aj ovladacom. Dovod predaja je nevyuzitie. Pri rychlom jednani dohoda ista. Som otvorený aj výmene napríklad za PS5. Iba osobný odber v TN. #vr #virtualreality #htcvive #valve #hlalyx #htcvivepro
Steam deck 512Gb
Predám používaný steam deck. Kupovaný bol zhruba pred mesiacom a je na ňom nahratých okolo 70 hodín. Dôvod predaja: v marci som si vytvoril predobjednávku, ale v apríli sa mi podarilo na bazoši kúpiť 64Gb verziu. Rezerváciu som si nechal a steam deck došiel až v októbri. Mám teda dva. Zariadenie je plne funkčné s kompletným vybavením, vratane originál krabice a balenia, nabíjačky a handričky. Ideálny osobný odber v Námestove alebo Oravskej Lesnej ale je možné zaslať aj na dobierku. Písať sms/mail, volať po 15:00. Cena 600€ pri rýchlom jednaní možná zľava Možná výmena za notebook v podobnej cenovej kategórii ideálne s dotykovým displejom.
Steam deck 256GB
Dobrý deň. Mám na predaj Steam deck 256gb verzia. Dôvod predaja nevyužitie. Kupované v auguste. Mám na ňom aj tvrdené sklo od Dbrandu + kryt so stojanom. Preferujem osobný odber.