inzercia, predaj, predám, bazár

Vaporesso gtx one

Kategória: Ostatné

Predám pouzivané vaporesso gtx one
Vaporesso gtx one
Podobné inzeráty
Vaporesso Vaporizer Vapka
Predám Vaporesso + 400ml liquid. Ako nové,100% stav. Vaporesso Vaporizer Vapka
VAPORESSO GTX GO 80
Dobrý deň prajem, predám vapovač VAPORESSO GTX GO 80 + náplň BAD BLOOD... zakúpený 9.11.2022 ( pokladničný doklad záruka ) osobný odber Žilina, dôvod predaja... kúpa iného....
Vaporesso GTX
Predám vape Vaporesso GTX 40W, používaná, v dobrom stave. pridám 2 nové hlavy 1,2ohm. cena: 25€
Vaporesso gtx go 80
Predám málo používané vaporesso gtx go 80
Novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount
Ponukam na predaj novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount urceny do CD prehravaca v aute. Držiak na mobil do auta, mechanický, uchytenie do CD prehrávača, upraviteľná poloha, max. šírka zariadenia 8,9cm. Kompaktný držiak mobilných telefónov do auta iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount je určený na uchytenie do slotu CD autorádia. Patentovaný mechanizmus Easy One Touch umožňuje jednoduché vkladanie a vyberanie vášho smartfónu jedným jednoduchým pohybom. Nastavením kolísky (360°) získate vhodnú pozíciu na bezpečné sledovanie displeja mobilného telefónu za jazdy. Upínací mechanizmus držiaka iOttie je kompatibilný so všetkými smartfónmi a drží prístroj bezpečne v nastavenej polohe počas celej jazdy. Držiak Easy One Touch 4 CD Slot je určený aktívnym používateľom telefónu, na navigačné účely alebo hlasovú komunikáciu. Kľúčové vlastnosti držiaka iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount: -Ľahké upevnenie držiaka iOttie do CD slotu autorádia -Univerzálny držiak pre všetky kombinácie telefónov a puzdier so šírkou 5,84 – 8,9 cm -US patentovaný systém Easy One Touch jednoduchého upevnenia telefónu jedným dotykom -Horná časť držiaka sa otáča o 360° na optimálne nastavenie pohľadu -Navrhnutý na bezpečné používanie za jazdy Parametre a špecifikácia: -Určenie Do auta -Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický -Prichytenie držiaka Do CD prehrávača -Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha -Max. šírka zariadenia 8,9 cm Viem priniest aj do BA - Trnavska cesta 100, pripadne poslat na dobierku kde uctujem k cene tovaru aj postovne, balne a poistenie.
Vaporesso
Predám tento vaporesso krásnej farby. Málo používaný. Dajú sa na ňom nastaviť rôzne funkcie. Pribalím náhradný žhavič. Môžem pribaliť aj liquidy pri dobrom a rýchlom jednaní. Je vyčistený, dezinfikovaný.