inzercia, predaj, predám, bazár

Vanička pre zdravie

Kategória: Zdravie a krása

Predám novú zázračnú vaničku.Elektrolytický iontový kúpel je úplne bezpečný, veľmi účinný, lacný a jednoduchý spôsob, ako napomáhať pri zbavovaní sa tela toxínov na bunkovej úrovni a na bioinformačnej úrovni uviesť energetické telo do rovnováhy pomocou špeciálneho detoxikačného kúpeľa nôh. Keď ponoríte nohy do ionizovaného vodného kúpeľa a dostanú sa do kontaktu s bioenergetickým poľom, začína v tele prirodzená detoxikácia a celková regenerácia organizmu. Detoxikácia rešpektuje princípy reflexnej terapie. Na chodidlách sú začiatky energetických dráh, známe z čínskej medicíny, ktorými sú energeticky spojené všetky orgány . Okrem toho sa na chodidle nachádza takmer dvetisíc pórov.

Metóda je založená na elektrolýze a podporuje prirodzenú detoxikáciu. Detoxikácia je založená na bioenergetickej stimulácii rôznych tkanív, orgánov a systémov, ktoré potom môžu lepšie vykonávať svoju detoxikačnú funkciu. Táto stimulácia pomáha obnoviť rovnováhu, ktorá zase pomôže upevniť naše zdravie. Elektrolýza v kúpeli spôsobuje uvoľňovanie rôznych substancií v dôsledku štiepenia molekúl vody. Tie sa premiestňujú k elektródam, alebo sú nimi vylučované, a prebieha transformácia, ktorá vyústi v zrážanie čiastočiek vo vode, zmenu jej farby a uvoľňovanie plynov, a to silne ovplyvňuje náš organizmus. Bioenergetické prúdenie vyvolané v tele má stimulujúci účinok na mikrocirkuláciu, môže pomôcť odstrániť prekážky a podporiť činnosť tkanív, orgánov a systémových funkcií.

Výsledkom je napomáhanie uvoľňovaniu usadenín a odpadových látok a prirodzená stimulácia orgánov, ktoré majú na starosti odvodňovanie a vylučovanie škodlivých látok z tela.
Účinky:
• Napomáhanie prirodzenej detoxikácii organizmu
• Posilnenie imunitného systému
• Rýchlešia rekonvalescencia po chorobách a úrazoch
• Regulácia potu a telesného pachu
Vhodné pri:
• Poruchách krvného obehu
• Kŕčových žilách
• Zápaloch žíl
• Celulitíde
• Artritíde a bolestiach kĺbov
• Pri zlom trávení
• Zlej funkcii pečene a ľadvín
• Migréne
• Chronickej únave
• Otrave ťažkými kovmi
• Alergiách
Používaním prístroja môžeme zachovať svoju vitalitu a životnú silu.
Pošlem aj poštou po uhradení zálohy 5€
Vanička pre zdravie
Podobné inzeráty
Kolagén Nutriplus
Kolagén je dôležitý proteín, ktorý tvorí základnú štruktúru tela, vrátane kože, kostí, šliach, chrupavek a svalov. 1. Zlepšuje zdravie pokožky: Kolagen má významný vplyv na zdravie pokožky, pomáha zlepšiť jej elasticitu a hydratáciu a znižuje výskyt vrások. 2. Podporuje zdravie kĺbov: Kolagén je kľúčový pre zdravie kĺbov a pomáha udržiavať ich flexibilitu a silu. 3. Zvyšuje silu kostí: Kolagén tvorí základnú štruktúru kostí a pomáha udržiavať ich pevnosť. 4. Podporuje svalové zdravie: Kolagén je pre dôležitý rast a regeneráciu tkanív. 5. Podporuje zdravie vlasov a nehtů: Kolagen pomáha posilňovať vlasy a nechty, zlepšuje ich rast a celkovú kvalitu. 6. Zlepšuje trávenie: Kolagen pomáha chrániť steny tráviaceho traktu a znižuje zápaly. 7. Podporuje zdravie srdce: Kolagén je dôležitý pre zdravie cievneho a srdcového svalu. 8. Zlepšujte imunitný systém: Kolagén pomáha podporovať imunitný systém a bojovať proti infekciám. 9. Podporuje zdravie očí: Kolagén je dôležitým prvkom v očných tkanivách a pomáha udržiavať zdravie očí. 10. Zlepšujte kvalitu: Kolagen pomáha snižovať úzkosti a stres, čo môže spánok vést ke zlepšení kvality spánku.
Sonická kefka
Sonická kefka, kúpna cena bola 320€, predám za 100€. POPIS PRODUKTOV Philips HX8491/03 Sonicare AirFloss Ultra Šetrné ale precízne čistenie zubov Patentovaná sonická technológia zubnej kefky pracuje dynamicky, ale zároveň šetrne, preto odstráni všetky nečistoty. Špeciálne jemné vlákna v kombinácii s prúdením vody a 31 000 kmitmi za minútu efektívne odstráni zubný povlak zo zubov pozdĺž línie ďasien aj z medzizubných priestorov. Zubného povlaku Vás zbaví 7x lepšie ako manuálna zubná kefka. Hoci kefka čistí dynamicky a hĺbkovo, tak je vhodná aj pre citlivé ďasná. Vaše zuby budú vyčistené tak, že to ucítite aj uvidíte. Prirodzene lesklé a biele zuby Každodenné škrvny odstránite lepšie pomocou väčšej čistiacej hlavice a zásluhou vylepšeného čistiaceho systému. Tesnejší kontakt so zubami pomáha odstrániť všetky nečistoty a udržiavať tak zuby prirodzene belšie, než pri čistení klasickou zubnou kefkou. Pohladenie pre Vaše ďasná Pri používaní kefky Philips Sonicare sa zlepší stav Vašich ďasien už za dva týždne. Kefka lepšie čistí medzizubné priestory a odstraňuje zubný povlak pozdĺž ďasien, odstráni tak viac povlaku a tým zlepšuje zdravie ďasien. Dve možnosti nabíjania Vyberte si spôsob nabíjania kefky, ktorá Vám viac vyhovuje. Kefku môžete vložiť do špeciálneho pohára, v ktorej sa bude nabíjať. Alebo použite pre nabíjanie cestovné puzdro, ktoré pripojíte cez USB kábel do notebooku alebo zásuvky. Vďaka nabíjaciemu puzdru kefku pohodlne nabijete aj na cestách. Stav nabitia kefky môžete strážiť Chytrý časovač Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Časovač SmartTimer tento čas postráži za Vás a po dvoch minútach kefku automaticky zastaví. Čistiace režimy: Clean pre každodenné bežné čistenie White pre odstránenie škvŕn zo zubov Polish pre maximálny lesk zubov Gum Care pre jemnú masáž ďasien Sensitive pre šetrné čistenie zubov a ďasien Philips Sonicare Airfloss Ultra Black Pre tých, ktorí si nečistia medzizubné priestory pravidelne, ponúka prístroj AirFloss jednoduchý spôsob, ako začať. Odstraňuje až 99,9 % zubného plaku, je ho možné používať s ústnou, alebo obyčajnou vodou a zdraviu ďasien prospieva rovnako ako zubná niť. Odstraňuje až 99,9 % zubného plaku Prispieva k zníženiu výskytu zubného kazu v medzizubných priestoroch Vyčistí medzizubné priestory za 60 sekúnd Zlepšuje zdravie ďasien Philips Sonicare AirFloss Ultra podľa klinických štúdií zlepšuje zdravie ďasien rovnako ako zubná niť a to už za dva týždne. Pomáha predchádzať tvorbe kazov Jemným odstraňovaním povlaku, ktorý čistenie neodstránilo, pomáha prístroj medzizubnej hygieny Philips Sonicare AirFloss Ultra predchádzať tvorbe kazov medzi zubami. Jedinečná technológia Dýza AirFloss Ultra využíva jedinečnú technológiu na báze vzduchu a mikrokvapiek, ktorá pri čistení vysiela do vašich medzizubných priestorov dávku stlačeného vzduchu a vody, alebo ústnej vody
Olej zo sípok, panenský, lisovaný za studena
Predám šípkový olej, panenský, lisovaný za studena. Je naplnený vitamínom C, ktorý posilňuje imunitný systém a rovnako aj zlepšuje obranyschopnosť organizmu. Velkost balenia je 100 ml. Vhodný je pre priamu konzumáciu alebo do tepelne neupravovaných pokrmov. Účinky šípkového oleja na zdravie: Šípkový olej obsahuje v prvom rade všetkým dobré známy vitamín C, ktorý je považovaný za najlepšieho posilňovača imunitného systému. Práve vitamín C zlepšuje obranyschopnosť organizmu a pomáha mu chrániť sa pred vplyvom vírusov a baktérií, ktoré náš organizmus napadajú z vonkajšieho prostredia. V druhom rade je v ňom obsiahnutý vitamín A, ale aj esenciálne mastné kyseliny, ako je kyselina olejová a kyselina linolová. Dané kyseliny sú potrebné pre stavbu kožných buniek, no šípkový olej je tiež bohatý aj na minerály, ako je draslík, železo či vápnik a horčík. Čo sa týka jeho účinkov na zdravie, tak pri vnútornom užívaní tiež môžeme pozorovať jeho vplyv na žlčníkové či obličkové kamene ako aj vplyv na chudokrnosť. Chudokrvnosť alebo teda aj anémia je ochorenie, ktoré je spôsobené nedostatkom železa v organizme. Šípkový olej je tiež ľudovým liekom na artritídu i bolesti kĺbov. Je rovnako skvelý aj pri zmierňovaní prejavov stresu. Vďaka jeho relaxačným účinkom sa používa aj v aromaterapii, štúdiou bolo preukázané, že jeho vdychovanie vyrovnáva krvný tlak a zlepšuje saturáciu kyslíka v krvi. Vplyv šípkového oleja na pokožku i vlasy: Šípkový olej na pleť – disponuje hydratačnými účinkami, takže je skvelou prevenciou pred stratou hydratácie z pokožky. Obsiahnuté retinoidy tiež pomáhajú zosvetľovať pigment, a tým zmierňovať aj viditeľnosť pigmentových škvŕn na pokožke. Zároveň pokožku rozjasňuje. Šípkový olej na jazvy – olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a antioxidanty, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou regenerácie tkanív a buniek v pokožke. Preto sa používa ako ľudový liek na hojenie rán i redukciu jaziev na tele. Šípkový olej na akné – fenoly v oleji majú antibakteriálne, antivírusové i protiplesňové účinky. Vďaka tomu sa šípkový olej osvedčil aj ako prírodný liek proti akné. Nejde o mastný olej, takže neupcháva póry a je vhodný aj na ošetrenie mastnej pleti. Šípkový olej na strie – zmierňuje jazvy, ale aj strie. A nielenže ich pomáha vyhladzovať, ale je tiež odporúčaný ako prevencia pred ich vznikom. Mnohí ho odporúčajú napríklad tehotným ženám, aby sa vyhli vzniku tehotenských strií. Šípkový olej na vlasy – je vynikajúci ako pre vlasy, tak aj pre vlasovú pokožku. V prvom rade zlepšuje hydratáciu vlasovej pokožky, v druhom zase zlepšuje jej zdravie a v konečnom dôsledku tiež podporuje rast vlasov.
Perličkový kúpeľ nôh BEURER FB 35 - nový, nevhodný darček
BEURER FB 35 Masážna vanička na chodidlá Masážna vanička na nohy. Možnosť použiť kúpeľovú soľ. Vlastnosti: infračervené svetlo, vibračná masáž, magnetoterapia, reflexná masáž. • masáž na nohy • 3 funkcie: vibračná masáž, bublinková masáž, udržuje teplotu vody • 16 integrovaných magnetov • upokojujúce infračervené svetlo • relaxačná aróma terapia • príslušenstvo na pedikúru, 3 nástavce (statické) • odnímateľné príslušenstvo - valčeková masáž nôh • vyberateľný aróma filter • je možné použiť pre suché masáže • veľkosť chodidla do 30cm Dávkovanie a spôsob užívania Prístroj sa používa podľa návodu na použitie v balení výrobku. Masážna vanička pomocou zvolenej funkcie masáže pomáha uľaviť nohám po celom dni. Premasírovanie reflexných bodov na chodidlách pomôže k revitalizácii celého organizmu, telo sa prekrví a zregeneruje. Vhodné na navodenie aj psychickej pohody. Doplňujúce informácie Výrobca : Beurer GmbH Kód EAN: Značka: Beurer Komplet v krabici nebol ani raz použitý - nevhodný darček.
Rozmarínový sirup - balzam pre koncentráciu a bdelosť
Prírodný rozmarínový sirup - zo zmyslom pre obranyschopnosť, koncentráciu a bdelosť. Rozmarín lekársky patrí medzi pomerne významné liečivé rastliny, ktorá si zaslúži osobitnú pozornosť. Je cenený najmä pre stimulačné a povzbudzujúce účinky na nervový systém a mentálne zdravie, nakoľko zvyšuje koncentráciu a bdelosť. Podporuje trávenie, pretože zvyšuje vylučovanie žlče a tvorbu tráviacich enzímov. Vhodný na močovú sústavu a choroby spojené s močovými cestami. Je príjemný na psychiku a posilňuje pečeň aj srdce, zvyšuje tlak. Je bohatý na železo, jód, zinok a kremík. Bylina má ale na naše zdravie oveľa širší vplyv: - má zmysel pre obranyschopnosť, napríklad tým, že podporuje správne fungovanie imunitného systému a má aj antiseptické účinky - je dôležitá pre tráviacu sústavu, zlepšuje pravidelnú stolicu, pomáha na plynatosť, podporuje trávenie a zvyšuje chuť do jedla - využíva sa aj na posilnenie krvného obehu, rozširuje cievy a ako jedna z mála rastlín neznižuje krvný tlak, ale ho zvyšuje Návod na použitie: Tento sirup sa môže dávkovať dvojako. Buď sa zriedi s vodou a s mätou máte osviežujúci nápoj, pridať do teplého čaju ak milujete bylinkové nápoje, alebo ho môžeme užívať ako prírodnú medicínu. Leták s dávkovaním posielam k produktu. Zloženie: prírodné sladidlo stévia, voda, rozmarín lekársky, citrón. Skladovanie: v suchu a tme. Po otvorení uchovávajte v chlade. Obsah 250ml/4,10€
Rozmarínový sirup - balzam pre koncentráciu a bdelosť
Prírodný rozmarínový sirup - zo zmyslom pre obranyschopnosť, koncentráciu a bdelosť. Rozmarín lekársky patrí medzi pomerne významné liečivé rastliny, ktorá si zaslúži osobitnú pozornosť. Je cenený najmä pre stimulačné a povzbudzujúce účinky na nervový systém a mentálne zdravie, nakoľko zvyšuje koncentráciu a bdelosť. Podporuje trávenie, pretože zvyšuje vylučovanie žlče a tvorbu tráviacich enzímov. Vhodný na močovú sústavu a choroby spojené s močovými cestami. Je príjemný na psychiku a posilňuje pečeň aj srdce, zvyšuje tlak. Je bohatý na železo, jód, zinok a kremík. Bylina má ale na naše zdravie oveľa širší vplyv: - má zmysel pre obranyschopnosť, napríklad tým, že podporuje správne fungovanie imunitného systému a má aj antiseptické účinky - je dôležitá pre tráviacu sústavu, zlepšuje pravidelnú stolicu, pomáha na plynatosť, podporuje trávenie a zvyšuje chuť do jedla - využíva sa aj na posilnenie krvného obehu, rozširuje cievy a ako jedna z mála rastlín neznižuje krvný tlak, ale ho zvyšuje Návod na použitie: Tento sirup sa môže dávkovať dvojako. Buď sa zriedi s vodou a s mätou máte osviežujúci nápoj, pridať do teplého čaju ak milujete bylinkové nápoje, alebo ho môžeme užívať ako prírodnú medicínu. Leták s dávkovaním posielam k produktu. Zloženie: prírodné sladidlo stévia, voda, rozmarín lekársky, citrón. Skladovanie: v suchu a tme. Po otvorení uchovávajte v chlade. 250ml/4,20€ 500ml/7,50€ 750ml/10,90€