inzercia, predaj, predám, bazár

Vankusiky pre babatka - Sleepee, Babymoov, Candide panda

Kategória: Kojenecké potreby

Predavam vankusiky vhodne pre babatka od narodenia, velky pomocnik pri polohovani hlavicky, prevencie zlezanej hlavicky, vyrovnavanie uz zlezanej hlavicky.

Ruzovy Sleepee vankusik
Sedo- biely Babymoov Lovenest vankusik
Sedy Candide Panda vankúšik


Cena kazdeho vankusika je 7€. Vsetky vankusiky su v bezchybnom stave a povodna cena bola ovela vyssia.
Predavam aj osobitne.
Vankusiky pre babatka - Sleepee, Babymoov, Candide panda
Podobné inzeráty
Vankusiky pre babatka - Sleepee, Candide panda
Predavam vankusiky vhodne pre babatka od narodenia, velky pomocnik pri polohovani hlavicky, prevencie zlezanej hlavicky, vyrovnavanie uz zlezanej hlavicky. Ruzovy Sleepee vankusik Sedy Candide Panda vankúšik Cena kazdeho vankusika je 7€. Vsetky vankusiky su v bezchybnom stave a povodna cena bola ovela vyssia. Predavam aj osobitne.
Set Babymoov Kiinde Twist - fľaška, sáčky na mlieko, lievik
Nepoužívané BABYMOOV KŔMIACA FĽAŠKA KIINDE NATURAL FEEDING SQUEEZE™ 2KS, pôvodná cena 16,9€ BABYMOOV CUMLÍK KIINDE TWIST ACTIVE LATCH™ - POMALÝ PRIETOK 2KS, pôvodná cena 10,9€ BABYMOOV NÁLIEVKA KIINDE TWIST 2KS, pôvodná cena 6,9€ BABYMOOV KIINDE SÁČKY TWIST POUCH 16ks za cca 9€ SPOLU pôvodná cena 43,7€ Predávam LEN spolu
Vankúš Candide Panda Air biely
Predám vankúšik proti preležamiu hlavičky CANDCE PANDA AIR po jednom dieťati. Pekný stav, bez poškodení a fľakov. Pre viac info pozrite: Osobý odber BA Satré Mesto alebo Zásielkovňa.
Hniezdo + vankúšiky
Predám hniezdo pre bábätka + 4 vankúšiky rovnakého vzoru k tomu. Hniezdo bolo používané minimálne je na zaväzovanie, 4 menšie vankúšiky boli priviazané k postieľke, takže sa dajú používať aj obyčajné vankúšiky aj ako mantinel. Hniezdo a vankúšiky - nedotrhané, pekné, zachovalé, nevyblednuté farby.. Cena 25€ - cena je pevná!
Detský vankúšik Panda Candide
Predám málinko používaný vankúšik Panda Candide Expert bielej farby proti spolštenej hlavičke bábätka. Aj s pôvodným obalom.
Candide 25° klin s úchytkami
Predám Candide 25° klin s úchytkami. Nenahraditeľná vec pre bábätko s refluxom :) V prípade záujmu prosím písať na mail. Tel. číslo je vymyslené. Candide 25° klin s úchytkami: vhodný od narodenia do 6 mesiacov štúdie preukázali, že optimálny uhol pre dieťa je 25 ° dieťa leží vo vyvýšenej pozícii, čo uľahčuje jeho dýchanie pediatri odporúčajú pre dojčatá, ktoré začínajú jesť tuhú stravu, aby sa predišlo uduseniu široký uhol 25 ° udržuje dieťa v stabilnej polohe úchytky zabraňujú skĺzavaniu detí z klinu pás bol vyvinutý tak, aby sa perfektne hodil k anatómii tela detí a aby boli v bezpečí, keď ležia pás možno použiť iba s klinom Rozmery: 58 × 40 × 17 cm