inzercia, predaj, predám, bazár

Vankusik proti prelezeniu hlavicky Candide Panda Air+

Kategória: Kojenecké potreby

Predam vankusik proti prelezeniu hlavicky Candide Panda Air+ v bezvadnom stave.
Vankusik proti prelezeniu hlavicky Candide Panda Air+
Podobné inzeráty
Vankusik proti prelezeniu hlavicky Candide Panda Air+
Predam vankusik proti prelezeniu hlavicky Candide Panda Air+ v bezvadnom stave. PC 23€. Predám za 15€.
Vankusiky pre babatka - Sleepee, Babymoov, Candide panda
Predavam vankusiky vhodne pre babatka od narodenia, velky pomocnik pri polohovani hlavicky, prevencie zlezanej hlavicky, vyrovnavanie uz zlezanej hlavicky. Ruzovy Sleepee vankusik Sedo- biely Babymoov Lovenest vankusik Sedy Candide Panda vankúšik Cena kazdeho vankusika je 7€. Vsetky vankusiky su v bezchybnom stave a povodna cena bola ovela vyssia. Predavam aj osobitne.
Vankúš zabraňujúci splošteniu hlavičky
Panda vankúšik Air+ od Candide Vankúšik navrhnutý pediatrami tak, aby zabraňoval splošteniu hlavičky. Je z priedušnych vlákien, takže zamedzuje poteniu hlavičky. Vankúšik je z lenivej peny, čo znamená, že pri telesnom kontakte pena zmäkne a rovnomerne tak rozkladá tlak materiálu na hlavičku. Panda-vankúšik zaisťuje hlavičku bábätka v správnej polohe. Hypoalergénny. Možné použiť v kočíku, postieľke, kolíske aj autosedačke. Vhodný od narodenia do 6 mesiacov. Možné praťna 30°. Použité párkrát. Top stav v pôvodnom obale. Pôvodná cena 22 €. Iba osobný odber.
Vankusiky pre babatka - Sleepee, Candide panda
Predavam vankusiky vhodne pre babatka od narodenia, velky pomocnik pri polohovani hlavicky, prevencie zlezanej hlavicky, vyrovnavanie uz zlezanej hlavicky. Ruzovy Sleepee vankusik Sedy Candide Panda vankúšik Cena kazdeho vankusika je 7€. Vsetky vankusiky su v bezchybnom stave a povodna cena bola ovela vyssia. Predavam aj osobitne.
Vankúš Candide Panda Air biely
Predám vankúšik proti preležamiu hlavičky CANDCE PANDA AIR po jednom dieťati. Pekný stav, bez poškodení a fľakov. Pre viac info pozrite: Osobý odber BA Satré Mesto alebo Zásielkovňa.
Detský vankúšik Panda Candide
Predám málinko používaný vankúšik Panda Candide Expert bielej farby proti spolštenej hlavičke bábätka. Aj s pôvodným obalom.