inzercia, predaj, predám, bazár

Vaporesso ORC Tank

Kategória: Ostatné

Atomizer s objemom 3,5ml a šírka 22,5mm
Stav 8/10
+ nepoužitá žhaviaca hlava s keramickou vložkou 0,9ohm 20-35w
krabička, tesniace krúžky silikonové, náustok a náhradné sklo.
Skvelé podanie chute a pary.

Fotky ešte nafotím.
Prvotný kontakt emailom.

* vape vaping el. cig elektronicka zhavic tank pro core mtl dl atik
Vaporesso ORC Tank
Podobné inzeráty
Vaporesso Vaporizer Vapka
Predám Vaporesso + 400ml liquid. Ako nové,100% stav. Vaporesso Vaporizer Vapka
OFRF RTA Gear - vape tank
Predám RTA tank GEAR od značky OFRF. Tank je nový, zabalený v originálnom balení. Obsahuje náhradné tesnenie, 2x sklo (široké a úzke), 2x náustok (čierny plast, sivý prehladný plast), tank a grátis pridám aj vatu a predtočené špirálky (posledná foto) Ako darček pridám náhodnú príchuť do vape. Dohoda možná V prípade záujmu poprosím kontaktovať pomocou mailu alebo SMS.
OFRF RTA Gear - vape tank
Predám RTA tank GEAR od značky OFRF. Tank je nový, zabalený v originálnom balení. Obsahuje náhradné tesnenie, 2x sklo (široké a úzke), 2x náustok (čierny plast, sivý prehladný plast), tank a grátis pridám aj vatu a predtočené špirálky (posledná foto) Ako darček pridám náhodnú príchuť do vape. !TENTO PRODUKT NEOBSAHUJE NIKOTÍN ANI INÉ NÁVYKOVÉ LÁTKY! V prípade záujmu poprosím kontaktovať pomocou mailu alebo SMS.
Predam atomizeri
Predám to čo je na obrázku najlepšie spolu na koľko nechce okolo toho chodiť prestávam s vape a chcem aspoň čo to vráti Na obrázku je: Atomizer ofrf nexmesh farba gunmetal plus 4krat zhaviaca hlava 0,15ohm Atomizer freemax M pro bez zhaviacich hláv vo farbe čierna Atomizer Aspire nautilus 2s 1x žhaviaca hlava Atomizer freemax fireluke M 14krat zhaviaca hlava 0,15ohm Atomizer ijoy Exo xl tank s jednou zhav hlavou Vaporesso cascade baby se tank 2 krát hlavy Uwell crovn 4 2krat zhaviaca hlava Uwell valyrian 1x žhaviaca hlava Innokin zlide 1krat zhaviaca hlava plus nejake aromy nie su plne ale gratis k tomu
VAPORESSO GTX GO 80
Dobrý deň prajem, predám vapovač VAPORESSO GTX GO 80 + náplň BAD BLOOD... zakúpený 9.11.2022 ( pokladničný doklad záruka ) osobný odber Žilina, dôvod predaja... kúpa iného....
Vaporesso
Predám tento vaporesso krásnej farby. Málo používaný. Dajú sa na ňom nastaviť rôzne funkcie. Pribalím náhradný žhavič. Môžem pribaliť aj liquidy pri dobrom a rýchlom jednaní. Je vyčistený, dezinfikovaný.